sta mislite o rakovima-zenama

Jako osjetljiva, voli sanjat. Obozava djecu, darove i pozornost. Voli se mazit- nikad joj nije dosta.Jako sramezljiva, posesivna i romanticna. brzo se naveze na volenu osobu. Brzo mjenja razpolozenje zato je cesto neshvatljiva. Ima jaku energiju,umirena i njezna osoba. duhovita i zabavna (ima neobican smisao za humor).
Svoje baterije puni tako da nade svoj unutarnji mir (umjetnost) .... Jako se posveca drugima. Nikad ne otkrije sve o sebi-voli bit tajanstvena.

E ljudi ova tema je baš stara ali mi đavo nije dao mira pa sam morala da je čačnem malko :mrgreen:
Elem, sve račice koje znam imaju zajedničko sledeće: tvrdoglave, nezamislive inadžije, raspoloženja promenljivog svetlosnom brzinom, emotive prilično (mada ne onoliko koliko to horoskop potencira) i tu emotivnost skrivaju uglavnom iza naglašenog sarkazma , cinizma a vala umemo i da budemo veeoma osvetoljubive što je rekla bih odlika svih vodenih pošto smo mi vodeni najemotivniji pa nas i najviše pogađa kad nas zeznu ljudi pa bismo da malo to osete na svojoj koži.... :zper:
a ja sam lično još i 'vaka:
Što se ljubavi tiče tu mi potpuno nisam jasna..... kao sve priželjkujem neku romansu a kad treba da se dogodi tako nešto ja uhvatih šturu oooodmah čim li osetim da su tu emocije počele da igraju preveliku ulogu... Ma ni emocije ne moraju biti presudne jednostavno nešto kvrcne u glavi i ja sam na distaci :dash: :dash: :dash:
Što sam starija to sam sve manje emotivna......

Za najdraže osobe sam u stanju da grizem......

I da ljudi sad, uskoro bi trebalo da Jupiter uđe u Raka pa nam kao predviđaju berićetan ostatak godine, šta vi velite osećate li da je to moguće ili se džabe nadam :worth:
Sa kojim se znacima najbolje slažete u ljubavi i prijateljstvu? Ja u prijateljstvu... pa .. sa škorpijama mada ih ima dosta i onih koje ne mirišem baš inače ne verujem mnogo ljudima pa i nemam više od recimo dva dublja prijateljstva (Najjače je ostvareno sa ženskom škorpijom ,drugo isto solidno sa ženskim ovonom, a od muških najviše mi kao osobe tj. prijatelji odgovaraju muške vodolije dok recimo ženske i ne podnosim mnogo)
A u ljubavi..... pa toga zapravo još nema mada eto da kažem da su me najčešće privlačili jarčevi pre svega a potom i bikovi mada najviše znam srećnih račica koje su sa devicama u vezi što bi dovelo do toga da smo slabe na zemljane tipove...

Ovaj ja se ovde napričah ko niko :roll: al eto ako vas ne mrzi odgovorite..... Inače rak-bik sam.....

Poslednja izmena:
Pa dobro, teoretski ribe idu uz raka pošto su takođe vodeni a vage i vodolije ne idu pogotovu ne vage ,..... mada ne mora to ništa da znači

riba me je najmanje konstatovao od svih mamicu mu poljubim
vaga treba s blizancem isti su im karakteri

sto kazes za zemljane znake
ti si u podznaku bik meni je tu mesec primecujem dosta dosta karakteristika bika u se'
idem po inerciji, nikakva promena, sigurica, konzervativna, tvrdoglava, porodicno orijentisana i slicno
bikove kapiram ali me ne privlace

riba me je najmanje konstatovao od svih mamicu mu poljubim
vaga treba s blizancem isti su im karakteri

sto kazes za zemljane znake
ti si u podznaku bik meni je tu mesec primecujem dosta dosta karakteristika bika u se'
idem po inerciji, nikakva promena, sigurica, konzervativna, tvrdoglava, porodicno orijentisana i slicno
bikove kapiram ali me ne privlace

Uh , ma jesu vala muške ribe teške za nas isto ko i muški rakovi jer su oni u duši mekani i uglavnom dobrice ali to nažalost skrivaju iza maske mačo tipa, srcolomca ,narcisa :( Još da vidim kako ide s tim muškim škorpijama pa da kažem adijos vodeni , vazdušne u startu eliminišem jer uuuoopšte se ne nalazimo , ne kapiramo...
Držaću se ja zemljanih oni najbolje odgovaraju :per:, a ovi vatreni mi dođu nekako neutralni ....
I kao prijatelji nisu loši zemljani ( muški jarčevi)

Uh , ma jesu vala muške ribe teške za nas isto ko i muški rakovi jer su oni u duši mekani i uglavnom dobrice ali to nažalost skrivaju iza maske mačo tipa, srcolomca ,narcisa :( Još da vidim kako ide s tim muškim škorpijama pa da kažem adijos vodeni , vazdušne u startu eliminišem jer uuuoopšte se ne nalazimo , ne kapiramo...
Držaću se ja zemljanih oni najbolje odgovaraju :per:, a ovi vatreni mi dođu nekako neutralni ....
I kao prijatelji nisu loši zemljani ( muški jarčevi)
i ja te sad slazem da sam zemljana skorpija ocemo se slozimo:kafa:

Back