- Poruka
- 65.697
Ne bih stvarno.Ти би тако био срећан, зар не?![]()
Više volim da sam okružen zadovoljnim ljudima, kako u RL, tako i na forumu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih stvarno.Ти би тако био срећан, зар не?![]()
Е, добро, онда...Ne bih stvarno.
Ovi naši neprosvećeni rusofili se čak i raduju kad recimo hrvatski predsednik kaže da će da ispostavi neke dodatne uslove za ulazak Srbije u EU ili za otvaranje nekih poglavlja i kažu ''E da jednom vidimo i od Hravata neku korist, samo nek nas blokiraju što više mogu'', a ne kapiraju da je mala zemlja bez efikasnog saveznika osuđena na sigurnu propast.
Recimo, da pitaš nekog rusofila koji je glavni uzrok što smo 90-ih prošli kako smo prošli, kao iz topa bi ti odgovorio ''To što nismo imali S-300''. A ustvari nismo imali saveznike.
Da li su baš ti rusofili krivi zbog toga što je Nemačka tada bila Americi i Francuskoj bar 500 puta značajnija nego Srbija?Recimo, da pitaš nekog rusofila koji je glavni uzrok što smo 90-ih prošli kako smo prošli, kao iz topa bi ti odgovorio ''To što nismo imali S-300''. A ustvari nismo imali saveznike.
Još jednom, samom ti je jasno da je Nemačka mrtva ladna sprečila prijem Srbije u EU i ono pre dvadesetak i u opet u poslednjem krugu - pre petnaestak godina, rekli žuti sami na TV.Ovi naši neprosvećeni rusofili se čak i raduju kad recimo hrvatski predsednik kaže da će da ispostavi neke dodatne uslove za ulazak Srbije u EU ili za otvaranje nekih poglavlja i kažu ''E da jednom vidimo i od Hravata neku korist, samo nek nas blokiraju što više mogu'', a ne kapiraju da je mala zemlja bez efikasnog saveznika osuđena na sigurnu propast.
Recimo, da pitaš nekog rusofila koji je glavni uzrok što smo 90-ih prošli kako smo prošli, kao iz topa bi ti odgovorio ''To što nismo imali S-300''. A ustvari nismo imali saveznike.
Švecka, ladno, al standard.....zadovoljni ljudi kojekude.Ne bih stvarno.
Rumunija je 2007. bila siromašnija od Srbije, danas je supersila za Srbiju. Samo nastavite da izmišljate laži kako se svi pokajali zbog ulaska u EU. Dok svi u regionu napreduju samo Srbija stoji i tapka u mestu, a građani Srbije vise pred stranim ambasadama da bi pobegli iz Srbije sa tuđim pasošima.
Uostalom Nenad1331 sam kaže da on i nije srpski građanin nego susedne nam prijateljske Bugarske…Тачно, грађани...
Срби остају, и чекају да грађани коначно оду...![]()
Prijem 2573., za koji dan.Imaš mapu puta odn. poglavlja i sadašnje klastere koje mora da ispuniš. Nije to ništa tajno, a ako se dobro sećam Francusko-nemački plan je u poglavlju 35 i to obavezan.
Zbog čega se jedan građanin i veliki patriJota susedne nam države toliko brine o Srbiji? Bolje razmisli kako da se preseliš iz Sofije u Plovdiv, sam si ovde pisao da ti se ne sviđa u Sofiji i da bi prešao u Plovdiv samo da nađeš stan…Kakva glupost. Baš naprotiv. Ulazak u EU je u interesu siromašnih jer bi se građanima otvorile mnoge mogućnosti poput rada u EU, boljeg školovanja, srpski studenti bi umesto da beru višnje u selu mogli u EU da zarađuju prijavljeno tokom letnjeg raspusta. Skočile bi i plate u Srbiji jer bi veliki deo radne snage napustio državu. Ulazak u EU ne odgovara samo bogatima jer bi prostor za mućku i kriminal bio daleko manji.
Tebi da odgovorim. Do 1997 ovk je bila na spisku tetorističkih organizacija u USA. Ali u to vreme Sloba i naše službe su se bavile opozicijom i protestima koalicije zajedno pa izvodili policiju itd.. do tada on je bio garant mira i stabilnosti posle dejtona. Nakon ponašanja oko izbora politika zapadnih sila se menja, dobili su vetar u leđa, i ovk prestaje biti teroristička. Bilo je puno promašaja i ne treba nasessti na tadašnju propagandu da nas eto mrze. Lenji smo i imali smo loše strategije i nismo imali saveznike. Bilo je kao i sad važnije se baviti unutrašnjom politikom.Danas naravno da ne. Ali vodeće zemlje EU su konstantno radile da se Kosovo udalji od Srbije, počevši od podstrekivanja separatista da bi se postavile baze.
Šta bi tek trebalo da kažu japanci posle Nagasakija, a još uvek američke vojske tamo. Kakva svest to je razmaženo, prilagodi se da preživiš. Mi živimo titoističkom bunilu neutralnosti, razmaženi smo. Ta svest o nekoj grandioznosti, da mi imamo neku slobodu da odlučujemo, je upitna.Smešna je ta floskula koja se servira građanskom delu Srbije kako je EU za mir, stabilnost... Možda da smo tad dopustili baze, da bi oni poštovali suverenitet, tj. ekonomske i druge interese Srbije prema Kosovu ali to nećemo saznati. Problem je što bombardovanje ne može tek tako da se oprosti i zaboravi bez obzira što je Milošević odgovoran, oni su ti koji su bombardovali i to ostaje u kolektivnoj svesti naroda.
Utisci i pritisci su oduvek postojali moćnih prema malima. Ali mi nemamo osećaj da smo mali, kao što se prilagođavaju druge zemlje sa 6 miliona stanovnika. Mi mislimo da smo veliki, bukv ravnopravni velikim silama. Pa je to bomb. bilo udarac po njušci, sad ćeš da vidiš koga zajebavaš.A nisu nam prižili nikakav gest satisfakcije za poniženje što su na kraju 20. veka bombardovali komšijsku evropsku zemlju, potencijalnog saveznika nego nastavljaju sa ucenama i pritiscima. I to ostavlja prostor za sumnju u njihove fer namere.
Ali s druge strane, ni tad nismo imali alternativu kao ni sad. Van EU smo prepušteni raznim ludim kraljicama, očigledno je da nemamo dovoljno snage da se građanski osvestimo i izborimo ni sami sa sobom, a tek sa spoljnim faktorima, pa tonemo sve više.
Odnos Zapada prema Srbiji je strogo određen nemačkim željama i interesima i to je jasno i u Vašingtonu - u njihovom odnosu prema nama neće biti baš nikakvih promena sve dok ih pojava konkurentskih sila ne bude naterala na to.Tebi da odgovorim. Do 1997 ovk je bila na spisku tetorističkih organizacija u USA. Ali u to vreme Sloba i naše službe su se bavile opozicijom i protestima koalicije zajedno pa izvodili policiju itd.. do tada on je bio garant mira i stabilnosti posle dejtona. Nakon ponašanja oko izbora politika zapadnih sila se menja, dobili su vetar u leđa, i ovk prestaje biti teroristička. Bilo je puno promašaja i ne treba nasessti na tadašnju propagandu da nas eto mrze. Lenji smo i imali smo loše strategije i nismo imali saveznike. Bilo je kao i sad važnije se baviti unutrašnjom politikom.
Šta bi tek trebalo da kažu japanci posle Nagasakija, a još uvek američke vojske tamo. Kakva svest to je razmaženo, prilagodi se da preživiš. Mi živimo titoističkom bunilu neutralnosti, razmaženi smo. Ta svest o nekoj grandioznosti, da mi imamo neku slobodu da odlučujemo, je upitna.
Utisci i pritisci su oduvek postojali moćnih prema malima. Ali mi nemamo osećaj da smo mali, kao što se prilagođavaju druge zemlje sa 6 miliona stanovnika. Mi mislimo da smo veliki, bukv ravnopravni velikim silama. Pa je to bomb. bilo udarac po njušci, sad ćeš da vidiš koga zajebavaš.
Uopšte, moć je moć. Mi smo pregaženi, NATO je tu ali nismo saveznik, premešta se na istok, sad nas puštaju našim političarima jer vide da u pregovorima se ne pomičemo i smišljaju kako da mnogo ne smetamo.
Prvo nismo pregaženi kao drugo nisi odgovorila na pitanje da li bi ti pristala da budeš najveći izdajica u istoriji srpskog naroda i Srbije i priznaš Kosovo kao nezavisnu državu.Uopšte, moć je moć. Mi smo pregaženi, NATO je tu ali nismo saveznik, premešta se na istok, sad nas puštaju našim političarima jer vide da u pregovorima se ne pomičemo i smišljaju kako da mnogo ne smetamo.
Izvini, evo još jednom: još je Miteran početkom devedesetih u razgovoru sa Belom Kućom upozoravao na nemački revanšizam, a u Francuskoj se pre 1991. i javno moglo čuti da se ujedinjena Nemačka ponaša revanšistički i da sebe vidi kao naslednicu Austrougarske koja je bila bukvalno opsednuta rešavanjem srpskog pitanja, još od Berlinskog kongresa.Tebi da odgovorim. Do 1997 ovk je bila na spisku tetorističkih organizacija u USA. Ali u to vreme Sloba i naše službe su se bavile opozicijom i protestima koalicije zajedno pa izvodili policiju itd.. do tada on je bio garant mira i stabilnosti posle dejtona. Nakon ponašanja oko izbora politika zapadnih sila se menja, dobili su vetar u leđa, i ovk prestaje biti teroristička. Bilo je puno promašaja i ne treba nasessti na tadašnju propagandu da nas eto mrze. Lenji smo i imali smo loše strategije i nismo imali saveznike. Bilo je kao i sad važnije se baviti unutrašnjom politikom.
Šta bi tek trebalo da kažu japanci posle Nagasakija, a još uvek američke vojske tamo. Kakva svest to je razmaženo, prilagodi se da preživiš. Mi živimo titoističkom bunilu neutralnosti, razmaženi smo. Ta svest o nekoj grandioznosti, da mi imamo neku slobodu da odlučujemo, je upitna.
Utisci i pritisci su oduvek postojali moćnih prema malima. Ali mi nemamo osećaj da smo mali, kao što se prilagođavaju druge zemlje sa 6 miliona stanovnika. Mi mislimo da smo veliki, bukv ravnopravni velikim silama. Pa je to bomb. bilo udarac po njušci, sad ćeš da vidiš koga zajebavaš.
Uopšte, moć je moć. Mi smo pregaženi, NATO je tu ali nismo saveznik, premešta se na istok, sad nas puštaju našim političarima jer vide da u pregovorima se ne pomičemo i smišljaju kako da mnogo ne smetamo.
Svoje licemerje zadrži za sebe. Građani Srbije žele hleb i napredak a ne bedu i gloginje. Milion ljudi bi radije otišli umesto što rade za minimalac.Тачно, грађани...
Срби остају, и чекају да грађани коначно оду...![]()
Tačno, pre 90-ih. A onda je krenula propaganda ''Jao bre vidiš šta nam rade ovi Amerikanci. Mi im spasavali pilote u ratu a oni nama ovako. E pa neće moći gospodo bilderberška i trilateristička, neće moći. Ko je na Srbina krenuo, iz mesta je nahebo''.Da li su baš ti rusofili krivi zbog toga što je Nemačka tada bila Americi i Francuskoj bar 500 puta značajnija nego Srbija?
Pre devedesetih je prosečan stanovnik Srbije bio izrazito proamerički orijentisan, ali to Klintonu nije značilo baš ništa.
Na ovom prostoru i generalno svuda u svetu pitaju se prvenstveno Amerikanci. Francuzi, Britanci i Nemci samo sprovode politiku iz Vašingtona.Izvini, evo još jednom: još je Miteran početkom devedesetih u razgovoru sa Belom Kućom upozoravao na nemački revanšizam, a u Francuskoj se pre 1991. i javno moglo čuti da se ujedinjena Nemačka ponaša revanšistički i da sebe vidi kao naslednicu Austrougarske koja je bila bukvalno opsednuta rešavanjem srpskog pitanja, još od Berlinskog kongresa.
Uuu, a mi baš ono mnogo želeli da uđemo u EU. Pre 20ak godina ubili jedinog krupnijeg političara koji je hteo da nas uvede tamo, pre petnaestak prodali NIS Rusima. Uveli vladavinu prava, sredili zemlju cakum pakum. Ali nisu hteli zlotvori da nas puste.Još jednom, samom ti je jasno da je Nemačka mrtva ladna sprečila prijem Srbije u EU i ono pre dvadesetak i u opet u poslednjem krugu - pre petnaestak godina, rekli žuti sami na TV.
Koliko dugo možeš da preživiš bez trolovanja?Da nam nije EU i zapada, nasa nauka bi bila uzas uzasa, i pitanje i da li bi uopste postojala.
Ali ne samo nauka.
Mi se slepamo u celoj medicini od istrazivanja stranaca, pokupimo za dzabe njihove rezultate i zakljucke posle preko WHO.
Posle naravno pljujemo zapad u narativima.
Koliko dugo mozes da prezivis bez da o desavanjima u 21-om veku pricas kao da je 19-i?Izvini, evo još jednom: još je Miteran početkom devedesetih u razgovoru sa Belom Kućom upozoravao na nemački revanšizam, a u Francuskoj se pre 1991. i javno moglo čuti da se ujedinjena Nemačka ponaša revanšistički i da sebe vidi kao naslednicu Austrougarske koja je bila bukvalno opsednuta rešavanjem srpskog pitanja, još od Berlinskog kongresa.
a sada ti zapovedaju te iste a nemas prava glasa.nemoj bit naivan, zapovjedat će ti bogate evropske zemlje koje su do jučer isisavale svoje kolonije po svijetu.
i koda nas, rundik majdanpek drze kinezi (taj rudnik kopa oko 160kg zlata nedeljno!! to ovaj av kerovodja nesme da kaze narodu!)kad je hrvatskoj luci rijeka na natječaju pobjedila kineska tvrtka poništili su natječaj.
naravno da nema slobodno trziste, a vala ni demokratie...slobodno tržište my ass samo kad njima odgovara
a ta amerika eu i dolar evo samo sto nisu propali svakog casa... po ruskim novinamaSRBIJA u bogati BRICS, nikako u propalu i siromašnu EU
већ си тамо, требало би да изађеш валда?Bolje keru u dupe nego u jewEU.
... јер немамо ништа другоs tom razlikom što možda malo više volimo zabavu i sportske događaje?
Grčka je postala bogata tek ulaskom u EU 1981. Pre toga je nakon WW2 bila ruglo od države i vojna diktatura.A sta tesko videti kako su unistili svaku drzavu koja je usla u eu,grcka tako bogata zemlja ruglo postala