- Poruka
- 72.949
pa da brate, lepa ti je tema. Da imamo lep razgovor.Takoe tebra
Coolerica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da brate, lepa ti je tema. Da imamo lep razgovor.Takoe tebra
Coolerica
Ja zurim? Ja ne zurim nigde bejbe, na protiv, idem u nazad.Do tog poverenja treba doci.
Nije to samo : zelim i hajde..
Zuris..
Je jepa da brate, lepa ti je tema. Da imamo lep razgovor.
Da idem s teme? znas da sam brlbljivac, da dam priliku drugima da se izraze?Je je
Razumeo sam šta ti tražiš
Hvala
e pa jbga to reci svim ovim smizlama koje su otisle cim su cule da ne trazim ozbiljnu vezu, To njima reci ! njima!
ali, moraces sam to 
NeeeeDa idem s teme? znas da sam brlbljivac, da dam priliku drugima da se izraze?
Ja zurim? Ja ne zurim nigde bejbe, na protiv, idem u nazad.
Ako ste sami, šta tražite, čemu težite na polju ljubavi i sexa?
Vezu?
Šemu?
Ozbiljnu vezu?
Brak?
Nešto deseto?
neee, samo proveravam. otkud znam, nesto mi je samopuzdanje uljuljano ovih dana brate pa nisam siguran ni oko cega. Al bice ok, thnks broNeeee
Ne idi
Jel sam te uvredio sa nečim?
Pa hronoloski, ono, recimo , hajde da se upoznamo, ona hajde, onda kad se upoznamo ona krene o ziv ciljevima, ja krenem o zezanciji, ona krene o konkretnim planovima, ja postanem infantilan, rusim secer sa stola i to.Kako ides unazad???
Pa hronoloski, ono, recimo , hajde da se upoznamo, ona hajde, onda kad se upoznamo ona krene o ziv ciljevima, ja krenem o zezanciji, ona krene o konkretnim planovima, ja postanem infantilan, rusim secer sa stola i to.

PoštenoSada, da me niko ne dira i ne kvari moj mir.
Zasto?Malopre ti napisah da treba malo da usmeravas taj razgovor![]()
Pošteno
Jasno
Pa posle dalje u nove pobede
a da dođeš na Balkan gde se ipak najbolje živi![]()
Kvalitetan i dugoročan prijateljski odnos sa nemonogamnom sex-positive partnerkomAko ste sami, šta tražite, čemu težite na polju ljubavi i sexa?
Hvala birdy na savetu, to je nesto sto bi mi rekla prijateljica od srca. Ipak, ja nisam tipican muskarac. Nisam ni odrastao na tipican nacin, odrastao sam na jedan specifican nacin koji ti daje drugaciju perspektivu o zivotu i ljudima. Ne verujem u tu vrstu ljubavi, klasicnu, usmeravanja i partnerstva.Verovao sam pre ali sam naucio i shvatio da to nije moj nacin, mogu da sretnem nekoga na dusevenom nivou i empaticnom, ali to nije onaj klasican odnos. I tada dajem potpunu slobodu, bez usmeravanja. Razumem da zenama treba ta vrsta inicijative i manipulacije (u pozitivnom smislu - jer i ta sama rec znaci rad s rukom, dakle kretivan uticaj). Ipak moj kreativan uticaj je upoznavanje i na nekom dubljem nivou i kapiranje tog nekog zivotnog impulsa u nekome. Zaljuljas i pustis i onda sama odlucuje da li ce se vratiti rukama.Da bi bio zadovoljniji![]()
Hvala birdy na savetu, to je nesto sto bi mi rekla prijateljica od srca. Ipak, ja nisam tipican muskarac. Nisam ni odrastao na tipican nacin, odrastao sam na jedan specifican nacin koji ti daje drugaciju perspektivu o zivotu i ljudima. Ne verujem u tu vrstu ljubavi, klasicnu, usmeravanja i partnerstva.Verovao sam pre ali sam naucio i shvatio da to nije moj nacin, mogu da sretnem nekoga na dusevenom nivou i empaticnom, ali to nije onaj klasican odnos. I tada dajem potpunu slobodu, bez usmeravanja. Razumem da zenama treba ta vrsta inicijative i manipulacije (u pozitivnom smislu - jer i ta sama rec znaci rad s rukom, dakle kretivan uticaj). Ipak moj kreativan uticaj je upoznavanje i na nekom dubljem nivou i kapiranje tog nekog zivotnog impulsa u nekome. Zaljuljas i pustis i onda sama odlucuje da li ce se vratiti rukama.
Apsolutno!Sledi onda svoj osecaj i bice u redu.
Sta ono bi sex positive? Grupa koja shvata seks kao nesto sasvim normalno i potrebu legitimise bez mlataranja i uslovljavanja?Kvalitetan i dugoročan prijateljski odnos sa nemonogamnom sex-positive partnerkom
Suštinski daSta ono bi sex positive? Grupa koja shvata seks kao nesto sasvim normalno i potrebu legitimise bez mlataranja i uslovljavanja?
Zato i kažemIdi vidi sta sam Dekiju napisao na tu temu u kafani.