storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
Лековит чак 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da! A ova naša jača forumska polovina mora da dostigne njegove osobine. Ako misle da budu savremeni da urade sledeće: ko nema 193 cm - hitno da poraste!goldfish:sta sad..... kao mi treba da kazemo da je on sinonim sav. muskarca ili sta ??![]()
Sta je ovo!?! Zasto bih se pojavila pod drugim imenom kada sam rekla sto sam imala za reci???!!!!!!LePiaf:Sanja je ladno otvorila josh jedan nick da bi Djoshu nahvalila na sopstvenoj temi. Go Sanja!!!
xiaoyu:Pa da! A ova naša jača forumska polovina mora da dostigne njegove osobine. Ako misle da budu savremeni da urade sledeće: ko nema 193 cm - hitno da poraste!![]()
srećica:a sta tebi znaci sto cemo mi da kazemo?
Ma taman posla-nemam se razloga ljutiti :-D !!!Znas li kako mogu umetniti sliku ovdje-ne razumijem njihovo objasnjenje?Please javi mi-unaprijed hvalaxiaoyu:Pa šta sad ne valja? Evo raspisali smo se na tri strane...Razmislili smo o Đoši i rekli smo ti. Što si sanjop sad ljuta na nas?![]()
sanjap:Znas li kako mogu umetniti sliku ovdje-ne razumijem njihovo objasnjenje?Please javi mi-unaprijed hvala![]()
obozavam ga! imam neki njegov veliki poster gde je on u nekom sakou od zmijske koze.......os da se menjamo?sanjap:josh harnett
Da li ste ovog glumaca primjetili u filmovima????
Kladim se da jeste,jer ovog savrsenog amerikanca nije tesko uociti visokog 1.93cm,smedje kose i smedjih ociju (odlicna kombinacija!!!).Inace rodjen je u San Francisku 21.07.1978.god. a odrastao je u St. Paulu u Minesoti.Filmovi u kojima je glumio su : Pearl Harbor,Black Hawk Down (Pad crnog jastreba),40 dana i 40 noci,Hollywood Homicide (Holivudski panduri) ,Wicker Park,Sin City,Lucky Number Slevin (Dobitna konbinacija).............
Pa javite mi da cujem sta mislite o ovom decku!!!!!!!!![]()
PLESsitnihDEMONA:Koji lik je glumio u Jastrebu? Gledao sam jastreba i Ridjana ,ali nisam spazio ovog glumca.![]()
![]()
Jel on na plakatu za film Pad crnog jastreba? Ako jeste imam taj plakat!