Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banshee:
izgleda da si jedni saban ovde ti ;)

i covek jeste stvorio boga :razz:

a da je i homoseksualizam prirodna pojava,dokazuje to sto se pojavljuje i medju zivotinjama....nego malo vise ti po naucnim emisijama i casopisima,i svasta ces nauciti...

a psihologija bi za tebe rekla da si latentni...mislim zbog ovakve reakcije :)

Verovatno bi rekli i da sam homofobičan. ;)
Ako je to tebi normalno do jaja onda. Vi svi što drkate na Ameriku, Zapad, EU, boli me bre k*rac za EU. Onda brate najbolje bi bilo da smo svi homoseksualci i svi tako da šetkamo u rozim bodi majicama i da pričamo ko žene, a vi da šetate u odelima, sa kravatama i da pričate ko muškarci. Idite bre glasajte za Čedu levičara, LDP, LSV i razne pi.čke materine, gej organizacije i da nam cela država bude puna raznih Antala i Đankarla i svi đemo lepše živeti onako sa kitama u buljama. Kao da nas ne ka.raju već prethodnigh 15 godina kako ko stigne, nije nam dovoljno pa onda svi međusobno da se je.bemo u dupe.

SVI BISTE HTELI DA VAS JE.BE ANTAL U Č.MAR I PI.ČKU!!!

Nixxx:
Brate moj al ti imaš bolesne tripove... :lol: Brate mislim da bi u Vršcu završio ili u Kovinu :D Samo ne kontam šta si hteo da kažeš? Jel ti nemaš ništa protiv tih gejeva?
nisam josh izgradio konachno mishljenje.....neznam nishta o tome,necu da sudim nisam bog,a i neshto me zabole q za njih bash nevidim da mi bilo kako utichu na zhivot tako da generalno.....uopshte ne razmishljam o tome.... :-?

jasno je meni da tebe tresu hormoni,ali preterujes u svom bezobrazluku i nekulturi,netrpeljivosti i nabedjenosti...

jadni mali tinejdz sovinisto...nadam se da ces da porastes u relativno pristojnog i razumnog coveka jednom...a do tada nauci da kontorilses bes,malo manje gledaj velikog brata i slicne gluposti a malo vise se edukuj...pa onda dodji da prosipas znanje i pametujes :)

Banshee:
jasno je meni da tebe tresu hormoni,ali preterujes u svom bezobrazluku i nekulturi,netrpeljivosti i nabedjenosti...

jadni mali tinejdz sovinisto...nadam se da ces da porastes u relativno pristojnog i razumnog coveka jednom...a do tada nauci da kontorilses bes,malo manje gledaj velikog brata i slicne gluposti a malo vise se edukuj...pa onda dodji da prosipas znanje i pametujes :)
E aj nemoj da kenjaš. Meni je stvarno žao ako si se pronašla u tim rečima, li nešto tako... Nemam pojma kakvo je tvoje opredeljenje, ako si lezbejka onda još i mogu da razumem što se ljutiš ali ako nisi onda ne vidim koji je tvoj problem. Imaš neke tripove... Elem VB nisam gledao nikad, tako da pali! Nisam šovinista, tako da pali! Nemam problema sa besom i uvek sam bio maksimalno opušten ali kada mi neko prosipa kajmak ovde onda se iznerviram jbg, tako da opet pali! Nemam više šta da ti kažem. JA gejeve ne volim a za tebe mi puca...

beast_smesko.gif

Nemam nikakve predrasude, ali mislim da je podjednako neukusno nositi na sebi parolu – ”Ja sam gej” kao i parolu ”Ja sam heteroseksualac”, ili ”Ja sam autoerotičan”, osim kada je u pitanju borba protiv diskriminacije gej osoba, i kada se o seksu govori u kontekstu društvenog fenomena. Mislim da je lični seks tema o kojoj je neukusno govoriti, btw. ovakve ljude ne shvataju obicno osobe koje su sex. isfrustrirane, ili koje su neupoznate sa istom temom,...
Homofobija, ili bilo kakva druga fobija (strah) nastaje iz neznanja,...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back