krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
To je, definitivno, neka lažna Struja, pošto je očigledno da je trezna !!!a jel ovo "naša" struja ili neka lažna?
da ne bude zabune..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je, definitivno, neka lažna Struja, pošto je očigledno da je trezna !!!a jel ovo "naša" struja ili neka lažna?
da ne bude zabune..
Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
Mladići najpre uoče sifone, osobito ako su dooobri, onda uoče bulju, kukove, noge pa usta. Upravo tim redosledom. On zapravo oće da se razmnožava, a u tome kosa i pućenje usta i nedajbože nokti ne znače mnogo. Ako mladiću takve tričarije nešto znače - to znaći da je on tetkica i ne planira relnu vezu (*******) već više onako, virtualno, držanje za ruke, gledanje zvezda i take pederluke.Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
Mladići najpre uoče sifone, osobito ako su dooobri, onda uoče bulju, kukove, noge pa usta. Upravo tim redosledom. On zapravo oće da se razmnožava, a u tome kosa i pućenje usta i nedajbože nokti ne znače mnogo. Ako mladiću takve tričarije nešto znače - to znaći da je on tetkica i ne planira relnu vezu (*******) već više onako, virtualno, držanje za ruke, gledanje zvezda i take pederluke.
Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
Pa za zaljubljivanje je dovoljno imati i trepavice po necijem ukusu, a za nesto vise zavisi od toga koliko taj mladic ima godina i iskustva![]()
Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?
...veruj mi najbitnije je da ona ima nesto iznutra
Da sam musko,meni bi kod devojaka bilo vaznije ono iznutra,ali ipak malo je onih muskaraca koji gledaju nasu unutrasnjost. :?![]()
Ja da sam hteo da gledam žensko iznutra učio bih za doktora.... ja sam je zavoleo iznutra...
zar je ovo i 2003 bilo aktuelno,eekDa li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
ma svi se zaljubljuju u onog ko ih zajebavaZavisi sve od coveka.Svi smo razliciti![]()