Šta mislite o EU

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mladi radno sposobni ljudi migriraju u tom pravcu, ali sve je više eu penzionera koji migriraju natrag u svoje zemlje ili, penzioneri iz eu zemalja, kao penzioneri sve više migriraju u Češkoj i Slovačkoj, Rumunija, Španija, Portugal, gde standar i nije tako jak , jer mladi realno ne odlaze i ove zemlje, ali eu penzioneri sve više odlaze iz svojih domova i sele se u zemlje sa nižim primanjima i standardom
nije sve tako bajno i u tu eu
naši koji odlaze tamo rade ili pi 12 sati ili rade i na dva radna mesta
Pa i ovde radimo po 12 sati i na 2 radna mesta za jednu njihovu platu . Ja ne znam ko ovde može da živi od jedne plate. Moja mama je penzioner penzija joj je bednih 20 000 i radi još 2 posla i opet nema dovoljno ni za sta .

Uuu, a mi baš ono mnogo želeli da uđemo u EU. Pre 20ak godina ubili jedinog krupnijeg političara koji je hteo da nas uvede tamo, pre petnaestak prodali NIS Rusima. Uveli vladavinu prava, sredili zemlju cakum pakum. Ali nisu hteli zlotvori da nas puste.
Ignorišeš činjenice, izmišljaš argumente (kakve veze ima atentat na Đinđića sa nemanjem namera da se Srbija primi u EU?) i pomeraš redosled događaja (prodaja NIS je došla posle odluke da se građsnska Srbija i evroreformizam ostave da se još malo čeliče ispred zalupljenih vrata EU - mnooooogo PRE toga su doneli odluku da prime Hrvatsku ali NE i Srbiju, znaš ti to dobro), kao da smo tebi svi mi ostali krivi zbog toga što Nemačka ne želi da Srbija bude članica EU?

Neko će pomisliti i da prosto nevoljeno dete optužuje mlađu sestru i zbog toga što ih susetka za koju bi htela da im je majka ne voli, a nije da im ne bi bilo bolje kod nje…

A sta tesko videti kako su unistili svaku drzavu koja je usla u eu,grcka tako bogata zemlja ruglo postala
A šta bila bogata pre toga 😂
Izvini, evo još jednom: još je Miteran početkom devedesetih u razgovoru sa Belom Kućom upozoravao na nemački revanšizam, a u Francuskoj se pre 1991. i javno moglo čuti da se ujedinjena Nemačka ponaša revanšistički i da sebe vidi kao naslednicu Austrougarske koja je bila bukvalno opsednuta rešavanjem srpskog pitanja, još od Berlinskog kongresa.
Pa gledaj, sufliraš da su nam Francuzi mogli biti saveznici. Ok. Ali saveznika slušaš a ne inatiš se. Dakle, kad je Badinterova komisija zaključila da se sfrj cepa po granicama 6 republika i to prihvatili svi pa i francuska, kako ti sad ako hoćeš njenu pomoć ulaziš u rat protiv Hrvatske koju je i ona priznala? Sve radiš nasuprot što oni kažu. Koji mozak je mislio da će ratnim otporom rušenja jugoslavije pobediti protiv moćnog zapada koji ke tu video priliku da se proširi? Znači ne samo da nemaš saveznika već radiš suprotno, to je ubistveno. A pride, milošević je bio ********* i on jadnik nije ni znao on je još živeo u eri nesvrstanih. Borio unapred izgubljene bitke, nadigrali ga u svemu. Ali je zato bio moćan na RTSu.

Do 1997 ovk je bila na spisku tetorističkih organizacija u USA. Ali u to vreme Sloba i naše službe su se bavile opozicijom i protestima koalicije zajedno pa izvodili policiju itd..
немојте се ложити обоје.. ратови, сукоби су намештени били биће , обе стране постављају они што владају светом
идеали, народи вере су само мамци за неуку рају

ево на пример у украини:
амери, украинце отворено финансирају донацијама у новцу и оруђу,
а русима шаљу енвидијине (nvidia) чипове који су основни део ланцет дронова и остале вештачке интелигенције што имају руси! (то ово што ја знам)

Poslednja izmena:
znači dolazimo do zaključka da je svugde isto
Pa, ne bih rekla , tamo ko radi dva posla moze ihahaj da zaradi. Muž mi je čelu zimu radio u Nemackoj , ne mogu bas reci da je morao dva posla da radi , plaćao je stan , živeo on tamo i slao nama ovde poprilično... i to računaj da je čovek koji pusi, voli dobro da pojede , nije baš da mu je nešto falilo..

....i polažeš zakletvu Mađarskoj, što podrazumeva vojnu obavezu ako zatreba tvojoj novoj otadžbini.
Ne širi paniku. Po konvenciji iz 1961. dvojni državljani ispunjavaju vojnu dužnost samo prema jednoj državi, nikako prema obe. Lice koje je dvojni državljanin može biti u vojnoj evidenciji samo u jednoj državi. U svakom slučaju je bolje služiti Mađarskoj nego Srbiji. Mađarska ionako neće ratovati.

Back