Sta mislite o ovim predlozima?

oni koji su pod takvim uslovima zavrsili skolu... a to su recimo svi rodjeni npr. 1990, su sada odrasli ljudi i bas oni su od drzave napravili ovakvo sr*nje kakvo jeste trenutno.
Nikako nisu te generacije tako završavale školu, jer je već bila uvedena evropska reforma, tako da smo krenuli sa pesmicama, povlađivanju roditeljima i pevušenjem a ne prutem, i ostalim predloženm stavkama...

Moja tetka otišla na roditeljski, kaže joj razrednik
-Vaš sin se smirio, konačno se mogu časovi održati kad je prisutan :)
-divno, baš sam sretna, konačno..
-da, znate on čim dođe u školu zaspi i ne budi se do velikog odmora
-molim!? razgovaraću sa njim, užas!
-neee, ne! Ništa mu ne govorite, nek spava!
:D
moja mama kad je otisla na prvi roditeljski sastanak u 5. razredu je razrednoj vadila iz novcanika moju sliku i kaze "ovo je moje dete"
jer je bila ubedjena da ova prica o nekom drugom koliko me je hvalila da sam fin i dobar :D

i samo je prokomentarisala kad je razredna potvrdila da sam to ja i da o meni govori - "Ala se pretvara" :rotf:

Kao što i ti nisi pravnik kada si na odmoru? Il doktor nije doktor? Il... i tako dalje. Kakvu platu primaju navedeni, po onome na šta im glasi dipoloma ili?

Наставник који предаје историју, а нема разредно старешинство, да ли је он мање наставник од наставника који предаје историју, а има разрерно старешинство, па зато током целе школске године прима мању плату?

potrebna je pre svega neka reforma školstva tako da se ne uče beskorisne činjenice nego da se deca uče da razmišljaju.....a za to je potrebna žestoka reedukacija učitelja i nastavnika i reforma nastavnih planova...kad pogledam unazad od svega što sam učio u osnovnoj i srednjoj školi samo su mi matematika i engleski bili korisni kasnije

moja mama kad je otisla na prvi roditeljski sastanak u 5. razredu je razrednoj vadila iz novcanika moju sliku i kaze "ovo je moje dete"
jer je bila ubedjena da ova prica o nekom drugom koliko me je hvalila da sam fin i dobar :D

i samo je prokomentarisala kad je razredna potvrdila da sam to ja i da o meni govori - "Ala se pretvara" :rotf:
Ja sam sigurna da si ti bio dobro dete i štreber, moja neka prof procena ;)

Наставник који предаје историју, а нема разредно старешинство, да ли је он мање наставник од наставника који предаје историју, а има разрерно старешинство, па зато током целе школске године прима мању плату?
Što se tiče zaduženja, da. starešinstvo povlači veći fond časova, da ne pominjem stepen odgovornosti razrednog starešine, i ne postoje pare da to plate ali nas ne plaćaju ni zasluženo a crno ti da budemo još i neko sa povlasticama...

A eto, ispao si fin :)

Mislila sam do 4. razreda. Posle si vrv bio odličan al ne vukovac, al ne problematično dete ;)
prvi razred srednje skole ja na polugodistu 7 jedinica :D

zove mene razredna, gleda dnevnik, gleda mene i pita sta cemo?
ja kazem, ne sekirajte se

doduse tu godinu sam izvukao vrlodobar, nisam uspeo do odlicnog ali sam se zato prvo polugodiste zezao do mile volje i uzivao u zivotu i provodio sa drustvom i izlazio :D
ne zaboravi da su to bile cuvene devedesete :D
posle sam malo vise balansirao :D

potrebna je pre svega neka reforma školstva tako da se ne uče beskorisne činjenice nego da se deca uče da razmišljaju.....a za to je potrebna žestoka reedukacija učitelja i nastavnika i reforma nastavnih planova...kad pogledam unazad od svega što sam učio u osnovnoj i srednjoj školi samo su mi matematika i engleski bili korisni kasnije
Možda i srpski, jer vidim da umeš da pišeš ;)

@Lagerta

Fizički deo... Polaganje pred komisijom :p

giphy.gif

Back