Sta mislite...

A kako znas da nemam vremena? Eto samo mi to objasni? Jer ja uopste tako ne mislim.
Pa jesi li u vezi?
Jesi li bio vec u braku, ti spadas u kategoriju matoraca nezenja ako posmatras iz ugla jedne dvadesetogodisnjakinje.
I sta imas protiv da udjes u vezu sa nekom razvedenom koja ima dete?
Ako ti ona savrseno odgovara ko zena.
Ucinilo mi se da si jako suzio izbor i da imas prevelike nerealne zahteve.
A nudis samo dobar tuki.
Izvini ako sam te pogresno razumeo. ;)

Pa jesi li u vezi?
Jesi li bio vec u braku, ti spadas u kategoriju matoraca nezenja ako posmatras iz ugla jedne dvadesetogodisnjakinje.
A nudis samo dobar tuki.

ko kaze da je njemu lose, to je samo ono kad je veche i sad ti setash gradom i stignes do parka i gledas reku i onda bi kao da nisi sam. al ne mozes to s bilo kim
i tu te uhvati seta neka.

inace ti je sasvim solidno... ok mozda kad se slogiras bice gadno

Pa jesi li u vezi?
A nudis samo dobar tuki.

Ma slazem se, ali ja tako nesto po svojim karakteristikama ne zasluzujem. Ne kazem da mi se ne moze desiti, covek kad se zaljubi znas kako je to, ali nije u redu da mi se to desi. Plus te razvedene (mozda je predrasuda, a mozda i nije) ce te jako dobro zaluditi ne zato sto si joj ti hitna, nego zato da bi joj pomagao oko deteta. Ali ja mislim da treba imati jak karakter i tako nesto izbeci. U redu da i ja imam dete, pa malo ona mom pomogne, malo ja njenom i ok. ali da samo ja budem zrtveni jarac, pa onda bi stvarno bio ovan za odstrel, zar ne?

Uvek imas taj trip kad ti kazem nesto sto te ide. Tebe ego onda rastura, neki put probaj nesto shvatiti i kao dobru opasku i mozda uvid na tvoju gresku, a ne odmah osecati se povredjenom i unazadjenom. Mene ni blizu tvoje uvrede ne muce kao kad ja kazem nesto tebi sto te ide.

ma jok, ne mozes da me uvredis, ne mozes nikog ko je svestan sebe i svojih mana.
ako pogodis super, to sam vec znala, ako lupetaras to nije vazno, koga zabole sta ces da mislis, nije jednostavno tacno
cak stavise nikad nisam bila ponosnija na svoje hvatanje u kostac sa egom, jastvo zaista postaje sve mocnije :aha:

Ma slazem se, ali ja tako nesto po svojim karakteristikama ne zasluzujem. Ne kazem da mi se ne moze desiti, covek kad se zaljubi znas kako je to, ali nije u redu da mi se to desi. Plus te razvedene (mozda je predrasuda, a mozda i nije) ce te jako dobro zaluditi ne zato sto si joj ti hitna, nego zato da bi joj pomagao oko deteta. Ali ja mislim da treba imati jak karakter i tako nesto izbeci. U redu da i ja imam dete, pa malo ona mom pomogne, malo ja njenom i ok. ali da samo ja budem zrtveni jarac, pa onda bi stvarno bio ovan za odstrel, zar ne?

puno se toga bojis...kocis ulazak u kvalitetnu vezu
mozda si u pravu, za tvoj profil su dobre te 20g

ma jok, ne mozes da me uvredis, ne mozes nikog ko je svestan sebe i svojih mana. ako pogodis super, to sam vec znala, ako lupetaras to nije vazno, koga zabole sta ces da mislis, nije jednostavno tacno :aha:

Gle sve ti je u zivotu vrlo jednostavno. Ti da nemas decka, vec bi si ga nasla, bar od likova koji su ti interesantni. a postoji i druga opcija, a to je da nisi uopste normalna, ali u to ne verujem. Ti si samo jedan veliki mudrijas koji si ne moze pomoci u jednom segmentu pa u nekim delovima ga pokusavas popuniti.

Nisi ti jedina takva, mnogim mojim prijateljima sam pomogao da ih takve ne farbaju, kao fol nemaju nikog, a oni se siromaci oko njih trude. I onda kad sam im ja rekao u par crta, ljudi su jednostavno progledali. Nije to neka filozofija, samo sto ljudi jednostavno nekad ne vise nesto sto im je bukvalno ispred ociju.

Mozda je to samo stvar zapazanja.

da, da mr napokone, zasto takvi modeli nisu preziveli ili su danas nekako vise eksperimenti, ko tako zivi, mozda oni neki mormoni? ne znam

a preziveo je 1-1 brak, ok, sad je to slobodno pa sve nesto se raskida lako, ok

da, da mr napokone, zasto takvi modeli nisu preziveli ili su danas nekako vise eksperimenti, ko tako zivi, mozda oni neki mormoni? ne znam

a preziveo je 1-1 brak, ok, sad je to slobodno pa sve nesto se raskida lako, ok

Ne kapiram o cemu pricas, neki eksperimenti, 1-1 razvodi pa neka razocarenja. Nema mi bas poentu vezanu za ovo. Opet pominjes brak i nesto 1-1, I sl. Ja na mogu da zakljucam jednu osobu i da stavim katanac na njenu vaginu. Ne bih mogao to da uradim.

Ako nadjes pravu zenu onda vam vasa deca nece biti problem.
Kapiram ja tebe, ti bi nesto mlado i neoptereceno obavezom ali to ne treba da znaci da treba da zatvaras oci pred raspustenicama.
Jer i inace je tesko u nekim zrelim godinama nesto ozbiljno pocinjati sa nekim i naci srodnu dusu, pre ces naci kres varijantu nego nesto vredno paznje sa kim bi podelio svoj zivot.

Ne kapiram o cemu pricas, neki eksperimenti, 1-1 razvodi pa neka razocarenja. Nema mi bas poentu vezanu za ovo. Opet pominjes brak i nesto 1-1, I sl. Ja na mogu da zakljucam jednu osobu i da stavim katanac na njenu vaginu. Ne bih mogao to da uradim.

pa zasto je nekako najzastupljeniji oblik ljubavno sex zivota 1-1 brak na svetu? ovi multi odnosi su nekako vise kao eksperimenti
ok mozda 1-1 sa tajnim prevarama... ?

Back