beba_toronto
Ističe se
- Poruka
- 2.642
loop:Na cemu si ti. daj i meni malo :razz:
jao cuti na svacemu sam, imam gomilu pilulica, bolesna sam
sad da ti nabrajam sta sve, auffff
idem da roknem sad jedan coQ10 da ublazim ove hemikalije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
loop:Na cemu si ti. daj i meni malo :razz:
prijateljstvo skorpija , muski drug ovan ,decaci koji su mi se svidjali riba vaga i vodolija, dakle nista sto bi uz mene islo
privlacim vagu u vise slucajeva a one mene ne toliko
Pa dobro, teoretski ribe idu uz raka pošto su takođe vodeni a vage i vodolije ne idu pogotovu ne vage ,..... mada ne mora to ništa da znači
riba me je najmanje konstatovao od svih mamicu mu poljubim
vaga treba s blizancem isti su im karakteri
sto kazes za zemljane znake
ti si u podznaku bik meni je tu mesec primecujem dosta dosta karakteristika bika u se'
idem po inerciji, nikakva promena, sigurica, konzervativna, tvrdoglava, porodicno orijentisana i slicno
bikove kapiram ali me ne privlace
i ja te sad slazem da sam zemljana skorpija ocemo se slozimoUh , ma jesu vala muške ribe teške za nas isto ko i muški rakovi jer su oni u duši mekani i uglavnom dobrice ali to nažalost skrivaju iza maske mačo tipa, srcolomca ,narcisaJoš da vidim kako ide s tim muškim škorpijama pa da kažem adijos vodeni , vazdušne u startu eliminišem jer uuuoopšte se ne nalazimo , ne kapiramo...
Držaću se ja zemljanih oni najbolje odgovaraju, a ovi vatreni mi dođu nekako neutralni ....
I kao prijatelji nisu loši zemljani ( muški jarčevi)
lepo sto nisi mazohista rakovi umeju po samodestrukciji ....
ja sam pozitivnu rec o nama samo od jarca nailazila i ne kapiram sto
moja rech se na broji zato shto sam zensko ili shta?![]()