hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
zezam se, kad tako nekom zavidim, pa razmislim, ok sta bi bilo da imam to na cemu zavidim
kad razmislim mozda i ne bi bilo bas to to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sta sad nije dobro receno, bash me zanima?)))))
zezam se, kad tako nekom zavidim, pa razmislim, ok sta bi bilo da imam to na cemu zavidim
sta je neoazbiljna veza? pa pre ili kasnije ce biti neki svingeraj ok
Pa vidim da te muce godine (kao moje) ali to je cista projekcija tebe i tvojih godina.
Nemas bas vremena da zapocnes nesto ozbiljno, bolje trazi neku blizu tvojh godina budi realniji.A sta cu joj ja, ako joj ne pase, nek ide. Ja imam vremena.
mene ne, ja sam zadovoljna sobom i svojim pogledom na zivot, veze, ljubav, svet, univerzum, i sansom da osetim delic toga svega bas ja od milion njih koji su mogli da se rode umesto mene.
Pusti tu negativu, ugledaj se na mene. vidis kako ja plivam. Tebi fali pozitivnih misli.
Nemas bas vremena da zapocnes nesto ozbiljno, bolje trazi neku blizu tvojh godina budi realniji.
Pa i da bude. Pa? Sta sad? Goreces u paklu?
Pa nisi bas. Imas decka, ali ja i nekoliko nas smo ti jako interesantni, nesto tebi debelo fali u tvojoj vezi. Ti ces sad na mene biti ljuta, ali sama si trazila da ti kazem.
Nemas bas vremena da zapocnes nesto ozbiljno, bolje trazi neku blizu tvojh godina budi realniji.
ti si potpuni krele za mene i zaista u tom kontekstu mi jesi interensantan za prepucavanja i zevzecenja na forumu, inace si sve ono sta ne zelim od muskarca..znaci potpuno aseksualni deran taj neki trip o tebi imam
hha uzas
pa dobro a tebi nece biti nikad zao kad ti se zena trpa s trecim, ok njih 10 su onako bez veze, a 11 je opasan i ti pocnes da besnish
Svako to radi iz svoje glave, da joj ja valjam ona ne bi otisla tom nekom, Kad ode tom nekom, ona meni ne mora vise nista reci, samo sa mnom vise nece biti. Jer ja imam samo jedan zivot koji je na moju srecu pun mogucnosti novih i boljih. Tu sam dok je ok prema meni, kad nije nema ni mene. I tu nema ljutnje.
realno sinnke nedostaje ti blistavi um, pa svoju kitu kojom ovde mases mozes da okacis sebi o rep, muskarac blistavog uma na neki volsebni nacin se u svakom delu tela pretvara u blistavost.
koliko god njanjavo delovao naspram tebe i tvog palisha stava
))))realno sinnke nedostaje ti blistavi um, pa svoju kitu kojom ovde mases mozes da okacis sebi o rep, muskarac blistavog uma na neki volsebni nacin se u svakom delu tela pretvara u blistavost.
koliko god njanjavo delovao naspram tebe i tvog palisha stava