sta mislite o rakovima-zenama

evo nesto i za racice... :wink:

R A K
Ona je zagonetna, privlacna, nedokuciva poput njenog zastitnika Meseca. Spada medju najopasnije zavodnice Zodijaka.
Mastovita, fascinantna i nepredvidiva, daje sve od sebe onog trenutka kada je sigurna u ljubav partnera.
Ponekad detinjasta, luckasta, ponekad preozbiljna i melanholicna, te uspeva da u samo jednom trenutku iskaze mnogo razlicitih osecaja.
Eroticna i strastvena ali previse stidljiva da ucini prvi korak jer se plasi da izadje iz svoje ljusture. Muskarac mora da je ohrabri na najsuptilniji nacin dok se njena erotska masta ne oslobodi njenih inhibicija.
Jedan pogresan gest i… ona ce se povuci u sebe.
Ako joj on nadje "zicu" ona postaje cudesna ljubavnica koja zna da opcini muskarca koga voli. Uzitak koji oseca kada joj popuste kocnice odusevice svakog muskarca.

Koje ti rezonovanje imas :shock:
znaci devojke kojima sex nije najvaznija stvar u zivotu, i koje ga upraznjavaju samo zbog produzenja svoja krvne loze, za tebe su glupace, bolidi , idioti , imbecili...
dobro, onda samo jedno pitanje, sta je za tebe bio Nikola Tesla?

podsecanje: covek je se kastrirao da mu misli ne bi isle u pogresnom pravcu ;)

Ma Rakovi nisu stidljivi uopste,ne razumem zasto vlada ova opsta fama o nama kao stidljivcima:))
Znam sta je u pitanju - projekcija, ostali su mnogo stidljiviji i plasljiviji od nas, i mnoge plasi nasa prirodnost, snaga, otvorenost, impulsivnost i prirodnost...
rakovi su prirodni u ponasanju to znam...istina je da nekad mogu da budu zatvoreni i povuceni u ljusturu i rezervisani i nepoverljivi ali kad mogu da imaju potpuno poverenje u nekoga onda su totalno otvoreni i prirodni i nimalo stidljivi.
Osecajni su i povredljivi i povlace se u sebe ako neko povredi njihova osecanja....ali to je normalno, nista neprirodno niti je bilo kakva losa osobina. Ovo kazem jer mnogi kazu kako su rakovi preosetljivi u smislu uvrede kao da je to nesto lose ili kao da je mana, sto je van pameti.
ali osecajnost i povredljivost osecanja nema nikakve veze sa stidljivoscu....rakovi nisu stidljivi, to je mislim jedna osobina koju ovaj znak najmanje ima.

loop,
nije problem nikad bio u mojoj stidljivosti vec u mnogim drugim stvarima, spletu okolnosti...
ja sam odrasla u komunisticko vreme u beogradu..i o tome mogu da napisem roman:)
to je vrlo komplikovano da ti opisujem moje probleme sa interakcijom sa drugim ljudima, ali da sam tesko ostvarivala bliskost sa drugima to je tacno, ali ne zbog moje stidljivosti:))))
kad smo kod stidljivosti, ja sam uvek imala utisak da su svi drugi oko mene uzasno stidljivi, zatvoreni, plasljivi i da se ne ponasaju normalno, prirodno, spontano i ljudski sto je najvaznije:)
i meni se desavalo da dignem ruke jako brzo od pokusaja da pridjem blize bilo kome, jer mi je bilo dosadno...u detinjstvu me je cudilo jako zasto se covek ne ponasa ko covek, zasto su svi oko mene zatvoreni i plasljivi i foliraju se umesto da se ponasaju spontano i prirodno...
bilo mi je dosadno....uzasno:)
doduse imala sam drugove i drugarice, ali to je bila jedna sacica ljudi, oni koji se ponasaju normalno i nisu vaspitani na nacin da misle da je zivot sapunica u kojoj se svi foliramo i psiho-manipulisemo jedni druge, vec su bili normalni:)

Da,da sad su krivi komunisti za tvoje detinjsto :lol:
Pa sta da kazem ja koji sam ziveo u vreme socijalista ,radikala, sad u vreme ove tranzicije, i koji sam debelo bio skrenuo sa ispravnog puta, da krivim drustveno uredjenje za sve to ?
Ne, ne, ne mozemo tako bezati od stvarnosti, mada priznajem da mi rakovi uvek pokusavamo da svalimo krivicu na drugog i jednostavno volimo da mislimo kako smo mi sveci :lol:
I cesto pribegnemo samosazaljevanju, ali to su osobine koje treba potisnuti a na ih izgradjivati.

Tako i kod tebe, ne mogu drugi ljudi biti krivi zato sto ti dignes ruke kad ne uspes sa nekim odmah da se zblizis.
Mudri ljudi su rekli da ne treba pokusavati da promenis svet, nego treba sebe promeniti da se prilagodis tom svetu ;)

Bebo ne pronalaziš se ti suviše u opisu Raka a rekli smo i zbog čega, lepo je polemisati ali ako počinješ sa "Ja" jer imaš samo Sunce u Raku ... treba nam neki tipičan pripadnik ovog znaka da opiše svoje misli i osećanja. Da li ima neko na forumu ko ima pored Sunca, još i Merkur i Veneru, Mars ili Mesec u ovom sazvežđu?

Rakovi su zaista jako stidljivi, kao decu skoro ih je nemoguće nagovoriti i da gledaju druge ljude u oči a ne javljaju se nikad prvi već odgovaraju na tuđe "Dobar dan" spuštena pogleda, nemaju nameru da se ističu, oni vole senku, vole da su u pozadini... tihi su i nenametljivi.

Moj decko ima Sunce, Merkura, Veneru i Saturna u istoj kuci u 6. , s tim sto je Sunce u Raku a Merkur, Venera i Saturn u Lavu ali na samoj granici s rakom, sunce takodje na samoj granici s Lavom.
Ne mogu da ga provalim da li je ustvari stidljiv...ili je rezervisan ili mozda nezainteresovan:))
ali ustvari moguce je da je jako stidljiv...tako deluje....strasno rezervisano....

Specijalizirao sam RAKOVE-DEVICE-BIKOVE I SKORPIJE...

ZENE RAKOVI SU:
- Prvenstveno za dom i porodicu
- Druzeljubive
- Povuchene
- Dobre majke ( sve su dobre majke ali ove mogu biti detinjaste )
- Spremne na shalu na svoj rachun
- Odmerene
- Dvosmislene
- Nastupaju sa rezervom i uvelikoj vetjini su skeptici (kasnije prihvate stvari)
- Nisu preterano ljubomorne
- Verne su (rekoh sve daju za topli dom i proodicu)
- Sklone su dobrom pamtjenju stvari i informacija
- Vrele u krevetu

Ovo su moje crtice o zenama rakovima.POZ

Back