dog face
Poznat
- Poruka
- 7.500
nisu se krsnuli jos , ona njega ispunjava radoscu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nisu se krsnuli jos , ona njega ispunjava radoscu![]()
nisu se krsnuli jos , ona njega ispunjava radoscu![]()
pa ne zaljubljuju se ljudi u dupe i sise...ocigledno je da ima harizmu.

Pa brate ako posmatras to na sexualan nacin, mozda ona njemu u krevetu pruza mrnjau vatrene stvari koje se ne bi te sexy gooze ni setile od sminke i karmina.
Blaaaaaaa, blaaaaaaa uaaaaaaaaaa, mucaaaak, e sada si me razocarao.
ti obožavaš taj začarani krug uživanja pa nabijanja sebi krivice.
cim ne prica o tucanju sa njom znaci da je zaista voli, butji je u zabludi i ostatak ekipe, potucala ga je kako nije ni jedna do sad. to je verovatni scenario.
Pa ti si idealna zena, jel imas i ckapi?pazi imam i dupe i stomak
i si.se
pa ne zaljubljuju se ljudi u dupe i sise...ocigledno je da ima harizmu.

Pa ti si idealna zena, jel imas i ckapi?![]()
E pa moguce da je to. Dobro ga je oshamutila u krevetu pa cuti o tome, naravno, ali. pazi? pazi pazi pazi, ako vec prica o njoj drugarima, i ako im vec pominje status sexualne veze u smislu jesu li ili nisu. e onda je tu mali problemcic. Jer to znaci da nisu. Da je sve to islo laganjeze, on bi kulirao, ne bi nista ni rekao kada bi ga pitali, ili bi odgovorio sa- perverznjaci mali, sta vas se tice, ali ne bi rekao Ne nismo se kresnuli.
ljubomoran si, koliko god ti bila fizicki bezvezna kroz nekui izmaglicu osecas kako je lepo to stanje u kome se nalazi tvoj prijatelj.
jao kako se.resh obicno zaljubljivanje, takvi ne bi ovde sra.li na ovoj temi
Ma zezam se dilejo, zar ne vidis da se i lik zeza sa celom pricom.
E pa moguce da je to. Dobro ga je oshamutila u krevetu pa cuti o tome, naravno, ali. pazi? pazi pazi pazi, ako vec prica o njoj drugarima, i ako im vec pominje status sexualne veze u smislu jesu li ili nisu. e onda je tu mali problemcic. Jer to znaci da nisu. Da je sve to islo laganjeze, on bi kulirao, ne bi nista ni rekao kada bi ga pitali, ili bi odgovorio sa- perverznjaci mali, sta vas se tice, ali ne bi rekao Ne nismo se kresnuli.
Sad ce Sinke da proveri da te istorba od prasine i paucine.imam samo treba da se otkopa od slojeva prashina paucina kamenje sta vec ima... valjda je josh tu
ha ha
salim se : (*