oralni terorista
Domaćin
- Poruka
- 4.013
I koji je rezultat....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sta ako su
ako ja njih volim,volece i one mene,zar ne?
- - - - - - - - - -
ti se milane zalazesh za netolaranciju,zasto si takav?![]()
Kad bi volele tebe , ne bi bile lezbejke.
Lezbejke su zato sto ne vole muskarce nego zene.
dal je moguce da ovo ne razumes?
Zalazem se za toleranciju.
Upravo zato se i zalazem za to da se stvari zovu svojim pravim imenom...da se ne prikrivaju i kamufliraju kao sto to rade oni koji se zalazu za LAZNU toleranciju.
Ako postoji tolerancija, cemu pretvaranje, izmisljanje i laganje?
Glupsonima se svasta moze proturiti kroz noge.
čekaj brate...što ti postavljaš takva pitanja...?
jel to radiš neko istraživanje...?
Хвала свима на коментарима. Јављено ми је да су овде сви јавно опоменути али ја нисам видео тај коментар модератора. О чему се радило, да ли неко зна?
Шепртљо, што се тиче твог питања, мислим да су лезбејке и бисексуалке које мувају жене суптилније него гејеви, и да оне то не раде на јавни местима, него се мувају по журкама, где падне и неки пољубац између другарица у уста нарочито ако мало попију алкохола па их ухвати и опусти, доста девојка је имало такво искуство, тако су ми причале.
Питање за све, и жене и мушкарце: Да ли волите да гледате лезбо сцене на филмовима или фотографијама, бисекс сцене, итд.? Шта волите да гледате и да ли уопште гледате? Да ли читате еротске приче и какве волите, да ли их пишете?
Хвала свима на коментарима. Јављено ми је да су овде сви јавно опоменути али ја нисам видео тај коментар модератора. О чему се радило, да ли неко зна?
Шепртљо, што се тиче твог питања, мислим да су лезбејке и бисексуалке које мувају жене суптилније него гејеви, и да оне то не раде на јавни местима, него се мувају по журкама, где падне и неки пољубац између другарица у уста нарочито ако мало попију алкохола па их ухвати и опусти, доста девојка је имало такво искуство, тако су ми причале.
Питање за све, и жене и мушкарце: Да ли волите да гледате лезбо сцене на филмовима или фотографијама, бисекс сцене, итд.? Шта волите да гледате и да ли уопште гледате? Да ли читате еротске приче и какве волите, да ли их пишете?
Поздрав свима. Не умем да претражим да ли постоји слична тема па постављам ову. Молим администраторе и модераторе да је не бришу. Ово је истраживање о сексу, љубави, ЛГБТ и хетеросексуалним људима. Драга ће ми бити свака диксусија и размена мишљења уз толеранцију и поштовање свих учесника ове теме. Дозвољена су сва могућа мишљења и ставови, само молим вас, будите искрени колико можете. Поред тога што ћемо овде научити пуно једни од других, такође, на овој теми ћете имати прилику да нађете људе који мисле слично као и ви, па можете се повезати са њима и преко приватних порука. Пријатно вам било на овој теми. Дородошли![]()
Da pitam zenske ovde, npr u gradu il na nekom mesto nebitno kojem, dogodi se da vam pridje zgodna zenska (lezbo) i zeli da se ljubi sa vama, caska i sl.. kako bi vi odreagovale?
Generalno nemam ništa protiv LGBT zajednice, čak što više podržavam ih. Opet to ne znači da su svi divni, krasni i bajni, uvek ima izuzetaka. Većina je skroz O. K. Velika većina, da naglasim.
Eto, odgovor od st8 žene.![]()
Она је можда бисекс :-)sto si onda st8 a ne ono suprotno ako ih podrzavas?
Она је можда стрејт за јавност али ако наиђе примамљива понуда од неке жене, она не може да одбије и са радошћу прихвата :-)sto si onda st8 a ne ono suprotno ako ih podrzavas?
sto si onda st8 a ne ono suprotno ako ih podrzavas?
Она је можда бисекс :-)
Она је можда стрејт за јавност али ако наиђе примамљива понуда од неке жене, она не може да одбије и са радошћу прихвата :-)
ionako se ovde podosta žena izjasnilo kako ih pali gledanje lezbo scena...
sto si onda st8 a ne ono suprotno ako ih podrzavas?