Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam pouzdani link, nazalost. Mogu da citiram APA-u iz zurnala gde sam to procitao, ali to nije to.

Vredno je napomenuti da ista zadruga smatra da, osim genetike, na seksualno opredeljenje utice i okruzenje, i kao i nekolicina drugih faktora. Tako da, nisi daleko od njihovog razmisljanja, samo nisam siguran na koji nacin negiras uticaj hormona.

Evo pohvale i od mene za asertivan post. :)

Nego, ja znam veoma malo o ovome. Ubacio sam se jer sam slucajno procitao taj clanak, i eto cisto sam hteo da vidim na sta zasnivas misljenje.

Koliko sam razumeo tvoje postove sa 12. strane, kazes da je svako rodjen kao biseksualac i smatras da ne postoji covek koga privlaci samo muski pol. Medjutim, na koji nacin eliminises mogucnost da postoje ljudi koji nisu rodjeni kao biseksualci na isti nacin kao i ostali?

Pominjes da je dokazano da je 90% zivotinja (i ljudi) biseksualnog opredeljenja - cenio bih ako bi mogao da nam das referencu. :)

А ја не бих волео да сам геј, али бих волео да одем у стрејт бар и нађем крес за једно вече на кеца... :D
A ne mozesh? Vlado, ja sam mislila da si ti shmeker i zavodnik svetskog ranga... E bzvz, sad si me razocharao...
A chinjenica je da se mushki nevidjeno pale kad gledaju dve lezbejke, il biseksualke... :roll:

А што се уместо тога не самоликвидираш и учиниш услугу свом народу и држави???
Имаш моју подршку:super:
АЛО!!!

А зашто ти не припазиш шта причаш? Да си било коме друго рекао овако нешто не бих ни обратио пажњу, али зато што си то рекао Тини мораћу да те банујем :lol:
A ne mozesh? Vlado, ja sam mislila da si ti shmeker i zavodnik svetskog ranga... E bzvz, sad si me razocharao...
A chinjenica je da se mushki nevidjeno pale kad gledaju dve lezbejke, il biseksualke... :roll:
Па нисам ја рекао да не могу јер нисам шмекер или заводник. Заправо нисам рекао ништа. А иначе не могу то јер то лоше утиче на репутацију... то је малко дужа и већ озбиљна прича, али могу и њу да ти испричам :)

Иначе, озбиљан сам ;)

АЛО!!!

А зашто ти не припазиш шта причаш? Да си било коме друго рекао овако нешто не бих ни обратио пажњу, али зато што си то рекао Тини мораћу да те банујем :lol:
:mrgreen:

Vlada:
Па нисам ја рекао да не могу јер нисам шмекер или заводник. Заправо нисам рекао ништа.
Nisi rekao nishta? Ne mosh sad da se izmigoljish... :P

Ovako... Khm, khm... Napisao si sledece:
али бих волео да одем у стрејт бар и нађем крес за једно вече на кеца...
Znachi, napisao si ˝voleo bih˝, shto nije isto shto i ˝ja mogu da odem u strejt bar...˝. Jelte... Ti nisi eksplicitno rekao da mozesh il ne mozesh, al se iz navetenog citata moze zakljuchiti da ne mozesh. :mrgreen: Jer, izneo si potencijal- voleo bih-. Znachi, nisi... :mrgreen: Dakle ti jesi rekao neshto. Samim tim, ovo -> Заправо нисам рекао ништа. pada u vodu.

Е ово сам заборавио да искоментаришем... Јесте чињеница... мени никад није било јасно шта је ту толико узбудљиво... мени је то занимљиво да видим две девојке како се љубе нарочито кад је нека опклада у питању, али да ме то сад нешто пали... не.

Ovako... Khm, khm... Napisao si sledece:
али бих волео да одем у стрејт бар и нађем крес за једно вече на кеца...
Znachi, napisao si ˝voleo bih˝, shto nije isto shto i ˝ja mogu da odem u strejt bar...˝. Jelte... Ti nisi eksplicitno rekao da mozesh il ne mozesh, al se iz navetenog citata moze zakljuchiti da ne mozesh. :mrgreen: Jer, izneo si potencijal- voleo bih-. Znachi, nisi... :mrgreen: Dakle ti jesi rekao neshto. Samim tim, ovo -> Заправо нисам рекао ништа. pada u vodu.

Истина, али ја тада нисам рекао због чега не могу, а то никако не мора да значи да не могу јер нисам шмекер или заводник :) Но добро, ценим твој труд и биће ми задовољство да ти будем роб :mrgreen:

Е ово сам заборавио да искоментаришем... Јесте чињеница... мени никад није било јасно шта је ту толико узбудљиво... мени је то занимљиво да видим две девојке како се љубе нарочито кад је нека опклада у питању, али да ме то сад нешто пали... не.
Liarrrrrrr... :P

Истина, али ја тада нисам рекао због чега не могу, а то никако не мора да значи да не могу јер нисам шмекер или заводник :) Но добро, ценим твој труд и биће ми задовољство да ти будем роб :mrgreen:
Pa nije potrebno da navodish razloge svoje nesposobnosti... :mrgreen: Shalimmm seee. :)

Ne kazem, nego reko si: ˝али ја тада нисам рекао због чега не могу˝, gde priznajesh da ne mozesh i da imash razlog za tu nemogucnost iliti nesposobnost. :mrgreen: Dakle, nisam ja rekla da si nesposoban vec si sam sebe tako ocenio. :P

Шта је теби? Јесу ли ти наступили ''они дани''' или се само правиш наивна :P

Ако ја кажем да не могу нешто да урадим (на пример не дај Боже кажем теби да не могу да будем с тобом :mrgreen: ) то не мора да значи да сам неспособан не?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back