Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
sex samo kad se prave deca
ququmavchenja na sve strane
zenice
ququmavchenja na sve strane
zenice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i kad poludi uvek je zamislim sa nozem i kako joj sa zubi kaplje krv
Juuuuu paaa sto tako , mislim jesmo nezgodne kad nam pukne film ali necemo preterivati![]()
ma rachice su histerici al super
najjeziviji zenski znak kad prsne je bik
bezi
ahahhahah daklem ja sam histericno jeziva ili jezivo histericna ,posto sam rak-bik..... diiiivota
hahahha XD Ne bi bio urlik , bilo bi becenje pa durenje ali kad durenje prestane onda se pazi posto tokom durenja smislim osvetu
A cudi me ta vasa konstatacija za bikuse ... mislim ja ni jendu nisma videla besnu pa stekoh utisak da ih je tesko razbesneti.....
maa to za osvetu se salim sta ti je .... morao bi neko veoma dobro da me povredi da bih se nakanila nesto da smislim da mu/joj smutim
Jes' vala blokiram, neego koji si znak da znam posto ce mi onda mozda biti jasniji tvoj negativni dozivljaj raka
Aaa , pa sto ne kazes 'odma, onda je sveee jasno
sho bre jasno?
ja sam umiljat ko maca![]()
ma nema veze i da si umiljat ko maca, ooopet si ovca.........
Ovan i kraba ne idu ni po ''teoriji'' a bogami ni u ''praksi'' al opet necu da generalizujem , moozda je nekom nekad uspelo.....
najlepse iskustvo sam imao u mladosti sa racicom jer je trajalo kratko i bilo je vrhunski samozadovoljno za oboje iako ona nije mnogo paznje pridavala pokazivanju srece. mozda je zato bilo i najlepse jer nisam uspeo da saznajnim procesom uvidim ceo spektar ludila koje nosi u sebi videci isto na drugoj zeni mnogo kasnije sa kojom srecom nisam bio u vezi.
Ma to je sirok spektar ludila ali ni pored tog ludila nije u stanju da razume tvoju nazovimo '' prirodu'' (uostalom retko ko i moze) koliko god se trudila a onda jednostavno joj dosadi i posalje lepo sve u materinu(ne troseci vise energiju uzalud , ni jednu nije majka rodila da je tamo neki ovan zajbava)...
Ni iz prijateljstva sa muskim ovnom ne mogu da dobijem ono sto ocekujem od jednog prijateljstva a kamoli (ne daj Boze ) iz neke veze.... nekako ste brate mnogo samozivi
Mada podznak ti je ok. sa rakom tako da ne znam......
Pa skorpija je bolja u svim aspektima pa i u tim jelte vama bitnim ....... mislim ne znam ja to licno al 'vako pricaju ljudi![]()
i ja sam sva u podznaku...... uvek citam oba horoskopa i uvek se nadjem vise kod bika
skorpije su miiice (muske, zenske su bogami veeoma otrovne iako jednu mnogo volim ali opet je opasna )
Al meni nesto najvise vako na prvi utisak odgovaraju zenski rakovi za spiku dok muski tiiih... sporadicno se nadje neki ali uglavnom ne .... previse... glume fraere
pa racice su fine sve su introvertne, osecajne ali na oprezu, ne smeju se mnogo ali kad se nasmeju to je iskreno i od srca, za prijatelje ce mnogo toga uraditi, nisu zlopamtila, ali... imaju strahove u koje ih moze neko iznenada i nesmotreno baciti, izmedju emocija i razuma uvek gledaju prvo ekonomijua mislim da tu tvoj podznak dominira tako da si sigurno jako ozbiljna u onome sta radis, i ono najvaznije, sve su u nekom tajnom fazonu gde obozavaju mistiku cuvanja privatnosti gde ni najmaja sitnica ne moze da izadje napolje... sto je po meni u ovom vremenu prilicno glupo...ali to je samo moj stav i mozda moja ekstrovertnost...