bombay
Zainteresovan član
- Poruka
- 263
tema je malo prezvakana.Ove racice se samo zale da im je potrebna ljubav,a kad se ljubav pojavi one pitaju "sta ce mi muskarac".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'all we need is love' ne pevaju samo racice.....................bombay:tema je malo prezvakana.Ove racice se samo zale da im je potrebna ljubav,a kad se ljubav pojavi one pitaju "sta ce mi muskarac".
Ma pusti, povrijedila ga je neka, pa nas sada sve ne volE...lillymoon:'all we need is love' ne pevaju samo racice.....................
i tacno znamo sta ce nam muskarac
kad ti kazes.pissbottleman:ma da .... to stoji....
a sad nesto 'rakovski'Gazdarica:Ma pusti, povrijedila ga je neka, pa nas sada sve ne volE...![]()
lillymoon:kad ti kazes
Ma volim ja vas samo me ponekad malo nervirate.Gazdarice nisi valjda promenila avatar zbog mog komentaraGazdarica:Ma pusti, povrijedila ga je neka, pa nas sada sve ne volE...![]()
loop:Ma ne bre, one samo tako deluju![]()
Dobro vece,prvi postu.frozen1982.:Sve najbolje i najgore od zena u jednoj.Vecite devojcice i majke.Lujke.Daju se u potpunosti.Zahtevne.Zayebane.Podlozne uticaju.Osobina koje iznenade i one sa kojima su godinama zivele.Stalno promenljivog raspolozenja,neretko nicim izazvanog.Osecajne,nezne,osetljive,postene.Ako su izneverene manipulativne do granica fantastike tako da si nayebo-neces znati gde ti dupe a gde glava kad zavrsi sa tobom.Samo naizgled krhke,nezne i povucene.Teske.Daju vise od drugih zena ali i vise ocekuju za uzvrat.Umeju mnogo da smaraju.Sta na kraju reci...ne pipaj ako ne mislis ozbiljno.