sta mislite o rakovima-zenama

Ovo je tema o racicama:) pa se po nekoj logici smatra da se pre svega na njih odnosi...i to misljenje da su sve zene alapace je skroz bezveze...Koliko procentualno ima alapaca???....na primer od mojih drugarica samo jedna je klasicna alapaca, druge nisu to uopste.....to je sve relativnooo, ako nailazish samo na takve devojke i drugarice onda su za tebe sve alapace....

Uh, zeni da prizna da je alapaca je isto tako tesko kao muskarcu da prizna (hebiga ne mogu da nadjem poredjenje :lol: )...

Ne ozbiljno u zensko je prirodi da voli da prica o svemu i svacemu, cak i o onome sto ne bi trebala, a pogotovu sa drugaricama.Nema to veze sa horoskopskim znakom, osim da su mozda zaista racice mnogo manje alapace nego druge ;)

Ne mogu da priznam, kad to nisam..ali nije stvar u priznanju,one koje jesu alapace ne moraju to da priznaju, jer to je tako ocigledno kod njih da je svako eventualno priznanje nepotrebno....Mozda i jeste tacno, da je u zenskoj prirodi da voli da prica o svemu i svacemu....kako kazesh i sta ne treba i drugaricama....znam neke takve devojke....ali ima i drugih devojaka koje vrlo dobro znaju da rezonuju sta jeste za pricu a sta nije....ali ovo je tema o racicama tako da sta si se uhvatio alapaca, treba da napises nesto lepooo o racicama, nemoj biti skrt, znam da ih znash :) jer mislim da na temi o racicama nema mesta za alapace!

frozen1982.:
Sve najbolje i najgore od zena u jednoj.Vecite devojcice i majke.Lujke.Daju se u potpunosti.Zahtevne.Zayebane.Podlozne uticaju.Osobina koje iznenade i one sa kojima su godinama zivele.Stalno promenljivog raspolozenja,neretko nicim izazvanog.Osecajne,nezne,osetljive,postene.Ako su izneverene manipulativne do granica fantastike tako da si nayebo-neces znati gde ti dupe a gde glava kad zavrsi sa tobom.Samo naizgled krhke,nezne i povucene.Teske.Daju vise od drugih zena ali i vise ocekuju za uzvrat.Umeju mnogo da smaraju.Sta na kraju reci...ne pipaj ako ne mislis ozbiljno.
Dobro vece,prvi postu.

Back