Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
pa to mi je nekako logičnije nego da usled poremećaja hormona postaneš gay...
ako imaš neki pouzdani link da potvrđuje suprotno, daj. Uvek sam spreman na edukaciju![]()
To se zove stav!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to mi je nekako logičnije nego da usled poremećaja hormona postaneš gay...
ako imaš neki pouzdani link da potvrđuje suprotno, daj. Uvek sam spreman na edukaciju![]()
Jaooo, koliko bih volela da sam gay. Odem u gey bar i nadjem kres za jedno veche na keca...![]()
A ne mozesh? Vlado, ja sam mislila da si ti shmeker i zavodnik svetskog ranga... E bzvz, sad si me razocharao...А ја не бих волео да сам геј, али бих волео да одем у стрејт бар и нађем крес за једно вече на кеца...![]()
Uau, bash si cool!!!!!!!А што се уместо тога не самоликвидираш и учиниш услугу свом народу и држави???
Имаш моју подршку![]()
krepto,brate,ovo pitanje te je obuzelo![]()
АЛО!!!А што се уместо тога не самоликвидираш и учиниш услугу свом народу и држави???
Имаш моју подршку![]()
Па нисам ја рекао да не могу јер нисам шмекер или заводник. Заправо нисам рекао ништа. А иначе не могу то јер то лоше утиче на репутацију... то је малко дужа и већ озбиљна прича, али могу и њу да ти испричамA ne mozesh? Vlado, ja sam mislila da si ti shmeker i zavodnik svetskog ranga... E bzvz, sad si me razocharao...
A chinjenica je da se mushki nevidjeno pale kad gledaju dve lezbejke, il biseksualke...![]()
АЛО!!!
А зашто ти не припазиш шта причаш? Да си било коме друго рекао овако нешто не бих ни обратио пажњу, али зато што си то рекао Тини мораћу да те банујем![]()
Nisi rekao nishta? Ne mosh sad da se izmigoljish...Vlada:Па нисам ја рекао да не могу јер нисам шмекер или заводник. Заправо нисам рекао ништа.
Nisi rekao nishta? Ne mosh sad da se izmigoljish...![]()
A chinjenica je da se mushki nevidjeno pale kad gledaju dve lezbejke, il biseksualke...![]()
Ovako... Khm, khm... Napisao si sledece:
али бих волео да одем у стрејт бар и нађем крес за једно вече на кеца...
Znachi, napisao si ˝voleo bih˝, shto nije isto shto i ˝ja mogu da odem u strejt bar...˝. Jelte... Ti nisi eksplicitno rekao da mozesh il ne mozesh, al se iz navetenog citata moze zakljuchiti da ne mozesh.Jer, izneo si potencijal- voleo bih-. Znachi, nisi...
Dakle ti jesi rekao neshto. Samim tim, ovo -> Заправо нисам рекао ништа. pada u vodu.
Liarrrrrrr...Е ово сам заборавио да искоментаришем... Јесте чињеница... мени никад није било јасно шта је ту толико узбудљиво... мени је то занимљиво да видим две девојке како се љубе нарочито кад је нека опклада у питању, али да ме то сад нешто пали... не.
Pa nije potrebno da navodish razloge svoje nesposobnosti...Истина, али ја тада нисам рекао због чега не могу, а то никако не мора да значи да не могу јер нисам шмекер или заводникНо добро, ценим твој труд и биће ми задовољство да ти будем роб
![]()
НииииисааааамммммLiarrrrrrr...![]()
А одакле теби да сам ја то не могу да урадим због неспособности?Pa nije potrebno da navodish razloge svoje nesposobnosti...Shalimmm seee.
![]()
Ne kazem, nego reko si: ˝али ја тада нисам рекао због чега не могу˝, gde priznajesh da ne mozesh i da imash razlog za tu nemogucnost iliti nesposobnost.Dakle, nisam ja rekla da si nesposoban vec si sam sebe tako ocenio.
![]()