Sta mislite o gay i lezbo opredeljenju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dovla:
1. Па тако што је двојици дебила било досадно па пробали, па рекли још двојици и пошто је то било ново као ето лепо је... :roll:

2. А откуд онда савременој медицини право да се петља у животе већ поменутих (алкохоличара, наркомана итд)... колико ја знам ни они не иду сами, већ под притиском и за њих то што они раде је потуно ок и настављају то да раде управо зато што то воле...

Ментална обољења могу настати на разне начине од којих је огроман проценат последица људског утицаја и највише њих се појави у првих неколико година живота као последица лошег окружења.
Jao vlado, jao vlado...
Je l' citas ti ono sto ljudi pisu ovde?
1. Kako objasnjavas pojavu homosexualizma kod zivotinja?
Doso lav kod lava, bilo im dosadno, pa probali.. pa rekli zirafi, a ova rekla majmuni pa tako.. :lol:
2. ajmo ovako:
kome bi pre dao da sedne u kola: alkoholicaru sa 2 promila alkohola u krvi ili overenom komanu ili homosexualcu?
Eto ti jedan praktican primer!
Sad ti meni daj jedan praktican primer, kako homosexualac moze da utice pogubno na neciji zivot? kao sto pijani vozac moze da zgazi trudnicu!

Shinoda:
Jao vlado, jao vlado...
Je l' citas ti ono sto ljudi pisu ovde?
1. Kako objasnjavas pojavu homosexualizma kod zivotinja?
Doso lav kod lava, bilo im dosadno, pa probali.. pa rekli zirafi, a ova rekla majmuni pa tako.. :lol:
2. ajmo ovako:
kome bi pre dao da sedne u kola: alkoholicaru sa 2 promila alkohola u krvi ili overenom komanu ili homosexualcu?
Eto ti jedan praktican primer!
Sad ti meni daj jedan praktican primer, kako homosexualac moze da utice pogubno na neciji zivot? kao sto pijani vozac moze da zgazi trudnicu!
pa naravno da moze,homosexualac moze da siluje nekog i prenese mu homosexualnost :P :lol: nisi znao?

Keeper:
1. kako si glup. a shta pederima bilo dosadno pa su rekli ajd da probamo jao vidi lepo je. ne razumesh chak ni problem narkomanije. al dobro to nije tema.

2. jedan deo narkomana i alkoholichara ide dobrovoljno da se izlechi, jedan deo ide pod prisilom, jer su bili uhapsheni i jer im je mera lechenja nametnuta. jer, ako nisi primetio, alkoholizam&narkomanija su socijalno opasna ponashanja. za razliku od homoseksualizma.

necju dalje s tobom da se raspravljam ako nastavish ovako glupavo da se raspravljash.
ili ukljuchi mozak pa cjemo videti.
ne mogu ja ceo dan objashnjavati nekom zashto je crno crno a belo belo.

И шта сад? Ти си у праву, а ја сам глуп и треба да укључим мозак? А шта да сам ја ово написао први? Јел би ти онда био глуп и требао да укључиш мозак? Не разумем зашто неко једноставно не прихвати нечије друго мишљење него прибегава томе да каже како је његов неистомишљеник глуп и како већу глупост није прочитао/чуо итд.

Кееп

Исто тако и ја сматрам да је подршка тј одобравање хомосексуализма глпост. И шта сад? Ја и даље не кажем да је неко глуп нити да прича глупости...

Срећна

И ја прихватам ваше мишљење о хомосексуализму, као и мишљење да грешим, али исто тако и ја сматрам да ви грешите... борбом 1-1 нећемо постићи ама баш ништа, али то и даље није разлог да неког сматрамо глупаком јер мислимо да греши и има погрешан став.

Стефане

Ајде чисто да ти одговорим, али то и даље не даје никакав закључак нити епилог целој расправи...

Пример:
Хомосексуалац сутра може да се појави као предавач у школи и да учи моје дете да је педерисање добро, лепо и забавно и да на тај начин утиче на психички развој мога детета, а сви ми овде знамо да је најлакше изманипулисати и убедити децу у разне ствари и шта онда треба очекивати да буде од тог детета...

ja sam dao sve zhive argumente zashto sam rekao sve ono, sve shto je moj mali mozak mogao da nadje, a ti nisi dao nishta osim gluposti. ja pitam kakav je ljudski faktor u homoseksualizmu (njegovom nastajanju) a ti pochnesh kako je narkosima bilo dosadno pa pocheli da se bodu.

ma idi bre.

Ima veze jer u drzavama poput engleske to je skroz normalno i svi se izjasnjavaju da su gay,a kod nas je druga prica.Na gay srbiji ima hiljade registrovanih samo iz srbije,a na ulici nemozes naci nijednog a da je gay,jer naravno boje se reci.U gay klubu Floid svake sedmice nekoga u njemu pretuku.Sto je u Inostranstvu skroz drugacije.

aaaaaa. a ja nisam rachunala spoljashnji faktor u obliku kipera.
beast_smesko.gif

E, pichka mu materina, niko, znachi niko ovde nije prochitao moj post. Ako ste ga i prochitali, to je bilo onako quick survey, niko nije razmislio 2%, nego vam je verovatno proslo kroz glavu nesto u fazonu: evo ga ovaj opet nesto sere, filozofira, lupa.
10 strana ste napucali, svako vrti svoju prichu u krug... a dajte sebi samo jedan јebeni minut i razmislite o onome sto sam napisao. A stvar je 'ebeno jako jednostavna...

Naravno, samo je Andrej procitao i ukapirao o cemu pricam:
Keeper:
bojane shta cje ti opravdanje postojanja za neshto shto postoji prirodno?
Mnoge dobre i loshe stvari postoje prirodno i o svakoj imamo sud, zar ne?
Kancer je isto genetski poremecaj i prirodno postoji. A ceo svet navija da se nadje resenje. Zasto? Dobro ne donosi, lose posledice su i vise nego ocigledne. For npr.
A homosexualizam? Jedan, ali jedan razlog za? Iko? Niko!? Evo cekam da mi neko izvuche neko dobro iz cele te price. Tender je otvoren 00-24h za svakog.
Lose posledice? Potencijalni razlog postoji u slucaju da homosexulaci postanu kriticna vecina jednog dana. Naveo sam ga u prethodnom postu... nek vas ne mrzi. Homosexualci mozda cine jedan mali broj stanovnistva. Treba li im odobriti potomstvo vestackim putem i podrzati sirenje losih gena? Dovla je naveo jos jedan daleko ocigledniji primer loseg dejstva.

genetskih "popravki" se jezhim. jesam otvoren kol'ko mogu al brate shto je mnogo mnogo je.
iznad svega poshtujem prirodu i prirodnost, a chovekovo igranje Boga ima mnogo toga Djavoljeg u sebi i igra je kojom se igrao recimo Hitler. tako da nikako ne bih voleo da genetski ispravljamo pedere u heteroseksualce, niti bilo shta da ispravljamo, jer je pravljenje idealnog choveka Frankenshtajnovski posao.

a Frankeshtajn je horor pricha.

homoseksualizam treba da odrzhava jedino opravdanje da su, ponavljam ti opet, devijacije i varijacije sasvim prirodna stvar.
Aaaaaa... igrati se Boga. Nije li to ultimativni fetish svakog coveka (:
Ne igramo li se stalno Boga na razne nacine, koliko god nam to moc dozvoljavala?
Djavoljeg u toj igri ce biti onoliko koliko ima Djavoljeg i u nama... a generalno, danas, da slazem se da ima jos uvek mnogo Djavoljeg u coveku i da nismo jos spremi za neke moci i igre.
Lepo si reko "ti ne bi vole da se igras genetike", misleci ustvari uopste da danasnja civilizacija nije jos zasluzila da barata takvom moci iz nekih drugih razloga ;)

Al' dali je takav stvar generalno opravdan za sva vremena?
Pitaj Dinosauruse dal' bi bili Bogu zahvalni da su mogli da porade na svoj hladnokrvnosti... 'hladnokrvno su docekali svoj kraj.
Dal' bi se Covek smrz'o u poslednjem ledenom dobu da mu intelekt nije otkrio da ono sto mu nije dala priroda, moze da naostrenim kamenom odere sa zivotinje? Da mu trenje izmedju dva suva drveta stvara vestacki tople uslove za opstanak?

Јebena filozofija, nije li (:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back