sta mislite o rakovima-zenama

Rak

Luda kucka.
Nijedna zena u tom znaku nije normalna. Znate onaj tip zena
koje se manijacki smeju sa grcom ludila na licu i krvavim nozem
u ruci dok stoje na simsu zgrade koja je puna leseva i u
plamenu i u koju policija mora da ispali dve patrone kalibra 12
sa krupnom sacmom (jer jedna nije dovoljna) da bi je
eliminisali? To je racica. Nije sluajno sto je u korenu reci
ludak (loonatic) mesec, tj. vladalac ovog znaka. Imate posla sa
neuracunljivom osobom koja menja svoju licnost iz krajnosti u
krajnost. Jednog dana se pretvara u vaseg najgoreg neprijatelja
i sadistu, dok je sledeceg opet ona stara, doduse sa blagom
amnezijom to se tice nedavnih dogadjaja kada vam je sisala
krv ili bola nozem u ledja. Razlog za ove promene licnosti ne
mora da postoji, vilenjaci u njihovim glavama su dovoljni sami
sebi.

Ako zelite da imate tempiranu bombu pored sebe koja vam redovno
eksplodira u facu na svakih par dana, samo napred. Samo ne
zaboravite da postanete clan nekog lovackog drustva, trebace
vam kratez, kad tad.

ovo nisam ja pisala,autor je nepoznat,verovatno muski
jako je zanimljivo i ima dosta istine hahaha
inace ja sam Rak podznak Devica
Sunce,mesec i Venera u Raku

Bebita linda:
Ne mogu da priznam, kad to nisam..ali nije stvar u priznanju,one koje jesu alapace ne moraju to da priznaju, jer to je tako ocigledno kod njih da je svako eventualno priznanje nepotrebno....Mozda i jeste tacno, da je u zenskoj prirodi da voli da prica o svemu i svacemu....kako kazesh i sta ne treba i drugaricama....znam neke takve devojke....ali ima i drugih devojaka koje vrlo dobro znaju da rezonuju sta jeste za pricu a sta nije....ali ovo je tema o racicama tako da sta si se uhvatio alapaca, treba da napises nesto lepooo o racicama, nemoj biti skrt, znam da ih znash :) jer mislim da na temi o racicama nema mesta za alapace!

koja ti je ta drugarica?

loop:
Toliko sam toga rekao na ovoj temi da ce jos malo da me proglase uvlakusom :roll:

A to za alapace, pa ne znam neko je pomenuo kako su racice najvece alapace, pa sam opet stao u odbranu racica ;)

Ma koja uvlakusa, ma nisi..nisam primetila da si nesto napisao bash lepoo na ovoj temi o racicama, tvoja konstatacija je samo da nisu dovoljno perverzne....sorry mozda nisam sve citala ali to je valjda jedino tvoj stav o racicama na ovoj temi....

Naravno da nisu alapace, znam da znash pa je i logicna tvoja odbrana ;)

frozen1982.:
Sve najbolje i najgore od zena u jednoj.Vecite devojcice i majke.Lujke.Daju se u potpunosti.Zahtevne.Zayebane.Podlozne uticaju.Osobina koje iznenade i one sa kojima su godinama zivele.Stalno promenljivog raspolozenja,neretko nicim izazvanog.Osecajne,nezne,osetljive,postene.Ako su izneverene manipulativne do granica fantastike tako da si nayebo-neces znati gde ti dupe a gde glava kad zavrsi sa tobom.Samo naizgled krhke,nezne i povucene.Teske.Daju vise od drugih zena ali i vise ocekuju za uzvrat.Umeju mnogo da smaraju.Sta na kraju reci...ne pipaj ako ne mislis ozbiljno.

Mislim da je ovo najbolji post o racicama na ovoj temi,dosta toga je tacno, gotovo sve...mislim bar se ja pronalazim u ovome sto si napisao... ako ovo nisi prepisao iz neke knjige ili tako nesto,onda stvarno fenomenalno..sve je tacno....tj za mene je tacno :)

Bebita linda:
Ma koja uvlakusa, ma nisi..nisam primetila da si nesto napisao bash lepoo na ovoj temi o racicama, tvoja konstatacija je samo da nisu dovoljno perverzne....sorry mozda nisam sve citala ali to je valjda jedino tvoj stav o racicama na ovoj temi....

Naravno da nisu alapace, znam da znash pa je i logicna tvoja odbrana ;)

to je bilo u pocetku, pisao sam ja jos dosta posle na ovu temu, cak sam i povukao tu konstantaciju :lol:

Bebita linda:
Ovo je tema o racicama:) pa se po nekoj logici smatra da se pre svega na njih odnosi...i to misljenje da su sve zene alapace je skroz bezveze...Koliko procentualno ima alapaca???....na primer od mojih drugarica samo jedna je klasicna alapaca, druge nisu to uopste.....to je sve relativnooo, ako nailazish samo na takve devojke i drugarice onda su za tebe sve alapace....

najveca alapaca koju sam ja upoznala u zivotu je bila MUSKO i Devica u tjoroskopu....
mislim taj nema sta nije znao, sve o svakome i sve najgore i samo ceo dan bla bla bla: ovaj ovakav onaj onakav......
to nisam u zivotu videla, i onda zene alapace??
nije tacno......

napolju je hladno
napolju je zima
napolju je mrak
ekatarina mi se sakrila
negde u uho
ne mogu da je nadjem
zato joj stihove pogresno kuckam
mozda ju je pojeo virus
ko zna
ko zna
ko to zna
vodi me negde gde nema vertiga
jer jako sam dizzy
jako sam dizzy
vodi me negde gde je toplo
i gde se mesecina ljubi sa vecnom bonacom
vodi me na jadransko more
vodi me na jadransko more

Bebita linda:
Mislim da je ovo najbolji post o racicama na ovoj temi,dosta toga je tacno, gotovo sve...mislim bar se ja pronalazim u ovome sto si napisao... ako ovo nisi prepisao iz neke knjige ili tako nesto,onda stvarno fenomenalno..sve je tacno....tj za mene je tacno :)
Ja ne prepisujem.....a to mi je prvi post na forumu,zbog ove teme sam se i uclanio....mislim da to dovoljno govori.

vertigo
vertigo
da li se vec digla
mesecina iznad lovcena
i obljubila vrhove od srebrne srme
na herceg novi
zito pada
mi ga skupljamo da ne padne u more
more
more
moreeeeeeeeeee
ili se to sveti rujevit igra s nama