DJ_MaRe
Iskusan
- Poruka
- 5.456
Ne pravi se pametan... Ili odgovaraj na temu, ili je zaobidji, prekini skoro svaku da spamujes! :-?ndjordje91:Sta mislim,O kome???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pravi se pametan... Ili odgovaraj na temu, ili je zaobidji, prekini skoro svaku da spamujes! :-?ndjordje91:Sta mislim,O kome???
Bliznakinja:Ajmo sad svi da se slazemo sa svima i bice nam lepo![]()
bash suprotno.... u manjim mestima se svi znaju i tu nema potrebe za dokazivanjem ili necim drugim ,u bg-u aj da nekazem svakog dana ali iskljucivo svakog vikenda se desavaju sra... kada se prazne diskoteke, (o splavovima da nepricam), i ovako iz cista mira dok bejis u gradu ,recimo evo primera nedelja pre nove godine izlazim sa 3 ortaka iz padrina i 7 likova sa metalnim stanglama nas startuje ( mi ni krivi ni duzni , niti smo se mrstili niti trazili peglu u diskoteci),malo su ze zajeb... ali to je druga prica...DJ_MaRe:A ja bas kazem da ces pre naleteti na nasilje u manjem gradu nego u recimo BG... Zbog nerazvijene sredine i zelje za dokazivanjem... Sujeta u vazduhu.... :-?
sofffy:ja bih poklala sve manijake koji vrse bilo kakvo nasilje...
manijake koji maltretiraju zene i djecu bih za jaja objesila i rasporila nozem i ispekla cevape od njih.... koji su oni Q da mogu muciti ostale? hvala bogu,nisam nikad bila u slicnoj situaciji,ali da mi neko zaprijeti,izvadila bih mu oci...
pajser:bash suprotno.... u manjim mestima se svi znaju i tu nema potrebe za dokazivanjem ili necim drugim ,u bg-u aj da nekazem svakog dana ali iskljucivo svakog vikenda se desavaju sra... kada se prazne diskoteke, (o splavovima da nepricam), i ovako iz cista mira dok bejis u gradu ,recimo evo primera nedelja pre nove godine izlazim sa 3 ortaka iz padrina i 7 likova sa metalnim stanglama nas startuje ( mi ni krivi ni duzni , niti smo se mrstili niti trazili peglu u diskoteci),malo su ze zajeb... ali to je druga prica...
upravo...naancy90:[/SIZE]
kada se nadjes u takvoj situaciji, veruj mi, ne znas nista....ne mozes da kontrolises pokrete, da se saberes....
oks je to, al' mislila sam na situaciju u kojoj te neko napadne dok si sama na ulici, il' slichno..sofffy:necu se naci jer nikad ne bih bila sa osobom koja bi me maltretirala sto psihicki sto fizicki..prije bih bila sama zauvijek nego se udala za idiota..
Sutke nisu isto sto i nasilje,mada su blizu...Ja ne uzivam bas nesto u njima...Nije mi zabavno da zaradim masnicu na cevanici od jednih shelijevki :-|wild_child:Zivele sutke![]()