Monarhija Marko
Početnik
- Poruka
- 44
Vuk je tvrdio da se Srbija brani u Beogradu a Šešelj u Kninu, ova razlika ih je i razdvojilaKoje su razlike medu kumovima? Mislim na Draskovica i Seselja. Sta mislis ko nam je vise zla naneo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vuk je tvrdio da se Srbija brani u Beogradu a Šešelj u Kninu, ova razlika ih je i razdvojilaKoje su razlike medu kumovima? Mislim na Draskovica i Seselja. Sta mislis ko nam je vise zla naneo?
Nikako da ti postavim pitanje, ne zelim da te uvredim, slazem se tvojom konstatacijom, ali si kontradiktoran kada na temi o Seselju koji ima slicnu zivotnu putanju tvrdis suprotno, kako je navodno iznad njih "vecine proletera odbeglih od sela a spremnih na saradnju" konstatacija iz tvoje prepiske sa Seksi Gospodinom.Нису сви такви; али, има их сасвим довољно, и одлично су распоређени.
То видимо и овде, на форуму...
Пуна уста, уши, нос и дупе- западних вредности...
...
Твој Коштуњави није дошао на власт као некакав "умерењак" већ је доведен на власт као спавач Милошевићевске "дубоке државе" тј као гаранција еспеесовцима, јуловцима и удбашима да неће бити лустрације. Значи управо под Коштуњавим су се извукли сви екстремисти Милошевићеве удбе који и данас хушкају.
Mog'o si malo skratiš fotku - ovdeka ima štovalaca lika&dela Dr.Zoketa Dj. iako su ista govna.
Нетачно.Драшковић је читаве 1990 године имао жестоку националистичку реторику, обећавао је исцртавање граница топовима и претио да сећи руке муслиманима.Избори су били крајем децембра 1990 године, и током целе 1991 године Драшковић је и даље имао националистичку реторику.Опет лажеш Словину
Вук Драшковић је већ у лето 1990 стао на страну Анте Марковића и антиратног покрета тако да се за њега не може рећи да је "екстреман", напротив.
Твој Коштуњави није дошао на власт као некакав "умерењак" већ је доведен на власт као спавач Милошевићевске "дубоке државе" тј као гаранција еспеесовцима, јуловцима и удбашима да неће бити лустрације. Значи управо под Коштуњавим су се извукли сви екстремисти Милошевићеве удбе који и данас хушкају.
jel? A ovom što zaklao privredu & banke dali bulevar?Treba ga osudi na smrt za veleizdaju
Опет лажеш Словину
Вук Драшковић је већ у лето 1990 стао на страну Анте Марковића и антиратног покрета тако да се за њега не може рећи да је "екстреман", напротив.
Lik koji je ogromnu nacionalnu energiju umesto ka van usmerio ka unutra
Izdajnik i gnjida ...
Kod tog čovek ne postoji ništa pozitivno, čak i ono što je naizgled pozitivno bilo je u funkciji većeg zla da se nanese našem narodu
Problem kod njega je što je on tačno znao šta radi , nije bilo kalkulisanja, mimikrije .
Vukov brat jedini privrednik u Srbiji? Da se vi pitate ne bi bio ni taj jedan
Vuk je tvrdio da se Srbija brani u Beogradu a Šešelj u Kninu, ova razlika ih je i razdvojila
meni on izgleda kao neko ko bi za lepo odelo i neki dobar rucak prodao rodjenu mater bez da trepne.
Јако сте конфузни ...... Чмечкељ је подпуно иста фигура .... 'политичка'
Занемаримо ли физички изглед међу њима 'двојицом' нема разлике .
meni on izgleda kao neko ko bi za lepo odelo i neki dobar rucak prodao rodjenu mater bez da trepne.
Šešelj nikada nije koristio unutrašnje suprotnosti za izazivanje opšteg bunta , koji u vreme 90-tih nije niti šta značio, niti čemu služio u ostvarenju nacionalnih ciljeva , već naprotiv.
Posledice tog semena trganja naroda i polarizacija i danas osećamo
Činjenica je da tzv autošovinisti nikada ne bi mogli pocepati nacion, pocepali su ga tzv patrioti kao Vuk .
Koje su razlike medu kumovima? Mislim na Draskovica i Seselja. Sta mislis ko nam je vise zla naneo?
I za "ljubav" nadređenog ... a nadređeni mu je onaj ko mu da lepše odelo odelo i bolji ručak
Drašković je ipak na kraju bio u pravu.Vidim da je neko napisao , da je Šešelj tvrdio da se Srbija , a time i Srbi (moja dopuna) brani u Kninu, a Drašković U Beogradu
To je razlika
Drašković nam je naneo zla za naredni vek . Da nije bilo njegovog populizma i razvlačenja izašli bi oštećeni, ali ne ovoliko nalupani
No , realno, isto su krivi i oni koji su skakali za njim, možda i više .
Нема то ламур .. Само полза њиова а тужа штета
Уосталом шта очекивати .. па обојица су Запад Срби ..... са свога огњишта ошли да туђа растурају
Класична приша Херцег'ЦрнгоГоро'Босанаца
Drašković je ipak na kraju bio u pravu.