Шта мислите о Драгославу Бокану?

Aha. Znači do parlamentarnih izbora 2016. godine Vučić je bio najveći monstrum i tlačitelj Srba.

Posle izbora, postao je Srpska majka.

Izvinjavam se, sad mi je sve jasno. :lol:
Pa to je ona Šekijeva fora kako je Vučić bio protestant i zapadni čovek dok se Šeki nije vratio iz Haga a kada se vratio onda se Vučić vratio korenima SRS što je i Boki uvideo. :lol:

A zapravo desilo se samo to da je Vučić dao prostor na medijima Šekiju i Bokiju a oni su postali članovi SNS.

Pa to je ona Šekijeva fora kako je Vučić bio protestant i zapadni čovek dok se Šeki nije vratio iz Haga a kada se vratio onda se Vučić vratio korenima SRS što je i Boki uvideo. :lol:

A zapravo desilo se samo to da je Vučić dao prostor na medijima Šekiju i Bokiju a oni su postali članovi SNS.

Ja mogu neskromno izjaviti da dosta dobro poznajem našu rodoljubivu scenu i odgovorno tvrdim da je tačno ono što je Furtula izjavio pred smrt na temi koju sam otvorio kada je bio preminuo. Ili ih to malčice parafrazirao: u Srbiji, među aktivistima i javnim ličnostima, nema ni 100 rodoljuba. Što više upoznate ljudi, to se šokirate koliko je to sve jedna hrpa licemera i ljudi koji bi prodali i svoju veru za večeru, a ljubav prema otadžbini i narodu gaje iz finansijskih razloga. Bilo bi tragično da ti ljudi ne mažu oči samo drugima, već i sebi, neki živeći tako i u doslovno potpunoj deluziji.

Bokan je jedan od tih ljudi (ne mislim na izuzetke).

Drugim rečima, opravdavaš lopova Bokana. I opet guraš priču o ratnim zločinima, a Bokan je bio samo jedan sitan lopov i nije bilo moguće sve ih procesuirati.

И ако је украо нешто од Хрвата, јака ствар. Они су 1941-45 извршили геноцид над Србима у БиХ, Хрватској и Срему а 1991-1995 из Хрватске су прогнали преко 400 000 Срба (акција "Олуја" је највеће етничко чишћење у Европи након WW2), па ником ништа. Сад треба да жалимо хрватске телевизоре и фрижидере, а дан нас баш брига што су они починили геноцид над Србима и етничко чишћење 2 пута пута у 20-ом веку. Ту су и злочини Хрвата у Мачви и Подрињу 1915-18. Срби из уже Србије су први осетили хрватску "братску љубав."

Боканова изјава да не постоји опасност од миграната није тачна. Ту изјаву могу једино да тумачим у склопу његове подршке овом режиму.
Нека Бокан оде до Савамале, Шида, Лознице, Обреновца, Кикинде, Суботице итд. па нек се мало распита шта мигранти раде тамо и како домаћем становништву загорчавају живот.
Кад ће Бокан признати да постоји опасност од миграната, кад их буде 100 000, 200 000 или 500 000 у Србији?

Dragoslav Bokan je zapravo jedan od glavnih autora ideje bojkota izbora 2020. godine:

DRAGOSLAV BOKAN: I znaš li koji je onda efekat takve opozicije? Pa da daju legitimitet vlasti. Zamislite kada niko ne bi izašao na izbore? Od onih koji su protiv režima. Pa režim bi imao 90% glasova, SPS 10% i to bi zvučalo kao da smo u Severnoj Koreji. Automatski pada vlast. Jer severnokorejski diktator nema šta da živi u Evropi.

Ja mogu neskromno izjaviti da dosta dobro poznajem našu rodoljubivu scenu i odgovorno tvrdim da je tačno ono što je Furtula izjavio pred smrt na temi koju sam otvorio kada je bio preminuo. Ili ih to malčice parafrazirao: u Srbiji, među aktivistima i javnim ličnostima, nema ni 100 rodoljuba. Što više upoznate ljudi, to se šokirate koliko je to sve jedna hrpa licemera i ljudi koji bi prodali i svoju veru za večeru, a ljubav prema otadžbini i narodu gaje iz finansijskih razloga. Bilo bi tragično da ti ljudi ne mažu oči samo drugima, već i sebi, neki živeći tako i u doslovno potpunoj deluziji.

Bokan je jedan od tih ljudi (ne mislim na izuzetke).
Treba samo posmatrati šta se promenilo kod nekih poznatih ličnosti medju nacionalistima pa od kritičara Vučića postaju njegovi simpatizeri. Jedino da sa Balkan Info odjednom postaju glavni gosti na Pinku i Hepiju. Očigledno je ta potreba da se bude na televiziji veoma jaka kod mnogih čime Vučić mnoge kupuje. To se vidi kao ulaznica i ka nekim drugim beneficijama. To važi i za one druge tipa Čeda, Čanak, Milićka.

И ако је украо нешто од Хрвата, јака ствар. Они су 1941-45 извршили геноцид над Србима у БиХ, Хрватској и Срему а 1991-1995 из Хрватске су прогнали преко 400 000 Срба (акција "Олуја" је највеће етничко чишћење у Европи након WW2), па ником ништа. Сад треба да жалимо хрватске телевизоре и фрижидере, а дан нас баш брига што су они починили геноцид над Србима и етничко чишћење 2 пута пута у 20-ом веку. Ту су и злочини Хрвата у Мачви и Подрињу 1915-18. Срби из уже Србије су први осетили хрватску "братску љубав."
Nije bitno šta je neko drugi uradio, ovde je tema o Bokanu, koji je ser.onja, u prevodu fašista koji se poziva na veru.

Nije bitno šta je neko drugi uradio, ovde je tema o Bokanu, koji je ser.onja, u prevodu fašista koji se poziva na veru.

@Truman каже да је Бокан крао белу технику Хрватима у току рату. Чак и ако јесте, кога брига за то... За то ме је брига колико и лањским снегом.

@Truman каже да је Бокан крао белу технику Хрватима у току рату. Чак и ако јесте, кога брига за то... За то ме је брига колико и лањским снегом.
Možda te nije briga za belu tehniku, ali je veoma važno zbog toga što Bokan pokušava da se proda kao nešto sasvim drugo, a ne sitna jajara što ustvari jeste.

Ја замерам Бокану што је стао на страну овог режима, за који сам уверен да је штетан по Србију и српски народ. А манити људи причају потуно небитне ствари да је крао телевизоре и фрижидере. :rotf:

Ја замерам Бокану што је стао на страну овог режима, за који сам уверен да је штетан по Србију и српски народ. А манити људи причају потуно небитне ствари да је крао телевизоре и фрижидере. :rotf:
Ne znam meni je uvek bilo veoma važno saznati da li je neko lopov ili nije, ne znam za tebe.

Туђа мука не боли, брига њега шта ти пишеш и ко је страдао Бокану или теби, мени, било коме... Све док њему није, шта га боли уво, нема појма о чему причаш, нити га то интересује.

Много Срба су нажалост такви. Знаш кад је Тома Николић изјавио да Хрвати код њега у Шумадији никад нису починили никакво зло и да нема разлога да им ишта замера. Боже сачувај, као да је био председник месне заједнице Бајчетина а не председник Србије. Замисли да председник Јерменије каже да Турци нису никог убили у његовом селу и да игнорише геноцид који су починили над његовим народом 1915. Председник Србије би требао да се бори за права Срба и да заступа њихове интересе на свакој тачки на планети.

A ne smeta mi ni što je organizovao razbojništvo u Vojvodini za šta je pravosnažno osuđen. Lepo bogami, nije ni čudo što smo propali.

Ne znam meni je uvek bilo veoma važno saznati da li je neko lopov ili nije, ne znam za tebe.

Стварно не знам да ли је украо у току рата неки телевизор или фрижидер. То говори Туман, а не нуди никакве доказе. Има тајкуна и политичара који су покрали милијарде, па ено их уживају у том нелегално стеченом богатству и не фали им длака с главе и владају Србијом.

Гурање аутошовиниста је изгледа у реду? Човече, управо говориш да не смемо имати свој наратив, да не смемо спомињати наш прогнани народ из РСК, њихову отету имовину и жртве које је тај рат донео, да не смемо помињати Републику Српску, да треба да жмуримо на оно што се дешава у Црној Гори и плус да не причамо о Косову... Па, шта то значи?

Govorim da treba odbaciti gubitničku politiku i gubitnike koji mogu da vladaju jedino nad unesrećenim, proteranim, osiromašenim i u celom svetu satanizovanim narodom. Posle toga možda možemo da se nadamo nečemu.

Back