Sta mukarca cini neodoljivim

ili samo dokazuje da te žene nisu seksualna bića kao što su muškarci...pa iz tog razloga moraju da upoznaju najpre svog muškarca:D;)
ali tvrdim, da čak i one najromantičnije bar jednom u životu padnu na nečiji fizički izgled...i ne zanima ih ništa drugo vezano za njega: )))

Jedna je stvar da nekoga poželiš, a sasvim drugačija da li ćeš zamisao da sprovedeš u delo. To (bar kod mene) nema veze sa romantikom, ili upoznavanjem, nego sa snagom volje i svesnom odlukom da, recimo, ne odlučujem spolovilom... A nekada je u pitanju i najobičniji inat : )

Pa naravno :flert:

A mora da mi pridje ovakvim srestvom...minimum...inace kako da provalim dal ima pare? :rtfm:

images

:malav:

Al obavezno da ga legitimišeš, da vidiš da je auto njegov... ''Dobro veče! Vašu vozačku i saobraćajnu M-O-L-I-M!!!":mrgreen:

Ko o cemu vi o parama!

Tema je Jebuzovan tip

Npr. postoje zene koje ne moraju biti ni lepe ni bogate ali su mi neverovatno jebuzovne. Samo je problem sto su retke. Redje su npr nego lepe zene.
Pa nesto mislim: mozda i za vas zene postoji tako sta?

Ma postoji bre.

Neke su lepo rekle, racunajucii mene, druge nece da priznaju a nekima se i nije desilo.

Ali vidis da nam muski ne veruju da mogu da budu hebozovni bez para.

Da, otisla tema u sirinu...
Ali i ako cemo se ograditi na odlazak u krevet, da, pare jesu nesto sto daje sigurniji stav muskarcu pa samim tim on izgleda vise "šmeker"... A da ce ga to uciniti sexualno privlacnijim, hm, bas i nisam sigurna. Mene takvi znaju cak i odbiti jer ga pare ne moraju nuzno uciniti boljim i vjestijim ljubavnikom pa mi to izgleda na prvu kao lazno pokrice.

To ti pokazuje ne koliko je pitanje jednostavno nego koliko je slozen proces koji navede zenu da pozeli muskarca.

Koliko ti ono beše imaš godina?:eek:
:super:

Muskarca cini neodoljivim moc (poznato je da je moc najveci afrodizijak),a tu moc mu uglavnom donose pare.
Znaci ide ovaj red:neodoljiv-mocan-bogat.
Medjutim muskarcu koji ima puno para nijedna nece biti jedina,voljena i najbolja.Taj uvek ima rezervu i mogucnost izbora.To mu omogucava novac i stav.Oni na zene gledaju kao na meso, na stvar za jednokratnu ili visekratnu upotrebu i kraj.Nema kod njih ni dubljih emocija, ni ljubavi,ali kada muvaju zensku onda su jako slatkorecivi i price su im pune ljubavi.Bogati razmisljaju racionalno i svugde je prisutan interes.

Back