L
Lea
Gost
Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
U pocetku , ali samo u pocetku je bitan fiz. izgled , koji po meni nije presudan , ono sto je bitno nije cak ni to sto ti kazes "iznutra" nego neka hemija ili sarm koja osoba ima ili nema .Lea:Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
Vilo ja sam se prijatno iznenadiovila_raviojla:Tako je Lisce.
Izgled je samo ljustura koja skrece paznju okoline sad bila ona lepa ili ne, manje vazno.
Znam milion ljudi koji i ne mogu da se pohvale izgledom ali ljudi ih obozavaju, znaci i kad se zaljubljujes u nekoga , moras sigurno pre toga i izmeniti po koju rec sa njim/njom pa tek onda otkrivas kakav je . Zato i ne verujem da neko moze da se zaljubi u nekoga a da sa tim nekim rec jednu nije prozborio. Mislim , to je slika bez tona.)
Razmisli , kad nekog volis , i zaboravis na njegov izgled, ono sto te privlaci je kako se taj neko smeje, neki pokret i brdo drugih stvari.
Uf danas sam se nesto raspisala)))
Stari Lisac:Vilo ja sam se prijatno iznenadiovila_raviojla:Tako je Lisce.
Izgled je samo ljustura koja skrece paznju okoline sad bila ona lepa ili ne, manje vazno.
Znam milion ljudi koji i ne mogu da se pohvale izgledom ali ljudi ih obozavaju, znaci i kad se zaljubljujes u nekoga , moras sigurno pre toga i izmeniti po koju rec sa njim/njom pa tek onda otkrivas kakav je . Zato i ne verujem da neko moze da se zaljubi u nekoga a da sa tim nekim rec jednu nije prozborio. Mislim , to je slika bez tona.)
Razmisli , kad nekog volis , i zaboravis na njegov izgled, ono sto te privlaci je kako se taj neko smeje, neki pokret i brdo drugih stvari.
koliko tekstaaaaa
vila_raviojla:Tako je Lisce.
Anonymous:vila_raviojla:Tako je Lisce.
moguce je zaljubiti se u nekoga, a da ne progovoris ni jednu rec. To se dragi moji zove ljubav na prvi pogled)
Sada da li ce ta zaljubljenost preci u ljubav, ostati zaljubljenost, ili jednostavno nestati posle prvih reci...to je vec druga prica
To znači da neme devojke nemaju nikakve šanse kod muškaraca? Čudno... uvek sam mislila da im smeta što devojke navodno previše pričaju.vila_raviojla:Pa to onda nije ljubav na prvi pogled nego zaljubljenost na prvi pogled.))))
Isto tako nemoguce kao i ono prvo, slika bez tona.)
Zasto se "on" zaljubi u "nju"?Lea:Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
Daj Ivanice nemoj biti bukvalista. Uostalom i nemi nekako komuniciraju sa okolinom. Ono sto sam vec gore rekla izgled samo privlaci paznju a to slika bez tona se odnosi na lep fizicki izgled i prazan mozakIvanica:To znači da neme devojke nemaju nikakve šanse kod muškaraca? Čudno... uvek sam mislila da im smeta što devojke navodno previše pričaju.vila_raviojla:Pa to onda nije ljubav na prvi pogled nego zaljubljenost na prvi pogled.))))
Isto tako nemoguce kao i ono prvo, slika bez tona.)
))
Hahahahah... bar je neko iskren!hercul:sto se mene tice ne mora da prica uopste , samo da bude lepa...
Ajoooooooj.... pa kad ne trazite normalne devojke, nego one koje bi se dale vec prve noci... Te pamentne ne mozete na svoju zvaku da predjete, kao ove glupe!BADBOY:Ono sto je veoma tesko da se nadje, kod zena MOZAK
Trebalo bi da unutrsnja lepota bude na prvom mestu.Medjutim zbog toga sto zivimo u ovom idiotskom svetu, gde nekolicina debila punih silikona i dzepova para, postavlja uslove muskarci su na neki nacin prinudjeni da se obaziru prvo na izgled, a onda na intelekt.Lea:Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
Stari Lisac:U pocetku , ali samo u pocetku je bitan fiz. izgled , koji po meni nije presudan , ono sto je bitno nije cak ni to sto ti kazes "iznutra" nego neka hemija ili sarm koja osoba ima ili nema .Lea:Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
kada nekoga gledate duze vreme sigurno pored nekih fizickih primeticete i to kako se lepo smeje ili kako hoda ili ako sedi u drustvu koliko ima stila ili ne....za pocetak toliko
pozdrav svima