Sta mislite...

ja imam svoju muzu od 29 godina ,ona je najsladja devojka na svetu biseru pametni ,slusaj moras prestati da glumatas Junga ,pocni da stujes JANGA AGNUSA

images

ma cim neko kaze najsladji je decko najsladja je devojka to mi odmah onako nesto ..sumnjivo..nema tu prave ljubavi to je vise ono da me vide i da mi zavide imam i ja.

nije sigurno to rekao, nego je Butji navikao da mu ovaj odmah sve izdeklamuje sa sochnim detaljima i sad kad ne deklamuje jer je to voljena zena a ne neka pokupljena zarad praznjenja trenutnog on sam dolazi do zakljucka: cim ne prica nista nije bilo. o i te kako je bilo jer seks je bitan element za zaljubljivanje pored ostalih ...

E a oko tog edklamovanja. Moram nesto da kazem . Primetio sam da zene obicno napadaju muske kako su svinje i kako sve ispricaju ortacima, A kada se one nadju sa svojim drugaricama. Au sine. Pa ja nisam mogao da verujem da se neke stvari mogu tako socno i na takav nacin opisati.

E a oko tog edklamovanja. Moram nesto da kazem . Primetio sam da zene obicno napadaju muske kako su svinje i kako sve ispricaju ortacima, A kada se one nadju sa svojim drugaricama. Au sine. Pa ja nisam mogao da verujem da se neke stvari mogu tako socno i na takav nacin opisati.
Moguce mada od mnogih zena koje znam jedna je imala te fazone da detaljise i bilo je prilicno degutantno i bila je idiot

Back