Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eukaliptus2:
Ne treba da postoje! To je izopačenost u svakom pogledu i u prirodi, među životinjama, to je jako retko! Čak i kad se desi, takve jedinke bivaju uništene jer prirodna selekcija odbacuje svaku vrstu felera!
Ja lično ne osećam neku mržnju prema njima, ali kada čujem da traže pravo da usvajaju decu, dođe mi da im izvadim džigericu! Ko su bre oni da nekom upropaste život!? Kako biste se vi osetili da imate dva tate? :-) :-)

za ovo poslednje si upravu,to je odvratno. . . . . .ali,kao što reče Shinoda- PREPORUČUJEM ČITANJE OD PRVE STRANE,SVIMA,ČISTO DA VIDITE ŠTA SMO SVE PRIČALI. . . . . . . .

eukaliptus2:
Ne treba da postoje! To je izopačenost u svakom pogledu i u prirodi, među životinjama, to je jako retko! Čak i kad se desi, takve jedinke bivaju uništene jer prirodna selekcija odbacuje svaku vrstu felera!
Ja lično ne osećam neku mržnju prema njima, ali kada čujem da traže pravo da usvajaju decu, dođe mi da im izvadim džigericu! Ko su bre oni da nekom upropaste život!? Kako biste se vi osetili da imate dva tate? :-) :-)

kako bi se ti osecjao da imash makar dve sive cjelije?

a ovo shto sam boldovao... no koment. :mrgreen:

Dovla:
Па са тог јеб*ног запада нам и долазе само глупости... ми прихватамо само глупости од њих... код њих су се створиле и луде краве и педери, и наравно да је то код њих нормално :roll:

педере нико није створио. одувек су ту

Nixxx:
Nije čovek stvorio Boga šabane jedan! A o ovim pederima i lezbačama mislim samo najgore!
nije mislio verovatno u tom smislu nego da smo ga mi stvorili da bi imali nesto u sta da verujemo,jer kad covek nema nadu da postoji nesto bolje verovatno bi se ubio ili tako nesto......
a ovo za gayeve i lezb. ajde dete molim te lepo sa argumentima odgovori ili se paljba vunisi(sta god to znacilo)

Lucky girl:
nije mislio verovatno u tom smislu nego da smo ga mi stvorili da bi imali nesto u sta da verujemo,jer kad covek nema nadu da postoji nesto bolje verovatno bi se ubio ili tako nesto......
a ovo za gayeve i lezb. ajde dete molim te lepo sa argumentima odgovori ili se paljba vunisi(sta god to znacilo)

Xaxa e do jaja! :lol:
Znam na šta je mislio ali mislim da je to glupost.
Argument? To nije prirodno! Bog je stvorio muškarca i ženu sa razlogom. A i ne vidiš negde životinje gejeve... :roll:

Nixxx:
Izvini sestro, ali ja nemam pojma ni ko si ti i prvi put te vidim na ovom forumu. Svejedno odma' mi se nisi svidela čim sam video temu Brate minli :roll: Čak i da ti napišem ceo text mogu da se kladim da ne bi skontala uopšte šta pola reči znači...:roll: E nemam snage da se raspravljam sa svkakavim indijancima ovde

izvini,BRATE,shvati da ja nemam bre ništa protiv tebe,šta se ODMA VREĐAŠ, samo sam zapamtila post u kome kažeš da "te devojke saleću na svakom ćošku,da BUKVALNO iz kuće ne možeš da izađeš zbog mora obožavateljki"............ i odmah sam naravno pogledala profil i videla sliku :| .....i skontala da si mnogo napaljen a i nisi nešto. :?

Kexi_90:
ma ja nemam bre ništa protiv tebe,šta se ODMA VREĐAŠ, samo sam zapamtila post u kome kažeš da "te devojke saleću na svakom ćošku,da BUKVALNO iz kuće ne možeš da izađeš zbog mora obožavateljki"............ i odmah sam naravno pogledala profil i videla sliku :| .....i skontala da si mnogo napaljen a i nisi nešto. :?
Ok, poceli ste da jedete go.vna.. KRAJ, ende, finito..
Vlado, ebesh trouglic kraj lampice.. rekli smo sta smo imali.. kad se vratis sa skupa, lupi katanac!!! :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back