marina.c
Veoma poznat
- Poruka
- 10.759
...7 sekundi, draga....prvih 7 sekundi i već si formirala utisak....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poznajem, živim sa njim. Kada sam bila u bolnici bio je na visini zadatka, svaka čast. Mislim da bi svaki muškarac koji zaista voli svoju ženu tako poneo i bio uz nju, iako bi možda bio malo čupav i izgužvan : )
Nije mi muž. Nisam dugo ležala, ali ne bi se to promenilo ni da je bilo duže.
Moje pitanje je jasno kao dan, a vi i dalje odgovarate u pretpostavkama.ama cicak, iako nisam lezala u bolnici mesec dana covek je takav, pazljiv i nezan celog zivota, ne bi ga tih mesec dana promenilo. i nije jedini, ima ih u mom okruzenju - savrseni su dzentlmeni. takve ljude volim, cenim i cuvam. meni to normalno i tacno ne mogu da zamislim drugaciju reakciju. pa i otac mi je isto za majku radio a ona se skoro 3 godine povlacila po bolnicama, sad sam se setila.
verovatno neodoljivi cicak? pa to je pretpostavka, vidisali, nadam se da sama razumes o cemu pises.
btw, jel' on tebi neodoljiv? rekla si da za tebe nema takvih, zasto uopste pises o nekome ko je mozda neodoljiv nekom nepoznatom? usput trazis da drugi ne pretpostavljaju nego da daju iskustveno-proverene odgovore na temu koju si sama izmislila tj; ko je lezao u bolnici dugo - kao ti, procenat mogucih odgovra naravno izmedju 0 - 1% i kome se muz ponasao na isti nacin - kao taj nepoznati covek, znaci odbij od tih eventualnih 1% jos pola, samo da bi dokazala da si u pravu. taj nacin diskutovanja je poznat jer spada u psiho - igrice, u okviru transkacionalne analize. ovo cisto da znas da se vidi kakav si sagovornik, meni je sasvim svejedno.
Vidim.
Itekako razumem o cemu pisem, ali vi ne zelite da razumete, sto je ok, samo recite, da ne kuckam bzvz.
pa nema, sem mm-a...
Ali takav tip muskarca je za mene neodoljiv... To je ono sto kod muskarca moze mnogo vise da pokaze, nego pecenje palacinki...
''ubedjenje da pisem o tudjim muskarcima'' ahahahaaaa...
-kad piesm o mom muskarcu, ne valja
-kad pisem o drugim muskarcima, ne valja
izgleda ne valja ni pisati o onome sto vidimo oko sebe...
Idem, ostanite neodoljive... Ahaaaaaaaaahahaha
Ja kazem da prvi udje deda!
...bogato iskustvo progovara iz tebe...![]()
лололо..Још ће неки да помисле да се због неодољивих мушкараца у ствари воде ратови, а не због жемскиња![]()
a jes, tebi kad bi dosla neka sva zarozana, bas bi se ono..napalio..
daj bre koga lazemo, prvi utisak je iskljucivo spoljnji, i ko je rekao da odelo ne cini covekA, BIO JE SAMO DELIMICNO U PRAVU..![]()
Izvini koji prvi utisak kad se preko neta upoznajemo i promenismo 300 poza pre spoljnog![]()