Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта је теби? Јесу ли ти наступили ''они дани''' или се само правиш наивна :P

Ако ја кажем да не могу нешто да урадим (на пример не дај Боже кажем теби да не могу да будем с тобом :mrgreen: ) то не мора да значи да сам неспособан не?
Izvini, Vlado, koji su to ˝oni dani˝ molim lepo?!
Ne naravno... Al postoji razlika izmedju necu i ne mogu...
Ako ne mozesh, onda se pretpostavlja da te neshto sprechava, da ne umesh... Ako tu neku prepreku ne mozesh da prevazidjesh, a zaista hocesh, onda je vrlo verovatno da se radi o nesposobnosti... :mrgreen:

Izvini, Vlado, koji su to ˝oni dani˝ molim lepo?!
Ne naravno... Al postoji razlika izmedju necu i ne mogu...
Ako ne mozesh, onda se pretpostavlja da te neshto sprechava, da ne umesh... Ako tu neku prepreku ne mozesh da prevazidjesh, a zaista hocesh, onda je vrlo verovatno da se radi o nesposobnosti... :mrgreen:

Па ''они дани'' када чекаш резултате испита, а њих нема па нема и онда ухватиш тако некога да тероришеш својим филозофијама, а притом тврдиш како ти заправо не студираш филозофију :P :lol:

Ок, 'ајде ми онда реци како је требало да гласи моја реченица? Овако на пример:

''Волео бих да хоћу да идем у стрејт бар и да набацим крес шему на кеца'' (или како је већ ишла реченица)? :)

Па ''они дани'' када чекаш резултате испита, а њих нема па нема и онда ухватиш тако некога да тероришеш својим филозофијама, а притом тврдиш како ти заправо не студираш филозофију :P :lol:

Ок, 'ајде ми онда реци како је требало да гласи моја реченица? Овако на пример:

''Волео бих да хоћу да идем у стрејт бар и да набацим крес шему на кеца'' (или како је већ ишла реченица)? :)
Jel to znachi da te terorishem? 8) Dobroooo...
Shta se sad folirash, ne znash kako ide rechenica o kojoj raspravljamo vec ne znam koliko. Nisam ja naivna... :lol:

Jel to znachi da te terorishem? 8) Dobroooo...
Shta se sad folirash, ne znash kako ide rechenica o kojoj raspravljamo vec ne znam koliko. Nisam ja naivna... :lol:

Па евидентно је да то желиш, но међутим мој праг толеранције је толико висок да када би ми прст одсекла, за бих само загаламио на тебе, али не зато што сам љут већ зато што би вероватно болело :)

Па не знам како иде реченица тачно у реч, али знам суштину. А ти ми ниси одоговорила како она треба да звучи да се не би закључило да сам неспособан већ да не желим да то радим. :P

@esperanca137
ok ovako sad..tacno je da postoje pomodari koji ce sve vatati sa istim polom da bi bio primecen,iskusio nesto novo itd...ali to su bisexualci....neko da se folira da je homosexualac NE POSTOJI TO....gledala sam i slusala mali milion emisija o tome i 99% njih se kao homosexualac rodi,jer se poremecaj u utrobi desi.......a bisexualaca ima jako puno,da toga nismo ni svesni i dosta njih voli oba pola samo da bi skrenulo paznju na sebe,sto nije slucaj i sa homosexualcima....a o tome koliko smo mi(heterosex.) napaceni je to sto mi je jedan drug(koji je gay) pricao kako je neki strejt lik se uclanio na gay site i gledao slike da bi posle upamtio ko je ko i isao sa drugovima da ih biju...znaci oni ni svoj sajt kao ni opredeljenje koje na tim sajtovima iskazuju nemaju pravo da rade,jel????prema tome neka odrzavaju te gay parade,jer to je pobuna....pobuna protiv ovih strejt budala koji nemaju svoj zivot pa njih jure...i dokle god oni budu ugrozavani,dotle ce (s moje strane)uvek imati podrsku da se bore za sebe i protiv onih koji ih ne vole jer je njihova jedina greska sto su se rodili..a nisam znala da je to najveci greh u ovoj nasoj savrsenoj Srbiji

pa vladice ti ne mozes da kazes ne bih voleo da sam gay,jer vec to jesi...ali si u poricanju heheeheh :D salim se
То би ти можда желела да сам геј јер се из принципа муваш са гејевима, а на мене си се наложила па те сада идиспонира то што нисам геј :lol: :P
PP je passe... (e sa akcentom) :P
@Vlada
Nemam shta pametno da odgovorim... :whistling: Da ne bude da si me ostavio bez teksta. :)
a3428d16-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back