STA MLADICI VOLE KOD DEVOJAKA?

No Fear:
Kod vecine muskaraca, prvo je pitanje izgleda, u tome nema poricanja, i uvek ce tako biti. Ali naravno, iako vecina nece nikad priznati, jako je i vazno kakva je osoba. Ako je devojka sponzorusa, najverovatnije je da ce uraditi sa njom sta god im treba i onda je ispaliti. Ali ako je devojka interesantna i inteligenta osoba, i ako muskarac oseti da je ta devojka na istoj talasnoj duzini, onda izgled i nije toliko vazan koliko se u pocetku misli. A sa drugima se ni ne vredi petljati...
da ti ja kazem nesto uvek je bitno za muskarca da devojka izgleda ali veruj mi najbitnije je da ona ima nesto iznutra

Evo iako sam zensko, mislim da imam i ja odgovor .. :lol:
Vazno je da devojka ima HARIZMU, nesto sto PRVO privuce momka. Naravno , uvek im je (bar pri prvom susretu) vazan i FIZICKI IZGLED (skoro svi prvo gledaju lice, pa onda idu grudi i sklad tela uopste)...da li sam pogodila? :wink:

za prvi kontakt je bitan izgled,ali neko moze i na prvi kontakt da te impresionira svojim intelektom..da bi veza uspela definitivno nije bitan izgled tj sve se zavrsava kada lepa osoba nema vise nista da ponudi osim izgleda.
zato mislim da lepota ne odredjuje ni uspeh ni srecu,naravno moze obezbediti i jedno i drugo ali samo uz kombinaciju sa duhom.
najlepse je kad covek ima pomalo i jedno i drugo.

IPAK na ruzno se naviknes kao i na lepo,ali se na glupost,zajedljivost,egocentricnost......i druge lose osobine covek se tesko navikava
:lol:

Stari Lisac:
Lea:
Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
U pocetku , ali samo u pocetku je bitan fiz. izgled , koji po meni nije presudan , ono sto je bitno nije cak ni to sto ti kazes "iznutra" nego neka hemija ili sarm koja osoba ima ili nema .
kada nekoga gledate duze vreme sigurno pored nekih fizickih primeticete i to kako se lepo smeje ili kako hoda ili ako sedi u drustvu koliko ima stila ili ne....za pocetak toliko
pozdrav svima
:shock: :shock: :shock: na cemu lezi

Kod devojaka najvise volim da budu iskrene..naravno lepota ima jak uticaj..bitno je posto ona koja ti se svidja,,svidja ti se jer lepo izgleda..ili je zgodna..posto osobu prvo je vidis kako izgleda a tek posle kakva je unutra...naci lepo i iskrenu devojku je tesko naci..caooossssss

E nek si ti nama reko.
bug.gif

Kod devojaka najvise volim da budu iskrene..naravno lepota ima jak uticaj..bitno je posto ona koja ti se svidja,,svidja ti se jer lepo izgleda..ili je zgodna..posto osobu prvo je vidis kako izgleda a tek posle kakva je unutra...naci lepo i iskrenu devojku je tesko naci..caooossssss
pa to su dva razlicita pojma - lepa i zgodna?
inace sta je bitnije lepota ili zgodnoca?
sve mi se nesto cini da se tu ne pravi razlika,al moze zgodna da bude da moras da joj stavis kesu na glavu svaki put kad je vidis :?

Back