Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
mocni ljubavni tepih koji izviruje iz razdrljane kosulje latino yebaca i misteriozni vojislavljevski pogled ispod momcilokrajisnicevskog unibrowa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili samo dokazuje da te žene nisu seksualna bića kao što su muškarci...pa iz tog razloga moraju da upoznaju najpre svog muškarca
ali tvrdim, da čak i one najromantičnije bar jednom u životu padnu na nečiji fizički izgled...i ne zanima ih ništa drugo vezano za njega: )))
mocni ljubavni tepih koji izviruje iz razdrljane kosulje latino yebaca i misteriozni vojislavljevski pogled ispod momcilokrajisnicevskog unibrowa![]()
ili samo dokazuje da te žene nisu seksualna bića kao što su muškarci...pa iz tog razloga moraju da upoznaju najpre svog muškarca
ali tvrdim, da čak i one najromantičnije bar jednom u životu padnu na nečiji fizički izgled...i ne zanima ih ništa drugo vezano za njega: )))
Pa naravno
A mora da mi pridje ovakvim srestvom...minimum...inace kako da provalim dal ima pare?
![]()
![]()
Ko o cemu vi o parama!
Tema je Jebuzovan tip
Npr. postoje zene koje ne moraju biti ni lepe ni bogate ali su mi neverovatno jebuzovne. Samo je problem sto su retke. Redje su npr nego lepe zene.
Pa nesto mislim: mozda i za vas zene postoji tako sta?
Da, otisla tema u sirinu...
Ali i ako cemo se ograditi na odlazak u krevet, da, pare jesu nesto sto daje sigurniji stav muskarcu pa samim tim on izgleda vise "šmeker"... A da ce ga to uciniti sexualno privlacnijim, hm, bas i nisam sigurna. Mene takvi znaju cak i odbiti jer ga pare ne moraju nuzno uciniti boljim i vjestijim ljubavnikom pa mi to izgleda na prvu kao lazno pokrice.
To ti pokazuje ne koliko je pitanje jednostavno nego koliko je slozen proces koji navede zenu da pozeli muskarca.
Zene, sta vam muskarca cini neodoljivim, da ga odmah pozelite...i odvucete u krevet.
Zene, sta vam muskarca cini neodoljivim, da ga odmah pozelite...i odvucete u krevet.
OsmehZene, sta vam muskarca cini neodoljivim, da ga odmah pozelite...i odvucete u krevet.