Sta mislite o tetoviranju

• Začetnik teme Začetnik teme Zohar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Psiholozi smatraju da je potreba za tetoviranjem kompleks nize vrednosti tj. potreba za privlacnje paznje - pa cak i na ovaj nacin, pored uvrnute mode itd.

Da, da...:roll: Tetovaza je super nacin obeleziti neki deo zivota, uspomenu na neku osobu i sl. Jedino je bitno da ima znacenje, a ne da je radis eto, tako bez razloga...Treba nesto da te navede da napravis tetovazu, a ne da odredis da ces je raditi, pa da smisljas sta...

ovih dana pratim emisiju na travel and living kanalu koja se bavi tetoviranjem....
ti tatoo majstori su pravi umetnici...tetovaze koje rade su neverovatne...ljudi koje tetoviraju postaju prava hodajuca umetnicka dela..
nemam nista protiv smislene,lepe tetovaze....

ovih dana pratim emisiju na travel and living kanalu koja se bavi tetoviranjem....
ti tatoo majstori su pravi umetnici...tetovaze koje rade su neverovatne...ljudi koje tetoviraju postaju prava hodajuca umetnicka dela..
nemam nista protiv smislene,lepe tetovaze....

miami ink i la ink...odlicne emisije, e to je ok, skoro svaka tetovaza ima pricu...i poentu...

Nemam nista protiv tetovaza,i jednog dana cu vjerovatno i sama uraditi jednu.Svak ima svoj stav i svoje misljenje i naravno ne moze se svima dopadati.Ova dijagnoza da to rade ljudi nize vrijednosti,kako bi privukli paznju skroz mi je bezveze.
Ali sve u granicama,ovo na jeziku ne znam da li je fotoshop,u svakom slucaju grozno je...

јао ја сам тетовирала преко леђа "Стелла Росса" привремену и сад тоооолико желим трајну.. али оно.. моји би ме се одрекли преко новина да ме виде с' тим :ѕ

Ima tetovaža koje mi se baš sviđaju.
I isto tako sam nekoliko puta pomišljala kako bi bilo super da mogu da uradim neku.
Al' onda shvatim da i to nije nešto posebno, jer ako mi neki simbol, ili šta već toliko znači u životu, zašto bih ga ja trajno stavljala na kožu? Šta, obeležavam faze kroz koje prolazim na koži? Meni to dođe onda malo glupo. Šta znam. Šta fali papiru? :)

Back