Шта мислите о Вуку Драшковићу?

Dobra mu je knjiga Noz
Ствар укуса.
Све то, о чему је он говорио у тој књизи говорили су и други, пре њега, само боље, и кад то није било тако лако и безбедно.
Лични секретар Мике Шпиљка је све то знао и раније, али му се није пуштала "црвена сиса", све док је било млека у њој...

Дражо и цела вамилија му је наци капиталистичка

On je opsesivno predlagao da se ona usvoji.

Tada su nacionalisti rekli: "Hej Sloveni mi je nekako ponosita. Proklet bio izdajica! A bože pravde mi je nekako snishodljiva: Joj hranite me.."

Danas ti isti se pretvaraju da su vrlo liturgični.

Дражо и цела вамилија му је наци капиталистичка

Vuk je uglavnom uvek bio i ostao u pravu.
Jedini pravi naslednik cetnistva iz 1941-1945

Све је жинио само да опљачка Источну Србију и да пренесе опљачкано у Западну Србију

Да у источној србији влада(ЈУ)

Што данас он жена му, ваљда брат можда кум сигурно .. и сви пајташи Западно Срби чине

Источна Србија је за такве 'људескаре' само прћија

Ствар укуса.
Све то, о чему је он говорио у тој књизи говорили су и други, пре њега, само боље, и кад то није било тако лако и безбедно.
Лични секретар Мике Шпиљка је све то знао и раније, али му се није пуштала "црвена сиса", све док је било млека у њој...

Када је млеко пресахло онда је другима НОЖ у руке гурнуо да сису одсеку да би лаптао крв као прави Вук

Ekstreman političar iz devedesetih baš kao i Šešelj samo u drugom smeru. Srbima je trebalo čitavih 10 godina da ukapiraju da ni Šešelj ni Vuk a ni Đinđić ne mogu pobediti Slobu nego neki umerenjak tipa Koštunica i to jedino ako se ujedini opozicija. Sada se prolazi kroz sličan proces, imamo razne ekstreme u opoziciji a novog Koštuna ni na vidiku a ni neke ujedinjene opozicije.
Опет лажеш Словину :hehe:
Вук Драшковић је већ у лето 1990 стао на страну Анте Марковића и антиратног покрета тако да се за њега не може рећи да је "екстреман", напротив.
Твој Коштуњави није дошао на власт као некакав "умерењак" већ је доведен на власт као спавач Милошевићевске "дубоке државе" тј као гаранција еспеесовцима, јуловцима и удбашима да неће бити лустрације. Значи управо под Коштуњавим су се извукли сви екстремисти Милошевићеве удбе који и данас хушкају.

Poslednja izmena:
Rodoljub je tek posebna priča. Najgora vrsta onog bahatog, ekscentričnog ludaka bogataša. Kupio je PIK Takovo, kombinat od 4000 zaposlenih za manje pare nego što je bila vrednost robe na lageru u tom trenutku. Naravno, Boža Đelić sve završio. Vuk i Rodoljub su u stvari Aleksandar i Andrej Vučić za sirotinju.
Родољуб је као директор близак Милошевићу приватизовао ВИК Вршац већ 1998 по доношењу Закона о приватизацији који је донела влада Мирка Марјановића (министарка за приватизацију била је Јоргованка Табаковић из СРС).
"Таково" је пазарио као већ озбиљан богатун што је постао у време вашег непрежаљеног фирера Смрдљошевића...

Rodoljub je tek posebna priča. Najgora vrsta onog bahatog, ekscentričnog ludaka bogataša. Kupio je PIK Takovo, kombinat od 4000 zaposlenih za manje pare nego što je bila vrednost robe na lageru u tom trenutku. Naravno, Boža Đelić sve završio. Vuk i Rodoljub su u stvari Aleksandar i Andrej Vučić za sirotinju.
Vukov brat jedini privrednik u Srbiji? Da se vi pitate ne bi bio ni taj jedan

Родољуб је као директор близак Милошевићу приватизовао ВИК Вршац већ 1998 по доношењу Закона о приватизацији који је донела влада Мирка Марјановића (министарка за приватизацију била је Јоргованка Табаковић из СРС).
"Таково" је пазарио као већ озбиљан богатун што је постао у време вашег непрежаљеног фирера Смрдљошевића...

Kojeg "našeg"? Šta ga prišivaš meni? Na osnovu čega od gore napisanog, ti mene karakterišeš kao nekog Miloševićevog simpatizera?

Kojeg "našeg"? Šta ga prišivaš meni? Na osnovu čega od gore napisanog, ti mene karakterišeš kao nekog Miloševićevog simpatizera?
Пусти мученика, не зна куд удара ових дана, распада му се бојкот коалиција, изгубио се к'о Буриданово магаре... :mrgreen:

О овци Драшковићу нема нико лепо мишљење. Не зна се ко је гори, он или она његова баба која плива у сваком режиму.
Вук је стара љига без принципа, некад био убеђени комуниста, па националиста, па либерал, сад *********, натољубац, вучићевац.
Вук је једно велико ништа.

О овци Драшковићу нема нико лепо мишљење. Не зна се ко је гори, он или она његова баба која плива у сваком режиму.
Вук је стара љига без принципа, некад био убеђени комуниста, па националиста, па либерал, сад *********, натољубац, вучићевац.
Вук је једно велико ништа.
Kao takav kako kažete zbog čega je on jedini za otvaranje arhive?

Lik koji je ogromnu nacionalnu energiju umesto ka van usmerio ka unutra

Izdajnik i gnjida ...

Kod tog čovek ne postoji ništa pozitivno, čak i ono što je naizgled pozitivno bilo je u funkciji većeg zla da se nanese našem narodu

Problem kod njega je što je on tačno znao šta radi , nije bilo kalkulisanja, mimikrije .
Koje su razlike medu kumovima? Mislim na Draskovica i Seselja. Sta mislis ko nam je vise zla naneo?

Back