Sta mislite o Josh Harnettu???

006-1.jpg

....zanimljivo.....

sanjap:
josh harnett
Da li ste ovog glumaca primjetili u filmovima :lol: ????
Kladim se da jeste,jer ovog savrsenog amerikanca nije tesko uociti visokog 1.93cm,smedje kose i smedjih ociju (odlicna kombinacija!!!) :D .Inace rodjen je u San Francisku 21.07.1978.god. a odrastao je u St. Paulu u Minesoti.Filmovi u kojima je glumio su : Pearl Harbor,Black Hawk Down (Pad crnog jastreba),40 dana i 40 noci,Hollywood Homicide (Holivudski panduri) ,Wicker Park,Sin City,Lucky Number Slevin (Dobitna konbinacija),The Black Dahlia.............
Pa javite mi da cujem sta mislite o ovom decku!!!!!!!! ;)

050-1.jpg

sanjap, imash bash sladak avatar, ta glumica je preslatka, a Dzosh je stvarno extrra, extra, extra............. najsladji........

chypawa_18-hvala na komentaru,da avatar je slika glumice Julie Stiles,i ja nju volim,jeste simpaticna i jedinstvena...Na tu sliku sam naletila sasvim slucajno,znas ono kada surfas bezveze po netu i tako skines neke slikice koje ti se vidjaju a ova njena slika je bas zanimljiva,ima andjeosko lice i sminka mi se svidja,sve je super ispalo!A za Josha je jedna moja drugarica rekla da je "medenjak" - kako sam se slatko nasmijala...
Silent Bob-da sad ima spojene obrve....ne znam bas,ali svako ima svoje misljenje i pravo da ga izrazi kako god zna i moze,zar ne?!?!!!

Peta W.:
Ne,nisam..a mozhda i jesam..ako mozhesh u kratkim crtama o chemu se radi...? :?
Mozhesh i na pp..da ne bagujemo temu.. :D
To ti je onaj film gdje glumi sa Lucy Liu,Morgan Freeman,Bruce Willis.....on se nalazi izmedju dva mafijaska klana i jadniku nikako ne ide.Treba da skupi hrpu novaca i duguje mafijaskim glavesinama a na kraju ispadne sve obratno,da je on to smjestio da bi dosao do tih starijesina da bi ih ubio zato sto su mu oni u proslosti ubili roditelje.....
Sve u svemu,film je zanimljiv,dok ga gledas izgubljen si, tek na kraju povezes sve konce.Ako budes imala vremena,pogledaj ga-neces pozaliti.Zove se Lucky Number Slevin - nasi su ga preveli kao Dobitna konbinacija!

E Lidija,to je jedini film koji nisam pogledala od dosada svih filmova u kojima je glumio (jos nisam vidjela ovaj novi "The Black Dahlia" sa Scarlett Johansson),a cini mi se da je taj film dobar,tinejdzerski tip filma,on tu glumi negativnu ulogu,je li tako?!A sto se tice slika...meni su njegove slike uvijek zanimljive ;-) !

Silent Bob:
Naravno, tome i forum sluzi, zar ne?

Inace, iako nije tema, al ajd' najbolji glumac svih vremena po mom misljenju je Steve Buscemi.

Tako je Silent Bob :) !!!!!!!!!!!!!!!!!
A to je onaj glumac sto je glumio u filmu "Armagedon" onog astonauta iz Rusije?Jos sam ga gledala negdje,zapravo u mnogo filmova i serija ali se ne mogu sada sjetiti gdje sve.......

sanjap:
Tako je Silent Bob :) !!!!!!!!!!!!!!!!!
A to je onaj glumac sto je glumio u filmu "Armagedon" onog astonauta iz Rusije?Jos sam ga gledala negdje,zapravo u mnogo filmova i serija ali se ne mogu sada sjetiti gdje sve.......
Ne bre, nije rus, vec onaj mrshavi amer, nije ni za pljunuti prelepom dzoshu, po izgledu.
150x223.jpg

Josha pamtim samo po 'wickers parku', ostale filmove nisam gledao, a kada se emituje 'pearl harbour' obavezno ugasim televizor i izvuchem ga iz napajanja.
Bobi, stivija volish jer je frik, ne bih rekao da je toliko dobar glumac, koliko je chudan glumac. Kao Walken recimo..
Najbolja uloga, je po meni, iako vrlo kratka ona iz filma 90-tih sa Sandlerom, gde ovaj glumi retardiranog tipa Bilija.
Glumi onog snajperistu koga bili zove kako bi mu se izvinio shto ga je maltretirao u srednjoj, i ovaj ga precrta sa liste za odstrel :D

Onda sam ga pomijesala sa tim rusom,znam da je glumio u tom filmu.A jeste cudan,ima buljave oci a Walken...taj je prica za sebe,bas je poseban glumac a uloge mu uvijek neke odvratne....valjada ga reziseri biraju bas upravo zbog njegovog ljigavog izgleda!
"Pearl Harbor" je meni jedan od najdrazih filmova,samo mi Ben Afleck kvari atmosferu kada se pojavio ponovo....a valjda je tako moralo biti!
-ne znam taj film gdje glumi snajperistu,nije mi poznato.......

Gledaj, 'pearl harbor' je nevidjeno umobolno japanomrzachko istorijojebachko filmsko neostvarenje.
To je toliko veliko sranje od filma da je to strashno.
Dovoljno je samo reci da u njemu glumi i ben aflek i eto ti kompletne predstave koliko je to veliko sranje od filma. Toliko sranje ne bi mogao da iskenja ni dzin.

Christopher walken je shkola za ova dva pedera, walkena i harnett-a. Walken je chudan, ali uloge su mu jake, on ima taj...shmek, ima muda. Ben ima pizdu a Josh se drogira.
Hahaha
Ja sam chak bio blag, ko zna shta che ti bobi napisati.....

Ok,sta god da napise...spremna sam to procitati!Svako ima svoje misljenje a svi smo razliciti pa...meni iskreno Walken neodgovara,ne volim takve negativne uloge a i to neko mora odglumiti
A sto se tice Josha,ne gledam ga ja po ulozi samo u Pearl Harboru,ima on i drugih uloga,realnijih.....

Breaking:
Bobi, stivija volish jer je frik, ne bih rekao da je toliko dobar glumac, koliko je chudan glumac. Kao Walken recimo..
Najbolja uloga, je po meni, iako vrlo kratka ona iz filma 90-tih sa Sandlerom, gde ovaj glumi retardiranog tipa Bilija.
Glumi onog snajperistu koga bili zove kako bi mu se izvinio shto ga je maltretirao u srednjoj, i ovaj ga precrta sa liste za odstrel :D
Naravno da ga volim zato sto je frik.

Inace, na taj sam film sasvim slucajno naisao pre neka dva-tri meseca na Sinemaniji. To je onde kad Sendler glumi nekog bogatasa koji mora da ide opet u srednju skolu, pa kad shvati da je pogresio zove sve one koje je kad je isao "regularnu" u srednju skolu maltretirao, da im se izvini.

Mr. Walken je prica za sebe. Meni se strasno svidja kako je odglumio Hessena u Bezglavom Jahacu. Uglavnom su njegove uloge psihoticne, ali svi znaju za Walkena, a malo njih za Buscemia (po imenu i prezimenu) zato vise gotivim Buscemia...

E, da. Pearl Harbour je zlocin protiv filmske trake na kojoj je snimljen.

harnet je go **** od glumca
on ustvari i nije glumac
podseca me na mariju karan i katarinu radivojevic
daju im tekst i udri samo
***** glumu u sisama je posao
u sisama je kapital
cak je i jedna ljubinka klaric za njega glumacka elita
ma sve je pocelo sa onim jebenim met dejmonom
taj lik je sve zasro
i ben aflek isto tako
a masa se lozi na njih
o sendleru, stileru, braci vilson, kuceru, vonu, snajderu necu da trosim reci
jedino mi je iz te ekipe vil ferel interesantan

Ljubinka Klaric....hmmm....mislim da bolje glumi kada je naga
Dejmon....hmm..mislim da bolje glumi kada sam sebi napishe scenario
Aflek se treba drzati dejmona.
Stiler i Sandler su slicni, kreteni ali ih volim.
Bratja vilson... treba isetji nos od ovena i njime probosti ovog mladjeg.
Kutcheru nikada ne sme niko dati ulogu, ozbiljne prirode! To moze izazvati krah ove dimenzije!
Vince vaahn mi je smeshan, na losh nachin.
Rob snajder je kao onaj C3PO iz star wars, ima bezopasnu fatzu i samo nesto prica, ajde, neka prodje.
Kris katan je dobru ulogu napravio u 'A night at the Roxburry', mislim, zabavio me je.
Vil farel je jednostavno smeshan, poput Leslija Nilsena iz mladjih dna, jednostavno je smeshno koliko je ozbiljan.
Harnett, ima mnogo toga da dokaze, njegova uloga u perl harboru je komichna, poput celog filma, ali razumem da je sve to, ceo projekat uradjen za kintu, blockbuster za mase, zato mu dajem josh koju shansu.

Back