Sta mislite...

cim ne prica o tucanju sa njom znaci da je zaista voli, butji je u zabludi i ostatak ekipe, potucala ga je kako nije ni jedna do sad. to je verovatni scenario.

E pa moguce da je to. Dobro ga je oshamutila u krevetu pa cuti o tome, naravno, ali. pazi? pazi pazi pazi, ako vec prica o njoj drugarima, i ako im vec pominje status sexualne veze u smislu jesu li ili nisu. e onda je tu mali problemcic. Jer to znaci da nisu. Da je sve to islo laganjeze, on bi kulirao, ne bi nista ni rekao kada bi ga pitali, ili bi odgovorio sa- perverznjaci mali, sta vas se tice, ali ne bi rekao Ne nismo se kresnuli.

E pa moguce da je to. Dobro ga je oshamutila u krevetu pa cuti o tome, naravno, ali. pazi? pazi pazi pazi, ako vec prica o njoj drugarima, i ako im vec pominje status sexualne veze u smislu jesu li ili nisu. e onda je tu mali problemcic. Jer to znaci da nisu. Da je sve to islo laganjeze, on bi kulirao, ne bi nista ni rekao kada bi ga pitali, ili bi odgovorio sa- perverznjaci mali, sta vas se tice, ali ne bi rekao Ne nismo se kresnuli.

jao kako se.resh obicno zaljubljivanje, takvi ne bi ovde sra.li na ovoj temi

ljubomoran si, koliko god ti bila fizicki bezvezna kroz nekui izmaglicu osecas kako je lepo to stanje u kome se nalazi tvoj prijatelj.

ja imam svoju muzu od 29 godina ,ona je najsladja devojka na svetu biseru pametni ,slusaj moras prestati da glumatas Junga ,pocni da stujes JANGA AGNUSA

images

moj problem sto bi se zaljubila sigurno u nesot bizarno a ne tako obichno
mene ti obicni ne trpe
a oni trebaju d abudes ok. onda pokusavam da sepretvaram da sam obicna ali provale me
mislim neobicna sam je r tako kakim stalno

nije sigurno to rekao, nego je Butji navikao da mu ovaj odmah sve izdeklamuje sa sochnim detaljima i sad kad ne deklamuje jer je to voljena zena a ne neka pokupljena zarad praznjenja trenutnog on sam dolazi do zakljucka: cim ne prica nista nije bilo. o i te kako je bilo jer seks je bitan element za zaljubljivanje pored ostalih ...

Back