L
Lea
Gost
Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pocetku , ali samo u pocetku je bitan fiz. izgled , koji po meni nije presudan , ono sto je bitno nije cak ni to sto ti kazes "iznutra" nego neka hemija ili sarm koja osoba ima ili nema .Lea:Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
vila_raviojla:Tako je Lisce.
Izgled je samo ljustura koja skrece paznju okoline sad bila ona lepa ili ne, manje vazno.
Znam milion ljudi koji i ne mogu da se pohvale izgledom ali ljudi ih obozavaju, znaci i kad se zaljubljujes u nekoga , moras sigurno pre toga i izmeniti po koju rec sa njim/njom pa tek onda otkrivas kakav je . Zato i ne verujem da neko moze da se zaljubi u nekoga a da sa tim nekim rec jednu nije prozborio. Mislim , to je slika bez tona.)
Razmisli , kad nekog volis , i zaboravis na njegov izgled, ono sto te privlaci je kako se taj neko smeje, neki pokret i brdo drugih stvari.
Uf danas sam se nesto raspisala )))
Stari Lisac:vila_raviojla:Tako je Lisce.
Izgled je samo ljustura koja skrece paznju okoline sad bila ona lepa ili ne, manje vazno.
Znam milion ljudi koji i ne mogu da se pohvale izgledom ali ljudi ih obozavaju, znaci i kad se zaljubljujes u nekoga , moras sigurno pre toga i izmeniti po koju rec sa njim/njom pa tek onda otkrivas kakav je . Zato i ne verujem da neko moze da se zaljubi u nekoga a da sa tim nekim rec jednu nije prozborio. Mislim , to je slika bez tona.)
Razmisli , kad nekog volis , i zaboravis na njegov izgled, ono sto te privlaci je kako se taj neko smeje, neki pokret i brdo drugih stvari.
Vilo ja sam se prijatno iznenadio koliko tekstaaaaa
vila_raviojla:Tako je Lisce.
Anonymous:vila_raviojla:Tako je Lisce.
moguce je zaljubiti se u nekoga, a da ne progovoris ni jednu rec. To se dragi moji zove ljubav na prvi pogled )
Sada da li ce ta zaljubljenost preci u ljubav, ostati zaljubljenost, ili jednostavno nestati posle prvih reci...to je vec druga prica
vila_raviojla:Pa to onda nije ljubav na prvi pogled nego zaljubljenost na prvi pogled.))))
Isto tako nemoguce kao i ono prvo, slika bez tona.)
Lea:Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
Ivanica:vila_raviojla:Pa to onda nije ljubav na prvi pogled nego zaljubljenost na prvi pogled.))))
Isto tako nemoguce kao i ono prvo, slika bez tona.)
To znači da neme devojke nemaju nikakve šanse kod muškaraca? Čudno... uvek sam mislila da im smeta što devojke navodno previše pričaju. ))
hercul:sto se mene tice ne mora da prica uopste , samo da bude lepa...
BADBOY:Ono sto je veoma tesko da se nadje, kod zena MOZAK
Trebalo bi da unutrsnja lepota bude na prvom mestu.Medjutim zbog toga sto zivimo u ovom idiotskom svetu, gde nekolicina debila punih silikona i dzepova para, postavlja uslove muskarci su na neki nacin prinudjeni da se obaziru prvo na izgled, a onda na intelekt.Lea:Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
Stari Lisac:U pocetku , ali samo u pocetku je bitan fiz. izgled , koji po meni nije presudan , ono sto je bitno nije cak ni to sto ti kazes "iznutra" nego neka hemija ili sarm koja osoba ima ili nema .Lea:Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
kada nekoga gledate duze vreme sigurno pored nekih fizickih primeticete i to kako se lepo smeje ili kako hoda ili ako sedi u drustvu koliko ima stila ili ne....za pocetak toliko
pozdrav svima