sta mislite o muslimanima

• Začetnik teme Začetnik teme gle gle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Virgo:
Sestro nijesam sovinista niti nacionalista opet navodim ja izlazim sa curom hriscankom vec 3 god i nikakvih problema nemamo.
ko je rekao da je moja cura srpkinja? moja cura je Poljakinja ali hriscanka, nije isto srpkinja i poljakinja.

a znas koje je moje pravo misljenje o Srbima???
Srbi su svi skoro isti nista roba ljudi, ljudi na koje ne smijes da se oslonis koji imaju za cilj samo veliku Srbiju a ni sa ovom ovolickom ne znaju da upravljaju.

Bravo nešovinisto i nenacionalisto :roll: ,a da razmisliš ti malo o tom samoubistvu i da nam se svima skineš sa vrata?

Dragi brate,
Po veroispovesti si ocigledno musliman, to sam shvatila. A sta si po nacionalnosti? Kako ti se prezivao cukundeda? Znas li da to sto mrzis i ne postujes Srbe -sve govori o tebi. Zar ti se ne cini da su ljudi svuda isti? A kako mislis da zivis u sreci medju ljudima koje ne volis? itd.itd.
I molim te, bez vredjanja, jer onaj ko vredja priziva uvrede, onaj ko mrzi otruje sam sebe...To sve znas, zar ne. Tome te i tvoja vera uci.
Pozdrav,

Sestra:
Virgo:
Sestro nijesam sovinista niti nacionalista opet navodim ja izlazim sa curom hriscankom vec 3 god i nikakvih problema nemamo.
ko je rekao da je moja cura srpkinja? moja cura je Poljakinja ali hriscanka, nije isto srpkinja i poljakinja.

a znas koje je moje pravo misljenje o Srbima???
Srbi su svi skoro isti nista roba ljudi, ljudi na koje ne smijes da se oslonis koji imaju za cilj samo veliku Srbiju a ni sa ovom ovolickom ne znaju da upravljaju.

Bravo nešovinisto i nenacionalisto :roll: ,a da razmisliš ti malo o tom samoubistvu i da nam se svima skineš sa vrata?

Dragi brate,
Po veroispovesti si ocigledno musliman, to sam shvatila. A sta si po nacionalnosti? Kako ti se prezivao cukundeda? Znas li da to sto mrzis i ne postujes Srbe -sve govori o tebi. Zar ti se ne cini da su ljudi svuda isti? A kako mislis da zivis u sreci medju ljudima koje ne volis? itd.itd.
I molim te, bez vredjanja, jer onaj ko vredja priziva uvrede, onaj ko mrzi otruje sam sebe...To sve znas, zar ne. Tome te i tvoja vera uci.

Draga sestro ako te bas zanima nijesam poturica daleko od toga od ciste sam turske krvi ali nijesam turcin daleko bilo jer su to ista roba ljudi isto cukun djed mi je bio cuveni Hajder-Pasa ako si cula za njega tako da sam po njemo i dobio prezime sa srbima nemam nista.

A u sredini u kojoj zivim dominantna vrsta su svabe malo je i srba a i muslimana, jutros se mnogo dobro osjecam tako da necu da psujem nikoga ali samo kad ovaj samozvani ...pravda nebi vrijedjao sve bi bilo ok stvarno ne podnosim kad mi neo vrijedja ime i veru boli previse.
pozdrav...

...pravda:
sta, hoces da kazes da je aljona pravoslavna koliko i ovaj musliman, je li mujo? hoces da kazes da je musliman lazni musliman kako bi ocrneo muhamedanstvo???

evo, blek steno, obecavam da te vise necu muhamedancem zvati, samo tebe, ako ispricas neki dobar vic o muji i hasi.

ti za razliku od "muslimana" kao citas kuran?
ja za sada samo videh da si citao bleka stenu.

ne znam u cemu je problem, od Hrista mozes me zvati hriscaninom, a ja tebe od muhameda muhamedancem, ili se i tebi ogadio sejtanski poslanik, pa neces da te zovem po njemu, je li mujo?

Mi hriscani se hvalimo Hristom, a vi muje mujamedom?
Pa kop je lud da se hvali jednim padavicarem pedofilom mrziteljem ubicom silovateljem ...bljaks odvratan je taj muhamed, nego zato vi svakodnevno i udarate glavom o patos. UDRI MUJO, UDRI O PATOS!

Znas sta konju ciganski ustaso trula moralna nakazo odje*i covjece oladi tu glavu usijanu magarce cetnicki.

...pravda:
sta, hoces da kazes da je aljona pravoslavna koliko i ovaj musliman, je li mujo? hoces da kazes da je musliman lazni musliman kako bi ocrneo muhamedanstvo???

evo, blek steno, obecavam da te vise necu muhamedancem zvati, samo tebe, ako ispricas neki dobar vic o muji i hasi.

ti za razliku od "muslimana" kao citas kuran?
ja za sada samo videh da si citao bleka stenu.

ne znam u cemu je problem, od Hrista mozes me zvati hriscaninom, a ja tebe od muhameda muhamedancem, ili se i tebi ogadio sejtanski poslanik, pa neces da te zovem po njemu, je li mujo?

Mi hriscani se hvalimo Hristom, a vi muje mujamedom?
Pa kop je lud da se hvali jednim padavicarem pedofilom mrziteljem ubicom silovateljem ...bljaks odvratan je taj muhamed, nego zato vi svakodnevno i udarate glavom o patos. UDRI MUJO, UDRI O PATOS!

Nijesam lazni musliman.

MUSLIMAN SAM OD SRCA I DUSE, ali posto mi vjera zabranjuje alkohol a ja bez njega jos ne mogu nijesam radikalni vjernik i zato nijesam citao Kur´an kad budem spreman da se pridrzavam svega sto u Njemu pise pocecu da ga citam pseto cetnicko.

Jesenji se miris siri svanuo je i taj dan da slobodno mogu reci da se braco MUSLIMAN...

i opet ti po stoti put je*em mater i sestru i sve zivo i mrtvo sto imas i tog istog isusa kojim se dicis i ponosis krst ti majcin je*em za ovo vrijedjanje Muhamedovo a.s.

Bože Gospode, pa ovo je nečuveno! Je l vi ljudi znate šta radite?! Da li se vi to sporite oko vere, Boga, duhovnosti-ovakvim mislima ako se to mislima može nazvati? Jeste li ljudi, šta ste?! Da li se zamislite kad isključite svoje mašine kako bi izgledalo kada se ne biste ovim putem sukobljavali, već licem u lice? Već vas ne bi bilo, kao što nema mnogih zato što je zlo ušlo u njihova srca.
Sedite, bre, mirni tamo gde ste, lupajte glavama po zidovima ako vam drugačije vijuge ne rade! Molite se Bogu, Alahu ili kome god su vas naučili, jer oni što su vas učili veri valjda vas naučiše šta je ljubav prema bližnjem, šta je poštovanje i samopoštovanje, čega treba da se stidite i plašite.
Idite bestraga odavde! Nađite se negde uživo ako ste tolike face pa radite šta znate, budale!
Ostavite normalne ljude na miru i prestanite da širite to zlo.
Bog vas gleda. On čuje i ono što ne kažete, vidi i ono što ne napišete.
Ajde, dečurlijo glupa, na spavanje i tišina.
Laka vam noć i neka vam Bog, Alah i kako ga god zovete da pameti ili neka vam uzme to malo što vam dade pa da vas leče ko prave bolesnike.

EJ ALJENKA :!: mozda bi Coyot trebao da ti objasni neke stvarcice. Ti si ocigledno jako daleko odavde kad nas trpas u isti kos sa ovim balijama.Zamisli,kao prava Ruskinja da su na njihovom mestu Ceceni,nacini to hiljadu puta gorim i prljavijim i doci ces do sustine. Ajde kazi Ruskinjo da Rusi obozavaju Cecene :?: :?: :?:

Coyot:
EJ ALJENKA :!: mozda bi Coyot trebao da ti objasni neke stvarcice. Ti si ocigledno jako daleko odavde kad nas trpas u isti kos sa ovim balijama.Zamisli,kao prava Ruskinja da su na njihovom mestu Ceceni,nacini to hiljadu puta gorim i prljavijim i doci ces do sustine. Ajde kazi Ruskinjo da Rusi obozavaju Cecene :?: :?: :?:

...KAO I ONO STO IM ONI RADE...

"...pravda"
-aljona, ja ne znam koji je, ali neki interes sigurno imas da mene lazno optuzujes za mrznju...

- Гледи, молим, пажљиво форум. Ако би било све у реду онда ми би не причали са тобом већ другу страну форума.
-...nazivas me idiotom i sta sve ne...
- Идиотом? Да ли ја некад казала сам да "Ти си идиоте, Правдо? Гледи још пут пажљиво форум. То је била само цитата другог као одговор на твоје реће.
"Идиот" добра је рећ :) Говорим ово себи сваки пут кад идем у храм на Исповед. Она не даје заборавити да ја сам није тако уман човек ако имам греха...
- dok istovremeno podrzavas...
- Наравно!
-...dajes cast nikovima kao sto su "musliman", "blek" koji prete samoubilackim - bombaskim napadima, i prosto iz usta im izlazi ono sto drugima...
- "Никовима као што су "муслиман", "blek"...они су људи као и ти...а ако то је тако онда "Да волете друг друга".
Све је једнонаставно. Ти, душо драго, право говориш о хришћанству. Али говорити је једно, а ОСТВАРИТИ - друго. Говорити много и добро може сваки, али можеш ли ти урадити да шта говориш?
Ти си говорио о хришћанству...Надам се да ти ниси заборавио да ХРИШЋАНСТВО ЈЕ РЕЛИГИЈА ЉУБАВИ. Ту нема "ми" и "они".
Зашто је те казала о Св. Василију стога ако погледиш чудеса који он је остварио је били и за МУСЛИМАН такође. Т.ј. љубав Св. Василија није само за Православног верника али и за муслиман такође који су дошли у манастир Острог као на своју последњу НАДУ и Св. Василије по вере ова људима је даровао им да шта хтели.
- i jos imas obraza debelog da pricas kako ja tebe sudim?
- Ти судиш моји реће. Да ли ја увредила неког своима рећама? Зашто ти говориш ми да ово говорити, а то - не? Значи ти имаш неку своју појму о моима рећама. Казала сам ти да ја сам одрасли човек и увек одговорам на своје реће. Ако они су лоши за те онда ја ћу казати ти: "Опрости ме..."

Искрено надам се, да рећ "Божија..." и "...правда" ће имати добру и дугу везу.

Са љубављу!

P.S. Имаш јако интересантни и леп сајт :)

Драги Блек, МОЛИМ и те такође!!!
Ти ДОСТА си казао за Правдо. Молим, и ти пажљиво гледи на своје реће. Молим те...Не треба се ништа више. Говорим те, као говорила сам и за Правдо.
Где је култура разговора? Где? Да ли ми ћемо бити као пси: "Хав-хав" и ништа више умног!?

Још нешто имам казати...

(Св. апостол): "Вера без послови је мртва"...
Ако ми говоримо: "Волете друг друга" онда треба се волети стога "Као ти можеш волети Бога кога ти не видиш ако ти неволиш блишнег кога видиш?".

Помислимо мало...

Coyot:

Nikad ti neces bit u isti kos sa balijama smradu sta ce nam ta vrsta ljudi kao sto si ti i ...pravda normalan vjernik ok ali psi kao sto ste vas dvojica ne dolaze u obzir.

Aljonka je u pravu sve sto kaze maksimalno je podrzavam u svemu i takva osobe su uvijek dobro dosle u nasem drustvu.

ALJONKA SVE NAJBOLJE

Сoyot
-EJ ALJENKA :!: mozda bi Coyot trebao da ti objasni neke stvarcice.

- Можда :) Зар не?
- Ti si ocigledno jako daleko odavde kad nas trpas u isti kos sa ovim balijama.Zamisli,kao prava Ruskinja da su na njihovom mestu Ceceni,nacini to hiljadu puta gorim i prljavijim i doci ces do sustine. Ajde kazi Ruskinjo da Rusi obozavaju Cecene :?: :?: :?:
- Као ти знаш сада ми имамо рат у Чечње. Имамо већ око 10 године.
Сваки дан ми имамо нови гроби нашима момцама, јако млади момцама. То је наше страдање...сваки дан!
Знам дубоки срдачни и душевни рани човеков који су се вратили са рата, који видели смрт, били у плену...стога говорим са нима.
У прошлој године ми смо имали террор у Москви у позоришту на Дубровке. Умерло много...
У овом лету неке жене-муслиманки-шахиди су убили неколико људима на рок-концерту.
Неколико године пре у Москви у један дан ми нисмо увидели једну зграду. Можда Чеченаци...
Неколико године пре у метро "Твјерскаја" убили неколико људима опет.
И т.д.
На овима људима, који су урадили то код нас, постоје члан 105 "Убиство", члан 111 "Тежка телесна штета" и други чланови Кривичног кодекса Русији.
Злочинац ће бити на државном суду и имати кривичну казну. И то је право.
Русија је многонационална држава. Мислим да нема таква друга држава где живе тако много националноста. Ми живимо заједно и са Католицама, Будистама, Муслиманама, Јеврејама и т.д. То је наша хисторија. Ми се учимо са нима заједно у школи, институту и сада ја, на пример, радим са нима.
Интересантно, али ми никад нисмо имали ни једног конфликта међу нама. Само сада...
У Русији живе није само Руска нација али у други такође. Интересантна је нација Чукчи.
Кад ја сам била мала девојчица мојим другом је био Татарин (Татари је муслимански народ). Ми су ишли заједно у школу, играли. И шта? Да ли ја дужна била не волети га?
Не знам како али ми живимо веома добро.
Кад ми смо имали "Дубровку" Московљањи нису мрзили стога Чеченаца. Одрасли и разуман човек разуме да ово посао је посао овима људима и то није значи да сви Чеченаци су лоши.
Ако Муслиманин, Будист, Јевреј и неко други је злочинац онда он ће бити у затвору! И све!
Очеш знати да шта раде неки Руски мушкарци?
У Москви ми сада имамо једну велику проблему - мушкарац-мањак-убица жене. Он силује и убиваје девојке и жене. Ту је и девојка у 19 годинама, ту је жена која 1. Септембара у последњи пут је увидела своју малу кћерку...

Још те неки пример.
1993 година. Манастир Оптина пустин. Пасха Христова. Јеромонах Василије, монах Трофим, монах Ферапонт су били убити сатанистом. Шта урадила је братија манастира...ОПРОШТАЛА ГА!

Опрости ме на погрешака стога немам доста време да би поправити њих. Надам се да ти схватиш.

Све најбоље.

musliman:
Coyot:

Nikad ti neces bit u isti kos sa balijama smradu sta ce nam ta vrsta ljudi kao sto si ti i ...pravda normalan vjernik ok ali psi kao sto ste vas dvojica ne dolaze u obzir.

Aljonka je u pravu sve sto kaze maksimalno je podrzavam u svemu i takva osobe su uvijek dobro dosle u nasem drustvu.

ALJONKA SVE NAJBOLJE

Драги муслимане, не треба се за "пси". Говорим и ти да они су људи! Култура, култура разговора!!! Ако они говорају нешто лоше то су њихови проблеми онда макар ти не говори.
Зло рођаје зло. Ти једну рећ-они једну рећ и.........

И ти све најбоље такође!

Алjона:
Драги Блек, МОЛИМ и те такође!!!
Ти ДОСТА си казао за Правдо. Молим, и ти пажљиво гледи на своје реће. Молим те...Не треба се ништа више. Говорим те, као говорила сам и за Правдо.
Где је култура разговора? Где? Да ли ми ћемо бити као пси: "Хав-хав" и ништа више умног!?
:idea: KAD VIDEH OVAJ TVOJ ODGOVOR UMALO SE NE SRUSIH SA STOLICE!!! :lol: "XAB-XAB" TI JE ORIGINALNO!!!
NO SUNCICE JA SAM ATEIST PO SOPSTVENOM OPREDELJENJU! 8)
PO OCU I MAJCI "PRAVOSLAVAC" I TO ORTODOKSNI!!! :twisted:
KAD VIDIM ANDJELE POPUT TEBE NAJRADIJE BI DA TI LEZIM U KRILU, ALI ME VI JOS ZA ZIVOTA OSUDISTE NA PAKAO A NE NA RAJ!!! OK. PUSTICU "...pravdu" NA MIRU NEK OCI POVADI SA "MUSLIMANOM" DABOGDA.
MENE ZANIMAJU CINJENICE KOJE MOGU DA SE DOKAZU, PRAZNA PRICA I VEROVANJE, ME NE INTERESUJE SUNCICE!!! :roll:
ZIVELI ATEISTI OD SADA PA NADALJE I UBUDUCE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back