denis33
Primećen član
- Poruka
- 994
ako mislis na dzima kerija eto i to je generalizovanje,on mi jeste jedan od omiljenih komicara a da li su svi jarcevi takvi ili barem pola njih? nisu naravno.evo npr moja bivsa devojka je bila jarac i po meni dosadna devojka,mada izgled je nju vadio i intelekt,i keva mi je taj znak jako dobra i pametna osoba a sad da ima smisla za humor nema.a na drugoj strani kog si nasao mamica?! takva dalabu se nadje jednom medju milion ljudi bez obzira na znak.ni na lotou ne bi izvukao takvog lika.da zavisi od podznaka i sta ti ja znam planete ali nisam ja strucnjak za astrologiju generalno.mene vise intrigira kineski horoskop.
Nije samo Jimm CArey,nego i Mister Bean,Oliver HArdy(Stanlio i Olio),Andy Kaufman itdJAko ih je mnogo sa Marsom u JArcu(Mars predstavlja i nasljedni faktor,genetiku)pa jedan Jerry Lewis kao Riba ima takodjer MArs u JArcu,humor mu je identican Carijevom,i da ne nabrajam dalje.Kineski horoskop je po meni neozbiljan,jer nije logicno da osobe rodjene u istoj godini,imaju priblizno slicno ponasanje ili karakter,mnogo je logicnije ovo sa mjesecima,pa jos kada se uzme u obzir Ascedent,polozaj Mjeseca,Marsa,Venere,Merkura itd,dobijemo zasebne individue sa mozda 10% zajednickih osobina koje daje polozaj Sunca(Suncev znak)