dekoder
Zainteresovan član
- Poruka
- 196
O.K
postujem ja to...
postujem ja to...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postujem ja to...
.ionako sam zensko
Sve najgore. Tetovirani ljudi, recimo, ne mogu postati članovi masonskih loža; a to je veliki hendikep.

volim tetovaze, ali umereno, ne da ih je puno na telu, vec diskretno.. da imaju neku poruku, u boji ili ne, nebitno dok god su za oko lepe, privlacne, misteriozne, sexy..
ja nemam nijednu, za sada, ali se ne bih plasila da stavim neku.. sto se, mozda, i desi..

Super stvar...i čim skupim malo kinte, prepraviću "rad" koji sam sam sebi pomoću igle i konca uradio...
Ali neće to biti tribal...ne...

...baš je lepo,ne trebaju tebi nove ideje...a Milan Gurović?
ta umetnost...
meni je tetovaža seljački posao...zamisli istetoviranu babu.
Zasto je svima koji su protiv tetoviranja najveci problem sto ces jednog dana, ju zamisli, biti baba ili deda s tetovazom covece,osecam se tako hendikepirano...sta cu sad kad nisam mason !!!Sve najgore. Tetovirani ljudi, recimo, ne mogu postati članovi masonskih loža; a to je veliki hendikep.

sto bi se plasila,,,,mozes da zakacis sidu,hepatitis,,,ali to nije nistavolim tetovaze, ali umereno, ne da ih je puno na telu, vec diskretno.. da imaju neku poruku, u boji ili ne, nebitno dok god su za oko lepe, privlacne, misteriozne, sexy..
ja nemam nijednu, za sada, ali se ne bih plasila da stavim neku.. sto se, mozda, i desi..