HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
Pa što pa vole nas i device, škorpije i poneki lav i bik a ostali su nebitni
- - - - - - - - - -
Boji se , broji naravnoŠto se ne bi brojila?
![]()
pa kad se broji onda brzo dodaj na listu i blizance...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa što pa vole nas i device, škorpije i poneki lav i bik a ostali su nebitni
- - - - - - - - - -
Boji se , broji naravnoŠto se ne bi brojila?
![]()
ja imam utisak da smo dosadni blizancima , oni imaju samo mozak a rak dusu
ne znam bas
ako nas volis onda i mi tebe![]()
Da hejti je lepo rekla ako nas voliš i mi ćemo tebe i to duplo više![]()
RAKOVICE iliti RAČICE
Unatoč oklopu, račice su meke i podatne. Nježne, nesigurne, blage. Kad popizde, to je isforsirano, više zato jer misle da trebaju napraviti scenu nego zato što se zbilja žele svađati. Račice vole romantiku, vole dodire, šaputanje, zavođenje. Izrazito su privržene i teško se pomire s odjebavanjem. Račice su opasne ako želite neobavezni seks jer će se emotivno vezati uz vas čim stignete do skidanja grudnjaka i bit će suza kada shvate da niste baš zainteresirani za onu romantičnu komediju sutra navečer na RTL-u... U krevetu vole nježnost, polagan seks, a ako se i odvaže na malo agresive, to je više zbog partnera nego zbog sebe. Račice su nesputane romantičarke, vrlo senzibilne i lako ih je povrijediti.
stvarno ne znam sta mu dodje to emotivna svi smo taka bica ali imam recimo empatiju koju i ne bih zelela da imam
osvetu prezirem iz dna duse i ne razumem take ljude znaci samo odsetam ako sam se vec snasla u drustvu osobe koja me ruzno tretira
a jel imas promene raspolozenja ja ne i takodje ne razumem sta im to znaci
Najbolja drugarica mi je u znaku raka.Za njih mogu da kazem uglavnom sve najboljejako su osecajne,emotivne,znaju ponekad da budu zatvorene,ali prema ljudima koje ne poznaju dobro,uvek su tu da ti pomognu i da te saslusaju,dobrice su.Jako su privrzene porodici,domu,a posebno majci,znaju da budu promenljivog raspolozenja ali to ih brzo prodje,mada verovatno je to i zbog toga sto njihovim znakom vlada mesec.Mislim da mogu da u zivotu postignu dosta toga,a pogotovo ako imaju podznak u nekom jacem znaku.U ljubavi su posesivne,kad vole onda vole i jako se vezu za osobu sa kojom su.Sve u svemu meni kao skorpiji odgovaraju,dobro se razumem sa njima,a i sa muskim rakovima.
da dosta su zenskinje drugacije,ali mislim da ipak mozemo zajedno,nismo ko rogovi u vreci(ko skorpija & skorpija)
da dosta su zenskinje drugacije,ali mislim da ipak mozemo zajedno,nismo ko rogovi u vreci(ko skorpija & skorpija)
nije to bojazan,nego opreznost.neka vrsta preventive.kakva je vecina zena danas naravno da ce zloupotrebitiIli ovan i ovan
Ali vidiš muški rakovi imaju neke svoje momente kad su hladni prema devojci jer se boje da pokažu emociju (ako ufiksaju u glavu da bi iste mogle biti zloupotrebljene)a očekuju od nje da ona svoje neizmerno iskazuje inače će početi da švrljaju a isto to važi i za ženske da u nedostatku pažnje i nežnosti mi prekidamo.....tako da ........ sve zavisi kako se koji rakovi potrefe..... Kao negde čitam to je veza gde čas vlada ljubav i sklad a čas tu idilu zameni bučna svađa i rasprava.... mislim ne znam mene je jedino nerviralo to kao izigravanje fraera i bahato ponašanje samo da bi sebe zaštitio a ne zato što je po prirodi takav.......
muška i ženska škorpija se odlično slažu.
Pa eto vidisda muski rakovi su bas takvi kako si opisala,moj brat je dupli rak tako da potpisujem ovo