Шта мислите о Вуку Драшковићу?

Сорошев плаћеник и аутошовинистичко смеће.

EDOJyxaXsAEnzL-.png

Ima smisla. Ovo je teorija o kojoj cu malo jos da razmisljam, jer se dosta stvari poklapa.
Од те 1997 СПО је пао у немилост запада (до тада је имао подршку УСА, чак и финансијску), па бива искључен из коалиције на изборима после 5-ог октобра, наводно јер је тражио учешће од 40%, што је одговарало односу политичких снага опозиције, па у замену Ђинђић прави коалицију са 18 странака што смо видели до чега је све то довело.

Не треба губити из вида ни тајне састанке Ђинђића и Милошевића док смо ми протестовали 100 дана због крађе локалних избора.

Када се све коцкице сложе, данас је све јасно.

Вук Драшковић je српски књижевник, политичар и председник Српског покрета обнове. Драшковић је током политичке каријере био потпредседник владе СР Југославије и министар иностраних послова Државне заједнице Србије и Црне Горе и Републике Србије.

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Вук_Драшковић

Када већ постоји тема о његовом бившем куму Војиславу Шешељу, зашто не отворити и тему под називом шта мислите о Вуку Драшковићу?

Ја о вуку Драшковићу никада нисам имао лепо мишлљење чак ни онда када је заговарао борбу за српске националне интересе и организовао добровољце за одбрану срспког народа.

Он је рпави прелетачевић и кукавица. У политичком животу га одржава НАТО када се Вук Драшковић отворено ставио у његову службу и постао њихов лобиста.
http://www.mojenovosti.com/index.ph...O/PROCITA/-/SVE/CE/MU/BITI/JASNO#.XkGw-tJKizc
100_9292.JPG

Пише: Др. Бранка Јекић, Београд

И ВУКУ (Манитоме) БИХ ПОМОГЛА
Обраћам Вам се са молбом да у Вашем цењеном листу објавите мој чланак
у рубрици писма.

Дочекала сам пензију са навршених 65 година и пуним радним стажом (и
поред више соматских обољења). Виђала сам Вука Драшковића често на
неуропсихијатријској клиници у ул. Др Суботића бр. 6, који је долазио
код покојног Др Веселина Савића, шефа одељења на коме сам радила. Вук
то најбоље зна због чега је посећивао Др В. Савића. Вероватно из више
разлога. Не знам да ли је и Дана то чинила, не сећам се да сам је
виђала.
Критеријуми психијатријски и неуролошки, као услов за стицање
инвалидитета Прве категорије су ми веома добро познати (ја сам
специјалиста за неуропсихијатрију), стога предлажем, па можда и
захтевам, да се изврши ревизија њене инвалидности.
Можда се не бих тога сетила да дневна штампа није пуна Даниних и
Вукових изјава о томе како би она била најпогоднија и најбољи директор
државне безедности, јер би она разјурила, ухапсила, ликвидирала,
демонтирала ”Милошевићеву злочиначко-терористичку” државну безбедност.
После сваке изјаве овог брачног пара, уверена сам да они испуњавају
све услове за инвалидност из психијатријског домена.
Постављам себи питање, каква је то ова наша власт. Влада, скупштина,
председници многобројних партија да толеришу, што је недопустиво у
једној, заиста правној, држави. Мислим да је тај Вук на погрешном
месту и хитно би требало да се нађе где му је место. Страхујем за
српски народ, да ће оболети од Вуковог и Даниног вируса, што је
познато као колективна психоза. Стога је неопходна превентива, коју
треба да предузме министар здравља.
Ако је код Дане установљена инвалидност Прве категорије, онда је она
неспособна за обављање било какве активности, поготову од државног
значаја.
Патолошка мржња неизмереног интензитета доминира њиховим психичким
функцијама. Она је дубоко уткана у њихова бића. Стога, спасимо младе
нараштаје од таквих људи. Усмеримо их ка истинским вредностима, како
би били здрави и способни да очувају ову напаћену Србију.
Јединог ми брата, од 16 година, убили су четници на најсвирепији
начин, а није био гоља, пробисвет, без биографије. Био је херој, који
је пао за слободу свога народа.
Када сам постала лекар специјалиста, један број четника сам лечила,
јер код мене никад није постојала патолошка мржња и мржња уопште. Ако
треба, и Вуку бих помогла!!!

Др Бранка ЈЕКНИЋ, психијатар

Lik koji je ogromnu nacionalnu energiju umesto ka van usmerio ka unutra

Izdajnik i gnjida ...

Kod tog čovek ne postoji ništa pozitivno, čak i ono što je naizgled pozitivno bilo je u funkciji većeg zla da se nanese našem narodu

Problem kod njega je što je on tačno znao šta radi , nije bilo kalkulisanja, mimikrije .
Када се пише о феномену Вука Драшковића, за наслов је довољно искористити само његово име и презиме.

И ништа више од тога.

download_(27).jpg

Помињање Вука Драшковића је само по себи довољно да изазове једну исту реакцију код убедљиве већине грађана Србије.
А то је: гађење.

Шта се десило са човеком који је средином оасмдесетих добио епитет „најхрабријег српског писца“, а десет година касније је већ проглашен „краљем српских тргова“? Шта је натерало на овакав морални и политички пад човека који је дуго времена важио за једину алтернативу Слободану Милошевићу?

На ова питања ће одговоре морати да да сам Вук Драшковић.

Толико дугује свима онима који су за њега некада гласали и отворено га подржавали.

До тада, остаје нам да пратимо нова иступања Вука Драшковића по разним медијима, његово посипање пепелом и причање по ко зна који пут испричаних прича о српској кривици. Последње у низу је било за сарајевске „Дане“, када је злочин у Сребреници поново оквалификовао „геноцидом“, а свако негирање тога-„суновратом Србије“.

Наравно, и сам Драшковић зна да се у српској јавности не спори да је злочина било, већ су спорне квалификације тог злочина, али и лицитирање бројем жртава и прикривање пуне истине. Тренутно нема никог заинтересованијег на свету за откривање пуне истине о сребреничком злочину, од Срба. Јер, када би се истина сазнала, део одговорности би био скинут са српских леђа.

Али, Драшковић наставља по старом.

Заменом теза и политикантским приступом он нуди објашњења онако како би то волели да чују другде. Вук наставља да се ваља по прашини и блату, крчмећи и последње делове некада великог угледа и личног достојанства. Због свега, у историју ће отићи не као значајан српски писац, нити као један од првих опозиционих вођа у вишепартијској Србији, већ као један од највећих политичких конвертита у савременој српској историји. Ако је за неки наук водећим људима у земљи Србији, нека мало погледају како је завршио Вук Драшковић. Издаја се не исплати.

(Фонд стратешке културе)

U jednom momentu oko 2011. mi je delovao kao da je uvek bio u pravu.

Jer 1992. je davao izjave da bi bilo sramota da počinimo ratne zločine itd.

Međutim brzo je "šutnuo kofu s mlekom" prišavši radikalskoj vladi 2012.

Nisi jedina koja je zaljubljena u prazne izjave, narkomanima je najmanji problem da izmisle priču.
Jedino malobrojni znaju koliko je ta priča zaista realna ili iskrena.
Sistemom naknadne pameti ne treba da uvidjamo da nas neko lagao nego bi trebalo da uvidimo koliko smo sami retardirani.

Ako te neko prevari jednom - Bog ga ubio!
Ako te neko orevari dva put - Boga vas ubio
Ako te neko i treći put prevari - Bog te ubio!

E pa Boga vas ubio za jednu malu grupu likova koji se ne sklanjaju sa scene ko da je jednopartijski sistem
Snosite rezultate posledica.

Kao i većina proletera odbeglih od sela a spremnih na saradnju.
Нису сви такви; али, има их сасвим довољно, и одлично су распоређени.
То видимо и овде, на форуму...
Пуна уста, уши, нос и дупе- западних вредности...

Нису сви такви; али, има их сасвим довољно, и одлично су распоређени.
То видимо и овде, на форуму...
Пуна уста, уши, нос и дупе- западних вредности...
Ako detetu uzmeš omiljenu bajku ono će da plače i neće hteti da spava.
Nemoj to da radiš, nije pedagoški! :rtfm:

Вук Драшковић je српски књижевник, политичар и председник Српског покрета обнове. Драшковић је током политичке каријере био потпредседник владе СР Југославије и министар иностраних послова Државне заједнице Србије и Црне Горе и Републике Србије.

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Вук_Драшковић

Када већ постоји тема о његовом бившем куму Војиславу Шешељу, зашто не отворити и тему под називом шта мислите о Вуку Драшковићу?

Ја о вуку Драшковићу никада нисам имао лепо мишлљење чак ни онда када је заговарао борбу за српске националне интересе и организовао добровољце за одбрану срспког народа.

Он је рпави прелетачевић и кукавица. У политичком животу га одржава НАТО када се Вук Драшковић отворено ставио у његову службу и постао њихов лобиста.
Hahahaha..isto su me pitale stotine i stotine hiljada forumaša.

Вук МАНИТИ у Новом Пазару 1990-те:
"Они нам по Рашкој, по срцу земље Немањине, машу данас турским барјацима
и хрватским шаховницама, и то јавно. Ја желим у име Српског покрета обнове,
и верујем у име српског народа да им поручим и кажем неколико речи....."
(председник СПО Вук МАНИТИ Драшковић, 1. 10. 1990. године)

Back