***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
ja ću jedan diskretan na sredini ledja, poveći 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pod inspiracijom mislim na kombinaciju boja, ideju kako da se skladno uklopi veličina teta sa određenim delom tela, da se vidi kako to gde i na kome izgleda... Naravno da ona treba da ima viši značaj od ukrasa...

0.o
Usi apsolutno nisu busne od rodjenja.

Populacija je vec cipovana.Što pre treba čipovati celu populaciju i uvesti obaveznu identifikaciju pri upotrebi interneta.
Ne mora ni čip. Može nevidljiva tetovaža.
Nekoliko rečenica o tetovažama. Naime, nekada su robovlasnici obeležavali svoje robove tako što su im utiskivali žig u kožu, odnosno tetovirali ih, da bi ih označili kao svoje vlasništvo. Kao što mesari tetoviraju svinje ili goveda. Kao što su, na žalost, nacisti obeležavali logoraše u svojim logorima u Drugom svetskom ratu. Što znači - vladari su tetovirali stoku, a ne stoka vladare. Cezar se nije tetovirao, ali je podržavao tetoviranje robova, što su činili njegovi sledbenici. Isto važi za sve istorijske epohe.
Robovlasništvo je zakonski ukinuto zadnji put u Saudi Arabiji 1962. godine, što znači da u našem XXI veku žive ljudi koji su se po zakonu u prošlom XX veku rodili kao robovi. Strašno. Šta se sada dešava? U našem dobu se rodilo užasno mnogo ljudskih bića, koliko se nikada u istoriji nije nalazilo na planeti u jednom momentu: oko ili nešto preko 7 milijardi. Što znači... da su se bivši robovi masovno reinkarnirali... i nametnuli svoj mentalitet ostalima, i bivšim robovima, ali i onima koji nikada nisu bili robovi, ali su u suštini ovce i ljudi skloni manipulatorima i manipulacijama.
Ne znam da li znate, ali članovi ezoterijskih redova ne smeju da se tetoviraju. Zašto? Zato što nisu stoka. Zato što su oni manipulatori, a ne manipulisana masa. Šta mislite?
Populacija je vec cipovana.
.
Populaija se mora smanjiti da bi se smanjila verovatnoća genetskog ukrštanja populacije koja bi dovela biološkom selekcijom do mnogo jačih mozgova
od ovih iščašenih koji trenutno vladaju svetom
Prirodnih resursa ima za 8 puta veću populaciju ali tad je nemoguće da vladaju svetom, strah ih je...
vuku panične poteze trovanja ljudi kroz vodu i robu široke potrošnje i medicinu
U borbi za istinom koju oni šire zaboravljaju jedan detalj -
i oni su nekada u jednom momentu mogli d budu bolji od ondašnjih vladara sveta
Pitanje: zašto sad ne dozvoljavaju drugima da izvrše smenu?
Ljubav prema Bogu a ne prema Luciferu
smeta li energija iz Meke i Medine baš mnogo satanistima iz UN-a?
Pravoslavci nisu u Novom svetskom poretku, katolici jesu

Хоћу да кажем да су у Египту, античкој Гечкој, Риму, Византији, арпском царству, британским, шпанским, португалским и француским колонијама, у САД и то не само белци већ и индијанци из племена Семинола који су живели на Флориди и повремено хватали од белаца обегле црнце, тетовирали стоку и робовеhoces da kazes da su ljudi koji se tetoviraju danas stoka?
Сем у малом броју оправданих случајева већина персона која то ради озбиљан је кандидат за посматрање.elem danas su mogucnosti za ukrasavanje tela veoma sarenolike. pa tako osim tetovaa imamo implantate,
Ритуал из примитивних времена, архаичан и беспотребан, данас везан углавном за религију(филм, Отац на службеном путу, када разговарају два муслиманчића о сунећењу: И онда ти оЦеку пола ките!!!), или болесни приступ естетици(нпр отрсецање ушне ресице да би уво изгледало ,,компактно"!!!).secenje,
И стоку жигошу, а и јефтиније је од тетовирања.przenje (zigosanje)
У једном малом броју култура, а и тамо само у веома ограниченом обиму, иначе би нестале јер не би било репродукције становништва.ne podrzavam ekstrem, mada mije zanimljivo videti. ali tetovaze su mi u redu ukoliko su vezane za nesto u zivotu cveka, a ne ukolikosu stavljenje iskljucivo zbog ukrasa. ja se razmisljam vec duze vreme u vezi jednog simbola, ali nisam jos nacisto kako bi to trebalo da izgleda i gde. kao sto kaze hexy treba dobro da razmislim pre nego sto nesto napravim.
p.s. neka je i homoseksualizam bio normalna pojava![]()
.Сем у малом броју оправданих случајева већина персона која то ради озбиљан је кандидат за посматрање
moze biti...
.Ритуал из примитивних времена, архаичан и беспотребан, данас везан углавном за религију(филм, Отац на службеном путу, када разговарају два муслиманчића о сунећењу: И онда ти оЦеку пола ките!!!), или болесни приступ естетици(нпр отрсецање ушне ресице да би уво изгледало ,,компактно"!!!)
ne znam mislimo li na istu stvar. rec je o isecanju delova koze kako bi se obio oziljak nekog zanimljivog izgleda. rade se citave slike, i to vrlo detaljne u vidu sara, likova, pojmova...po meni jako ekstremno.
pa dobro ako cemo da pricamo o ucinku na covecanstvo....nijedan ovaj oblik ukrasavanja tela nema posledice po reprodukciju. tako da osudi u nema mesta. moze da ti se svidja ili ne.. У једном малом броју култура, а и тамо само у веома ограниченом обиму, иначе би нестале јер не би било репродукције становништва.
А можда је ипак у питању само лоша интерпретација историје, или су подаци од стране супарничке културе која је тежила да их оцрни као ненормалне.