E, pichka mu materina, niko, znachi niko ovde nije prochitao moj post. Ako ste ga i prochitali, to je bilo onako quick survey, niko nije razmislio 2%, nego vam je verovatno proslo kroz glavu nesto u fazonu: evo ga ovaj opet nesto sere, filozofira, lupa.
10 strana ste napucali, svako vrti svoju prichu u krug... a dajte sebi samo jedan јebeni minut i razmislite o onome sto sam napisao. A stvar je 'ebeno jako jednostavna...
Naravno, samo je Andrej procitao i ukapirao o cemu pricam:
Keeper:
bojane shta cje ti opravdanje postojanja za neshto shto postoji prirodno?
Mnoge dobre i loshe stvari postoje prirodno i o svakoj imamo sud, zar ne?
Kancer je isto genetski poremecaj i prirodno postoji. A ceo svet navija da se nadje resenje. Zasto? Dobro ne donosi, lose posledice su i vise nego ocigledne. For npr.
A homosexualizam? Jedan, ali jedan razlog za? Iko? Niko!? Evo cekam da mi neko izvuche neko dobro iz cele te price. Tender je otvoren 00-24h za svakog.
Lose posledice? Potencijalni razlog postoji u slucaju da homosexulaci postanu kriticna vecina jednog dana. Naveo sam ga u prethodnom postu... nek vas ne mrzi. Homosexualci mozda cine jedan mali broj stanovnistva. Treba li im odobriti potomstvo vestackim putem i podrzati sirenje losih gena? Dovla je naveo jos jedan daleko ocigledniji primer loseg dejstva.
genetskih "popravki" se jezhim. jesam otvoren kol'ko mogu al brate shto je mnogo mnogo je.
iznad svega poshtujem prirodu i prirodnost, a chovekovo igranje Boga ima mnogo toga Djavoljeg u sebi i igra je kojom se igrao recimo Hitler. tako da nikako ne bih voleo da genetski ispravljamo pedere u heteroseksualce, niti bilo shta da ispravljamo, jer je pravljenje idealnog choveka Frankenshtajnovski posao.
a Frankeshtajn je horor pricha.
homoseksualizam treba da odrzhava jedino opravdanje da su, ponavljam ti opet, devijacije i varijacije sasvim prirodna stvar.
Aaaaaa... igrati se Boga. Nije li to ultimativni fetish svakog coveka (:
Ne igramo li se stalno Boga na razne nacine, koliko god nam to moc dozvoljavala?
Djavoljeg u toj igri ce biti onoliko koliko ima Djavoljeg i u nama... a generalno, danas, da slazem se da ima jos uvek mnogo Djavoljeg u coveku i da nismo jos spremi za neke moci i igre.
Lepo si reko "ti ne bi vole da se igras genetike", misleci ustvari uopste da danasnja civilizacija nije jos zasluzila da barata takvom moci iz nekih drugih razloga
Al' dali je takav stvar generalno opravdan za sva vremena?
Pitaj Dinosauruse dal' bi bili Bogu zahvalni da su mogli da porade na svoj hladnokrvnosti... 'hladnokrvno su docekali svoj kraj.
Dal' bi se Covek smrz'o u poslednjem ledenom dobu da mu intelekt nije otkrio da ono sto mu nije dala priroda, moze da naostrenim kamenom odere sa zivotinje? Da mu trenje izmedju dva suva drveta stvara vestacki tople uslove za opstanak?
Јebena filozofija, nije li (: