- Poruka
- 30.570
Ali pazi kad si pogodila, diplomski rad mi je bio iz metodike fizičkog vaspitanja i dobila sam 10

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali pazi kad si pogodila, diplomski rad mi je bio iz metodike fizičkog vaspitanja i dobila sam 10
meto dikaAli pazi kad si pogodila, diplomski rad mi je bio iz metodike fizičkog vaspitanja i dobila sam 10![]()
Na Učiteljskom su ti sve meto dikemeto dika![]()
Ovo kao da Mir-Jam napisanego kad spomene uciteljski fakultet
jel to u stvari preparandija?
zasto?Ovo kao da Mir-Jam napisa![]()
Kod nas u selo se vika:meto dika![]()
viber grupa sa razrednom nije toliko loša,viber grupe su najveca gloopost.
e isprobao sam nov recept, tacnije ja licno osmislio da iskombinujem dva recepta i rezultyat je bio fantasticanNisi slikao, nije se desilo![]()
I ja radim u fabrici ljepila, kolege su mi patuljci, umjesto niz merdevine spuštamo se niz dugu. Inače, ja sam maslačake isprobao sam nov recept, tacnije ja licno osmislio da iskombinujem dva recepta i rezultyat je bio fantastican![]()
Pa zato sam i rekla otkud iskopa taj naziv kao da ti Mir Jam šapnulazasto?
preparandija je stari naziv za skolu za ucitelje.
ne mora prutić ali ćošak može
psiholosko maltretiranje ostavlja dublji trag na licnost nego fizicko.ne mora prutić ali ćošak može
ja poticem iz kulturne beogradske porodice sa tradicijom.Pa zato sam i rekla otkud iskopa taj naziv kao da ti Mir Jam šapnula![]()
Da ali ćošak kao pedagoška mera nije toliko ubijanje u pojam kolko vršnjačko ismevanje i ponižavanjepsiholosko maltretiranje ostavlja dublji trag na licnost nego fizicko.
bezbolnije je nekog fizicki kazniti nego ga psihicki maltretirati.
a zato smo mi svi sad aksiozni što smo visili po ćoškovima i sedeli u magareću klupu, a ja se pitaopsiholosko maltretiranje ostavlja dublji trag na licnost nego fizicko.
bezbolnije je nekog fizicki kazniti nego ga psihicki maltretirati.
a za kaznu pecivokad sam pročitala prutić pomislila sam da je to neko pecivo kao recimo slanac![]()
a za kaznu pecivo![]()
to je druga stvarDa ali ćošak kao pedagoška mera nije toliko ubijanje u pojam kolko vršnjačko ismevanje i ponižavanje
Jeste i mnogo gora od jednog teranja u ćošakto je druga stvar
Mog tatu su zvali na razgovor posle mesec dana od polaska u prvi razred osnovne škole. Tražili su odobrenje da me prebace u drugi razred i da preskočim prvi jer mi je toliko bilo dosadno da sam šetala po učionici na sred časa i drugima palila ćuške kada nisu znali osnovne stvari.moja mama kad je otisla na prvi roditeljski sastanak u 5. razredu je razrednoj vadila iz novcanika moju sliku i kaze "ovo je moje dete"
jer je bila ubedjena da ova prica o nekom drugom koliko me je hvalila da sam fin i dobar
i samo je prokomentarisala kad je razredna potvrdila da sam to ja i da o meni govori - "Ala se pretvara"![]()