sanjap
Zainteresovan član
- Poruka
- 108
Da,nije los taj film mada po mom ukusu ima on i boljih filmova-Lucky Number Slevin je odlican film,njegov lik je fenomenalan u tom filmu!Jesi li ga gledala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanjap:josh harnett
Da li ste ovog glumaca primjetili u filmovima????
Kladim se da jeste,jer ovog savrsenog amerikanca nije tesko uociti visokog 1.93cm,smedje kose i smedjih ociju (odlicna kombinacija!!!).Inace rodjen je u San Francisku 21.07.1978.god. a odrastao je u St. Paulu u Minesoti.Filmovi u kojima je glumio su : Pearl Harbor,Black Hawk Down (Pad crnog jastreba),40 dana i 40 noci,Hollywood Homicide (Holivudski panduri) ,Wicker Park,Sin City,Lucky Number Slevin (Dobitna konbinacija),The Black Dahlia.............
Pa javite mi da cujem sta mislite o ovom decku!!!!!!!!
![]()
Ne,nisam..a mozhda i jesam..ako mozhesh u kratkim crtama o chemu se radi...? :?sanjap:Da,nije los taj film mada po mom ukusu ima on i boljih filmova-Lucky Number Slevin je odlican film,njegov lik je fenomenalan u tom filmu!Jesi li ga gledala?
To ti je onaj film gdje glumi sa Lucy Liu,Morgan Freeman,Bruce Willis.....on se nalazi izmedju dva mafijaska klana i jadniku nikako ne ide.Treba da skupi hrpu novaca i duguje mafijaskim glavesinama a na kraju ispadne sve obratno,da je on to smjestio da bi dosao do tih starijesina da bi ih ubio zato sto su mu oni u proslosti ubili roditelje.....Peta W.:Ne,nisam..a mozhda i jesam..ako mozhesh u kratkim crtama o chemu se radi...? :?
Mozhesh i na pp..da ne bagujemo temu..![]()
Naravno, tome i forum sluzi, zar ne?sanjap:Silent Bob-da sad ima spojene obrve....ne znam bas,ali svako ima svoje misljenje i pravo da ga izrazi kako god zna i moze,zar ne?!?!!!
Silent Bob:Naravno, tome i forum sluzi, zar ne?
Inace, iako nije tema, al ajd' najbolji glumac svih vremena po mom misljenju je Steve Buscemi.
Ne bre, nije rus, vec onaj mrshavi amer, nije ni za pljunuti prelepom dzoshu, po izgledu.sanjap:Tako je Silent Bob!!!!!!!!!!!!!!!!!
A to je onaj glumac sto je glumio u filmu "Armagedon" onog astonauta iz Rusije?Jos sam ga gledala negdje,zapravo u mnogo filmova i serija ali se ne mogu sada sjetiti gdje sve.......
Naravno da ga volim zato sto je frik.Breaking:Bobi, stivija volish jer je frik, ne bih rekao da je toliko dobar glumac, koliko je chudan glumac. Kao Walken recimo..
Najbolja uloga, je po meni, iako vrlo kratka ona iz filma 90-tih sa Sandlerom, gde ovaj glumi retardiranog tipa Bilija.
Glumi onog snajperistu koga bili zove kako bi mu se izvinio shto ga je maltretirao u srednjoj, i ovaj ga precrta sa liste za odstrel![]()
sanjap:E Bane daj jos malo ispisi svoje misli,tako sam se SLATKO ismijala da stvarno ne pamtim kada sam se poslednji put tako smijala da su mi suze krenule......trebala bih ti se zahvaliti na tome........
![]()
![]()
![]()
Pa......ova tema je bila u drugom "odjeljku" pa su je prebacili - a ni ovaj "odjeljak nije los!!!zoranpetrovic84:Nova si na forumu...![]()
![]()