Шта мислите о ЛГБТ (лезбејкама, гејевима, бисексуалнима и трансексуалнима)?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево још једног питања од стране мене, јер у току теме питао сам још нека питања, па ко их види и хоће, било би лепо да одговори, колико хоће и може. Ево новог мог питања:

Које је ваше сексуално опредељење и зашто?

Мени само није јасно шта треба у мозгу да ти се деси да ти поред овако лепих жена примаш се на мушкарце, е то им никад нећу опростити... А и иду ми на живац ти исфеминизирани ликови, и те мушкараче огавне, оно зна се шта је природа дала и нек тако и остане, све остало је идиотизам, и ја бих то склонио, поготово од мале деце, јер не треба да уче како је то ок, супер, модерно.

Поздрав свима. Не умем да претражим да ли постоји слична тема па постављам ову. Молим администраторе и модераторе да је не бришу. Ово је истраживање о сексу, љубави, ЛГБТ и хетеросексуалним људима. Драга ће ми бити свака диксусија и размена мишљења уз толеранцију и поштовање свих учесника ове теме. Дозвољена су сва могућа мишљења и ставови, само молим вас, будите искрени колико можете. Поред тога што ћемо овде научити пуно једни од других, такође, на овој теми ћете имати прилику да нађете људе који мисле слично као и ви, па можете се повезати са њима и преко приватних порука. Пријатно вам било на овој теми. Дородошли :)
Ne dopada mi se konstantno potenciranje nekih njihovih prava jer se time postize sasvim suprotan efekat kod onih ljudi koji ne mogu da prihvate takvo opredeljenje.Mene licno,bas briga sve dok neciji izbor direktno ne utice na moju porodicu i mene.Zaista,nemam nista protiv tih ljudi jer o njima ne razmisljam niti me zanima ko je kakvog seksualnog opredeljenja.Cak mi se onaj Boban aktivista,u VB izuzetno dopao kao covek(jedan banalan primer)
Ali,posto sam majka dva sina ne znam ako bih odreagovala kada bi mi jedan od njih rekao da je gej.

Ево још једног питања од стране мене, јер у току теме питао сам још нека питања, па ко их види и хоће, било би лепо да одговори, колико хоће и може. Ево новог мог питања:

:eek:

mislim da do tog, ajde da kazem, bioloskog poremecaja dolazi zbog disbalansa hormona, polnih hormona kod jedinke
homoseksualizam je zapazen i kod zivotinja, naravno jako jako retko se javlja, ali se desava

Homoseksualizam se u medicini ne vodi kao poremećaj već dvadeset godina, tačnije od 17. maja 1990.

Sta da ti kazem na ovo tvoje pitanje..
Gde si bio kada smo se svi redom izjasnjavali o svom seksualnom opredeljenju...
Ne bi se ponavljali opet..:mrgreen:

Мени само није јасно шта треба у мозгу да ти се деси да ти поред овако лепих жена примаш се на мушкарце, е то им никад нећу опростити... А и иду ми на живац ти исфеминизирани ликови, и те мушкараче огавне, оно зна се шта је природа дала и нек тако и остане, све остало је идиотизам, и ја бих то склонио, поготово од мале деце, јер не треба да уче како је то ок, супер, модерно.

Priroda je dala i njih, to nije izbor u smislu odluke da li će da vole muškarce ili žene već je to jednostavno tako. Ne mogu protiv sebe..I ne treba.
Bolje biti otvoren nego gurati pod tepih istinu.Mada ovde još dugo neće moći da budu potpuno otvoreni, pošto ih mlate i iživljavaju se nad njima oni nesigurni zapravo u svoj identitet, tzv. latentni ******.

Takvi kao MP5 branitelji ispravnog zivota i plase te Geyeve i mesaju im se u zivot i pokusavaju da im menjaju sexualno opredeljenje :mrgreen:

Veci su ****** ti sto sto se mesaju u gayevski zivot nego ovi sto to rade :lol:

Jer se gayevi ne mesaju Strejt osobama u zivot i ne pokusavaju da im menjaju sexualno opredeljenje :aha:

Znaci ove Strejt osobe privlace Gayevi podsvesno, jer razamisljaju o njima stalno umesto da misle na zene koje im se svidjaju i vode svoj zivot :hvala:

Ne znam za njega, šta su njegovi motivi, ali inače ljudi sigurni u svoj identitet nemaju strah od drugačijih od sebe, sigurni su da to što ćaskaju, prolaze pored ili se i druže sa gej osobom, ne znači da će i oni postati gej, to već jesu ili nisu, pitanje je samo kad će da ispliva..i da li će.
To je najtužnije, ne biti ono šta jesi slobodno...Da naglasim da oni ne ugrožavaju nikog kako im se često nabacuje, to što se neko oseća ugrožen znači da treba razloge toga da nadje u sebi a ne u drugima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back