HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
Pa što pa vole nas i device, škorpije i poneki lav i bik a ostali su nebitni
- - - - - - - - - -
Boji se , broji naravnoŠto se ne bi brojila?
![]()
pa kad se broji onda brzo dodaj na listu i blizance...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa što pa vole nas i device, škorpije i poneki lav i bik a ostali su nebitni
- - - - - - - - - -
Boji se , broji naravnoŠto se ne bi brojila?
![]()

ja imam utisak da smo dosadni blizancima , oni imaju samo mozak a rak dusu
ne znam bas
ako nas volis onda i mi tebe![]()
Da hejti je lepo rekla ako nas voliš i mi ćemo tebe i to duplo više![]()
RAKOVICE iliti RAČICE
Unatoč oklopu, račice su meke i podatne. Nježne, nesigurne, blage. Kad popizde, to je isforsirano, više zato jer misle da trebaju napraviti scenu nego zato što se zbilja žele svađati. Račice vole romantiku, vole dodire, šaputanje, zavođenje. Izrazito su privržene i teško se pomire s odjebavanjem. Račice su opasne ako želite neobavezni seks jer će se emotivno vezati uz vas čim stignete do skidanja grudnjaka i bit će suza kada shvate da niste baš zainteresirani za onu romantičnu komediju sutra navečer na RTL-u... U krevetu vole nježnost, polagan seks, a ako se i odvaže na malo agresive, to je više zbog partnera nego zbog sebe. Račice su nesputane romantičarke, vrlo senzibilne i lako ih je povrijediti.

stvarno ne znam sta mu dodje to emotivna svi smo taka bica ali imam recimo empatiju koju i ne bih zelela da imam
osvetu prezirem iz dna duse i ne razumem take ljude znaci samo odsetam ako sam se vec snasla u drustvu osobe koja me ruzno tretira
a jel imas promene raspolozenja ja ne i takodje ne razumem sta im to znaci
to znači kao da ti je potreban i najmanji uticaj okoline da promeniš raspoloženje a nekad ni taj uticaj nije potrebno jednostavno mi samo nešto kvrcne u glavi
jako su osecajne,emotivne,znaju ponekad da budu zatvorene,ali prema ljudima koje ne poznaju dobro,uvek su tu da ti pomognu i da te saslusaju,dobrice su.Jako su privrzene porodici,domu,a posebno majci,znaju da budu promenljivog raspolozenja ali to ih brzo prodje,mada verovatno je to i zbog toga sto njihovim znakom vlada mesec.Mislim da mogu da u zivotu postignu dosta toga,a pogotovo ako imaju podznak u nekom jacem znaku.U ljubavi su posesivne,kad vole onda vole i jako se vezu za osobu sa kojom su.Sve u svemu meni kao skorpiji odgovaraju,dobro se razumem sa njima,a i sa muskim rakovima.Najbolja drugarica mi je u znaku raka.Za njih mogu da kazem uglavnom sve najboljejako su osecajne,emotivne,znaju ponekad da budu zatvorene,ali prema ljudima koje ne poznaju dobro,uvek su tu da ti pomognu i da te saslusaju,dobrice su.Jako su privrzene porodici,domu,a posebno majci,znaju da budu promenljivog raspolozenja ali to ih brzo prodje,mada verovatno je to i zbog toga sto njihovim znakom vlada mesec.Mislim da mogu da u zivotu postignu dosta toga,a pogotovo ako imaju podznak u nekom jacem znaku.U ljubavi su posesivne,kad vole onda vole i jako se vezu za osobu sa kojom su.Sve u svemu meni kao skorpiji odgovaraju,dobro se razumem sa njima,a i sa muskim rakovima.
.....da dosta su zenskinje drugacije,ali mislim da ipak mozemo zajedno,nismo ko rogovi u vreci(ko skorpija & skorpija)

da dosta su zenskinje drugacije,ali mislim da ipak mozemo zajedno,nismo ko rogovi u vreci(ko skorpija & skorpija)
da muski rakovi su bas takvi kako si opisala,moj brat je dupli rak tako da potpisujem ovo
nije to bojazan,nego opreznost.neka vrsta preventive.kakva je vecina zena danas naravno da ce zloupotrebitiIli ovan i ovan
Ali vidiš muški rakovi imaju neke svoje momente kad su hladni prema devojci jer se boje da pokažu emociju (ako ufiksaju u glavu da bi iste mogle biti zloupotrebljene)a očekuju od nje da ona svoje neizmerno iskazuje inače će početi da švrljaju a isto to važi i za ženske da u nedostatku pažnje i nežnosti mi prekidamo.....tako da ........ sve zavisi kako se koji rakovi potrefe..... Kao negde čitam to je veza gde čas vlada ljubav i sklad a čas tu idilu zameni bučna svađa i rasprava.... mislim ne znam mene je jedino nerviralo to kao izigravanje fraera i bahato ponašanje samo da bi sebe zaštitio a ne zato što je po prirodi takav.......

muška i ženska škorpija se odlično slažu.
Pa eto vidisda muski rakovi su bas takvi kako si opisala,moj brat je dupli rak tako da potpisujem ovo
dva raka ..... destruktivno slični ( slični samo tamo de ne treba
, mada opet može se desi da se nekako poklope sa pravih strana ) ...... NAVIKLI STE DA SE RASPIŠEM, AKO NISTE .... OOOPUŠTENO NAVIĆIĆETE SE