Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedan jedini razlog za homoseksualizam je taj shto se radi o sushtinski istoj stvari kao i heteroseksualizam. jel vi kontate da i ****** imaju ista osecjanja kao i vi? .... uhm? po chemu se razlikujete? po "objektu" tezhnje, da to tako suvoparno nazovem. to je samo forma. a gledanje na formu je najplicje. a sadrzhaj? ono shto daje svemu tezhinu? ne razlikuje se.

jel ti treba bolji razlog?

a ono za opasnost od toga da homoseksualizam preraste u vecjinsko opredeljenje... :lol: .... nema osnova. nikakvog. veruj u prirodu i prirodnost. homoseksualizam nikad necje mocji precji status prirodne varijabilnosti jer nema osnova za to. kakvo crno razmnozhavanje medju homoseksualcima? kako yebote zhivot? to shto cje neki nesrecjni procenat lezbejki mocji biti veshtachki oplodjen ne znachi da cje i njihova deca biti homoseksualna. a i neka budu svi. svejedno ne mozhe anomalija ostati normalna za sve. paranoishesh.

mozhe biti nekad kao mozhda danas homoseksualizam u modi, mozhe izgledati kao vishe zastupljen, manje zastupljen, ali vecjinsko ponashanje i opredeljenje, nikako.

shto se tiche genetike, chovek ima svoju granicu izmedju otkrivanja Prirode radi opstanka (trenje, dranje kozhe) i njenog menjanja i igranja same Prirode. ja tu granicu ne bih prelazio, ma iz kojih razloga. i atomska energija je smishljena u mirnodopske svrhe pa se zna koja joj je najpoznatija primena. neke stvari nisu za ljude, a to nije igranje Boga/Prirode.

samo se nadam da cje chovek evoluirati u neko pametnije bicje koje je odmereno, razumno, svesno da potiche iz Prirode, i sa poshtovanjem prema tome. jer cje jedino to spasti ovu planetu od napasti zvane chovek.

nik_kok2:
Ima veze jer u drzavama poput engleske to je skroz normalno i svi se izjasnjavaju da su gay,a kod nas je druga prica.Na gay srbiji ima hiljade registrovanih samo iz srbije,a na ulici nemozes naci nijednog a da je gay,jer naravno boje se reci.U gay klubu Floid svake sedmice nekoga u njemu pretuku.Sto je u Inostranstvu skroz drugacije.
Па са тог јеб*ног запада нам и долазе само глупости... ми прихватамо само глупости од њих... код њих су се створиле и луде краве и педери, и наравно да је то код њих нормално :roll:

Shto vishe pedera vishe devojaka za mene tako da protiv pedera nemam nishta. Ne bi im dao da usvajaju decu samo zato shto ne bi dao nekome da odgaja dete ako je nasilnik ili neshto tako jer deca to vide i misle da je normalno(ponekad). Ali nemam nishta protiv njih ali imam protiv gay parada jer je to ko da mi drzimo strejt parade. Malo je debilno. Protiv lezbejki nemam APSOLUTNO nishta. Cak ih gotivim i treba sad uskoro da kupim poster sa dve lezbejke kako se ljube da ga zalepim u ormar.

Dovla:
Ок... ја нисам у праву, ти си хетеро и бориш се за хомо права... али не знаш основно правило комуникације с људима, а то је да прихватиш њихово мишљење, па макар оно било сушта супротност твом мишљењу. Е и да... глупо је рећи некоме да је било шта (у мом случају хомофобичан и пун предрасуда), само зато што се не слажеш с њим...

ja nisam htela da te uvredim,rekla sam svoje mišljenje o tebi. poštujem tvoje mišljenje o pederima ali isto tako ti treba da poštuješ moje o TEBI. a ja mislim da si homofobičan i pun predrasuda. . . .

Dovla:
Па са тог јеб*ног запада нам и долазе само глупости... ми прихватамо само глупости од њих... код њих су се створиле и луде краве и педери, и наравно да је то код њих нормално :roll:
****** doshli sa zapada a????? :lol: :lol: .....znachi kazhesh ****** su nastali a u nekoj laboratoriji na zapadu,nauchnici su napravili projekat``*****``i zarazili cei svet tim virusom...ajde,slushaj druzhe,verujem da cesh tu nomadsku teoriju da furash do kraja zhivota,vec si je vidim ugravirao u glavi,ali za pochetak shto ne pochnesh malo da shvatash,razumesh prihvatash i zakljuchujesh.....ocesh da mrzish OK,niko ti ne uskracuje pravo ali ocesh da mrzish na osnovu nekog plitkog znanja i poznavanja e onda u startu greshish.....i ko je tebe uopshte postavio za moderatora..... :roll:

Makijavelli:
****** doshli sa zapada a????? :lol: :lol: .....znachi kazhesh ****** su nastali a u nekoj laboratoriji na zapadu,nauchnici su napravili projekat``*****``i zarazili cei svet tim virusom...ajde,slushaj druzhe,verujem da cesh tu nomadsku teoriju da furash do kraja zhivota,vec si je vidim ugravirao u glavi,ali za pochetak shto ne pochnesh malo da shvatash,razumesh prihvatash i zakljuchujesh.....ocesh da mrzish OK,niko ti ne uskracuje pravo ali ocesh da mrzish na osnovu nekog plitkog znanja i poznavanja e onda u startu greshish.....i ko je tebe uopshte postavio za moderatora..... :roll:
Нисам рекао да су их на западу ''измислили'' већ да су они то први рекли да је ''ок'' и да ми то сад прихватамо само зато што су они рекли да је то ок :roll:
Такође не знам зашто мислиш да је моје знање плитко? Схватања можда јесу, али то опет са твог аспекта, али моје знање ти не можеш проценити.
За модератора ме је поставио админ лично и не видим какве то везе има са педерима :?:?:?

Dovla:
Нисам рекао да су их на западу ''измислили'' већ да су они то први рекли да је ''ок'' и да ми то сад прихватамо само зато што су они рекли да је то ок :roll:
Такође не знам зашто мислиш да је моје знање плитко? Схватања можда јесу, али то опет са твог аспекта, али моје знање ти не можеш проценити.
За модератора ме је поставио админ лично и не видим какве то везе има са педерима :?:?:?
Podrzavam te 95% ako ti to nesto znaci.

@dovla
pa znas kao nisam nesto sigurna da prihvatamo gayeve kao na zapadu.........tebi na zapadu ce opusteno prici lik na sred ulice i pitati hoces na pice,itd,ovde?hm,prc,naravno da ne,jer se plase,jer su svi po principu pridjes li mi brisaces pod,itd..........kamo srece da smo malo vise prihvatili neke stvari sa zapada,a ne da smo ostali konzervativni i zatupljeni kakvi jesmo.........i to sto je keeper rekao homosexualci nikad nece postati vecina,i ne kapiram odakle vam ta ideja........ :roll:

Dovla:
1. Па тако што је двојици дебила било досадно па пробали, па рекли још двојици и пошто је то било ново као ето лепо је... :roll:

2. А откуд онда савременој медицини право да се петља у животе већ поменутих (алкохоличара, наркомана итд)... колико ја знам ни они не иду сами, већ под притиском и за њих то што они раде је потуно ок и настављају то да раде управо зато што то воле...

Ментална обољења могу настати на разне начине од којих је огроман проценат последица људског утицаја и највише њих се појави у првих неколико година живота као последица лошег окружења.
2. da dopunim andreja ;] narkomani imaju svoja prava kao i svi ljudi. Oni imaju izbor da prihvate lijechenje ili ne, ukoliko ga ne prihvate pruza im se mogucnost da shto lakshe dodju do chistih shpriceva i sl. Sve ovo se chini kako bi se izbjeglo shirenje raznih bolesti AIDS-a, hepatitisa itd. Naravno ovo josh uvijek nije uvedeno u nashoj zemlji, ali u mnogim na zapadu jeste.
Sad cesh reci 'sve gluposti dolaze sa zapada'. a i dosta njih ce reci 'pa zaboga oni njima dozvoljavaju da se drogiraju', nije bash tako... nijedan narkoman se nece stvarno izlijechiti ako on to sam ne zeli. Ipak moze mu se pomoci makar na taj nachin shto ce se zashtiti od gore pomenutih bolesti. No ovo nije tema o narkomanima..

~Poshtujem tvoje mishljenje, ali smatram ga pogreshnim i khm pomalo zatucanim. Nemam nishta protiv homoseksualaca, oni su ljudi kao i mi. Na zapadu su rekli da je to ok, zashto nebi bilo? Stalno ponavljash to kako drugi ne znaju prihvatiti tudje mishljenje, pa zashto onda da mi ne prihvatimo mishljenje i stav zapada prema homosexualizmu, ako ga vec smatramo ispravnim?

~ostalo je vec recheno u prethodnim postovima nekih chlanova...

Kexi_90:
ja nisam htela da te uvredim,rekla sam svoje mišljenje o tebi. poštujem tvoje mišljenje o pederima ali isto tako ti treba da poštuješ moje o TEBI. a ja mislim da si homofobičan i pun predrasuda. . . .
Мене не може увредити неко ко са мном никада није проговорио ни реч. Такође, ја поштујем твоје мишљење о мени, али сматрам да није релевантно, али не зато што тврдим да ниси у праву већ зато што је стварање мишљења о некоме на основу једног поста на интернету заиста бесмислено.

Ne treba da postoje! To je izopačenost u svakom pogledu i u prirodi, među životinjama, to je jako retko! Čak i kad se desi, takve jedinke bivaju uništene jer prirodna selekcija odbacuje svaku vrstu felera!
Ja lično ne osećam neku mržnju prema njima, ali kada čujem da traže pravo da usvajaju decu, dođe mi da im izvadim džigericu! Ko su bre oni da nekom upropaste život!? Kako biste se vi osetili da imate dva tate? :-) :-)

Prilozi

• Samopis_Zeljko.gif
    Samopis_Zeljko.gif
    49,8 KB · Pregleda: 22
eukaliptus2:
Ne treba da postoje! To je izopačenost u svakom pogledu i u prirodi, među životinjama, to je jako retko! Čak i kad se desi, takve jedinke bivaju uništene jer prirodna selekcija odbacuje svaku vrstu felera!
Ja lično ne osećam neku mržnju prema njima, ali kada čujem da traže pravo da usvajaju decu, dođe mi da im izvadim džigericu! Ko su bre oni da nekom upropaste život!? Kako biste se vi osetili da imate dva tate? :-) :-)
ja kad tebe cujem zapitam se sta smo zgresili bogu mi ljudi kad si ti nastao/la,jel si i ti nastao/la prirodnom selekcijom?ne seri molim te

Peta W.:
U chemu je fazon sa tim velikim slovima??? Svi mi dobro vidimo i mala...a i chujemo dobro,hvala Bogu.. :?
Shinoda:
Koju pi.zdu materinu stavi onolika slova!? :? :roll:
Hvala lepo nismo slepi, a da si rekao/la nesto pametno na sta bi trebalo obratiti paznju i nisi..
Dah_andjela:
Ooopusteno... sve ce to Dovla pozlatiti :mrgreen:

e stvarno...ovaj sa slovima...bar da je rekao nesto pametno...pustite ljude da zive...
mene bas briga...mislim kad pomislim..******...i nije bas normalno,ali bas me briga..njihov zivot njihova stvar....ko smo mi da se mesamo u to??
kuma mi je pricala kako u kanadi na svakom cosku ima pedera..i kako joj je gadno kad ih vidi da se ljube...ali ja ih ovde nisma vidjala...i proste me bas zabole du*pe za njih....
neka zive...
btw cula sam da kod nas u gimnaziji ima lezbejki...i kako su se tamo na exkurziji `vatale i sve ostalo...
ludilo....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back