Сoyot
-EJ ALJENKA
mozda bi Coyot trebao da ti objasni neke stvarcice.
- Можда

Зар не?
- Ti si ocigledno jako daleko odavde kad nas trpas u isti kos sa ovim balijama.Zamisli,kao prava Ruskinja da su na njihovom mestu Ceceni,nacini to hiljadu puta gorim i prljavijim i doci ces do sustine. Ajde kazi Ruskinjo da Rusi obozavaju Cecene

- Као ти знаш сада ми имамо рат у Чечње. Имамо већ око 10 године.
Сваки дан ми имамо нови гроби нашима момцама, јако млади момцама. То је наше страдање...сваки дан!
Знам дубоки срдачни и душевни рани човеков који су се вратили са рата, који видели смрт, били у плену...стога говорим са нима.
У прошлој године ми смо имали террор у Москви у позоришту на Дубровке. Умерло много...
У овом лету неке жене-муслиманки-шахиди су убили неколико људима на рок-концерту.
Неколико године пре у Москви у један дан ми нисмо увидели једну зграду. Можда Чеченаци...
Неколико године пре у метро "Твјерскаја" убили неколико људима опет.
И т.д.
На овима људима, који су урадили то код нас, постоје члан 105 "Убиство", члан 111 "Тежка телесна штета" и други чланови Кривичног кодекса Русији.
Злочинац ће бити на државном суду и имати кривичну казну. И то је право.
Русија је многонационална држава. Мислим да нема таква друга држава где живе тако много националноста. Ми живимо заједно и са Католицама, Будистама, Муслиманама, Јеврејама и т.д. То је наша хисторија. Ми се учимо са нима заједно у школи, институту и сада ја, на пример, радим са нима.
Интересантно, али ми никад нисмо имали ни једног конфликта међу нама. Само сада...
У Русији живе није само Руска нација али у други такође. Интересантна је нација Чукчи.
Кад ја сам била мала девојчица мојим другом је био Татарин (Татари је муслимански народ). Ми су ишли заједно у школу, играли. И шта? Да ли ја дужна била не волети га?
Не знам како али ми живимо веома добро.
Кад ми смо имали "Дубровку" Московљањи нису мрзили стога Чеченаца. Одрасли и разуман човек разуме да ово посао је посао овима људима и то није значи да сви Чеченаци су лоши.
Ако Муслиманин, Будист, Јевреј и неко други је злочинац онда он ће бити у затвору! И све!
Очеш знати да шта раде неки Руски мушкарци?
У Москви ми сада имамо једну велику проблему - мушкарац-мањак-убица жене. Он силује и убиваје девојке и жене. Ту је и девојка у 19 годинама, ту је жена која 1. Септембара у последњи пут је увидела своју малу кћерку...
Још те неки пример.
1993 година. Манастир Оптина пустин. Пасха Христова. Јеромонах Василије, монах Трофим, монах Ферапонт су били убити сатанистом. Шта урадила је братија манастира...
ОПРОШТАЛА ГА!
Опрости ме на погрешака стога немам доста време да би поправити њих. Надам се да ти схватиш.
Све најбоље.