Шта мислите о Драгославу Бокану?

Потражи на youtube његове наступе ако те занима, има их на стотине. Не појављује се само на локалним телевизијама и интернет каналима, има га и на TV Happy и на ТВ Пинку.
Izvini,ali te TV stanice,koje si mi preporucio,ne bi gledao ni pod narkozom.......

Треба разумети Боканово бављење односима са Хрватима. Он ипак потиче из крајева (Лика и Банија) у којима су Хрвати извршили геноцид над Србима 1941-45 и етничко чишћење 1995. Део његове породице и многобројна родбина су страдали и прогнани су од стране Хрвата 1941-45 односно 1991-95.
Срби нажалост имају пилеће памћење и зато стално поново и поново страдају. Јасеновцем и "Олујом" се треба бавити и износити истину о српском страдању, по том питању подржавам Бокана.

Туђа мука не боли, брига њега шта ти пишеш и ко је страдао Бокану или теби, мени, било коме... Све док њему није, шта га боли уво, нема појма о чему причаш, нити га то интересује.

Проблем код Срба је што сваког гледају или црно или бело, а људи нису ни скроз црни ни скроз бели него помешано. Опет кажем, са многим Бокановим ставовима се слажем али са неким се не слажем. И Бранко Драгаш има неких ставова са којима се ја не слажем, али преовлађују оне са којима се слажем.

Драгаш је економиста, није политичар, али рецимо да све што каже у вези са економијом да је у праву, рецимо да зна шта ту треба, у реду, али оно што он стопроцентно не зна, јесте то на који начин нешто постићи. Шта он зна о политици? Ништа. Хоће да поправи економски модел а не зна како.Хоће да буде председнички кандидат. Нек скупља потписе, па ако скупи довољан број зна се како иде. Он је склон двадесетчетворочаовним моделима економског опоравка државе. Све зна, а не зна ни како ни с ким. Па неће ваљда са јутјуба водити државу или му је то план? Он не зна како да измири себе прво са собом и том идејом да би он био добар пази сад председник, а не зна ништа о политичким приликама, не капира политичку ситуацију ни у овој држави, ни у окружењу, а камо ли шта доносе глобална дешавања и превирања која он никако да повеже и са Србијом, као да смо ванземаљци и да је за све од када устанемо до када не легнемо крив зелени Вучић. Неозбиљно, смешно, без увода, разраде и закључка, просто се створио ни од куда и са Бркићем брсти о политици. Ван памети. Поздрави ћаћу и надај се да је у праву, ако не можеш да верујеш ти се бар надај.
Ko nije na televizijama sa nacionalnom frekvencijom,nikada ne moze pobediti,na bilo kojim izborima........

Да, то је тачно.

Срби су такви да ће некога са којим су се слагали и глорификовали га као божанство до јуче, почети данас да га мрзе из дна душе и пљују кад направи неки потез са којим се не слажу и који их је разочарао.

Ko nije na televizijama sa nacionalnom frekvencijom,nikada ne moze pobediti,na bilo kojim izborima........

Трамп не да је био пљуван по медијима од стране демократа, на нету где год да се окренеш прозивачине, мимови, спрдачине, па је добио изборе на основу свог учешћа на друштвеним мрежама и извргавања руглу њихових лажних вести. А што се тиче гостовања по националним фрекфенцијама, немам ништа против, кад може Чанак, Чеда, Бебини пајташи, Милићка и Кандићка, нека га и Драгаш, нек иде ко год хоће, то им неће донети никакву победу на изборима јер су такви какви су, да их народ жели могли би да остваре резултат и преко друштвених мрежа, ко уме и ко има људе који ће га подржати, може све.

Срби су такви да ће некога са којим су се слагали и глорификовали га као божанство до јуче, почети данас да га мрзе из дна душе и пљују кад направи неки потез са којим се не слажу и који их је разочарао.

Пуно оних (обичних људи) који су крајем 1990-их и уочи 5. Октобра лупали у шерпе и дували у пиштаљке а 5. Октобра јуришали на скупштину су се крајем 1980-их и почетком 1990-их клеки у Милошевића, гласали за њега и одушевљено му клицали на митинзима.

Управо причаш да те је Бокан разочарао јер не видите ствари исто. У суштини, немате исти увид у ситуацију, па сад ти размисли о томе. Ко је у праву показаће ти време. Што се мене тиче, човек нема ни једну мрљу да би му ја ишта замерила, да бих се разочарала и да би сумњала у његове добре намере.

На жалост, врло честа појава.
Проблем је у том некритичком односу према чињеницама, које многи усвајају због личних ставова и афинитета, неспособни да објективно мере вредност и утемељење одређених информација.
Одсуство принципа, извитоперени вредносни систем који је карикатура макијавелизма, девијације изазване пропагандом и притиском западног модела "размишљања", ера "црвеног тувљења", добро смо и овакви...

Трамп не да је био пљуван по медијима од стране демократа, на нету где год да се окренеш прозивачине, мимови, спрдачине, па је добио изборе на основу свог учешћа на друштвеним мрежама и извргавања руглу њихових лажних вести. А што се тиче гостовања по националним фрекфенцијама, немам ништа против, кад може Чанак, Чеда, Бебини пајташи, Милићка и Кандићка, нека га и Драгаш, нек иде ко год хоће, то им неће донети никакву победу на изборима јер су такви какви су, да их народ жели могли би да остваре резултат и преко друштвених мрежа, ко уме и ко има људе који ће га подржати, може све.
Lider i izumitelj lažnih vesti je tvoja rusija, gazda narandžastog goveda-benonovca.

Srećom, svemoćne DEMOKRATE će vam uskoro srušiti kulu od karata.

Управо причаш да те је Бокан разочарао јер не видите ствари исто. У суштини, немате исти увид у ситуацију, па сад ти размисли о томе. Ко је у праву показаће ти време. Што се мене тиче, човек нема ни једну мрљу да би му ја ишта замерила, да бих се разочарала и да би сумњала у његове добре намере.

Јесте, разочарао ме је. Али то не значи да га мрзим и да бришем све што ради и што је радио. Као што рекох, са многим његовим ставовима се слажем и то остаје тако све и да постане Вучићев лобиста типа Драган Вучићевић (што се неће десити надам се).

Јесте, разочарао ме је. Али то не значи да га мрзим и да бришем све што ради и што је радио. Као што рекох са многим његовим ставовима се слажем и то остаје тако све и да постане Вучићев лобиста типа Драган Вучићевић (што се неће десити надам се).
И није ти пало на памет да помислиш да можда ти грешиш у оцени и процени Вучића?

Јесте, разочарао ме је. Али то не значи да га мрзим и да бришем све што ради и што је радио. Као што рекох, са многим његовим ставовима се слажем и то остаје тако све и да постане Вучићев лобиста типа Драган Вучићевић (што се неће десити надам се).

Можда га само не разумеш. Не брини, биће све у реду. Ниси добро проценио, видиш како се демонократе нервирају, није то за џабе. ;)

И није ти пало на памет да помислиш да можда ти грешиш у оцени и процени Вучића?

Мој став према Вучићу се темељи на основу 8 година његове владавине. Писао сам раније које потезе му замерам, али то је само један део јер ту је било свега и свега и требала би озбиљна анализа и доста времена да се све похвата.
Знам да Вучићу није лако, али народу је још теже.

https://sr.wikipedia.org/wiki/Драгослав_Бокан

Драгослав Бокан је годинама избегавао да дотиче АВ и његову власт. Али од недавно је почео да брани Вучића, не да буде отворени Вучићев промотер као Драган Вучићевић или Мирољуб Петровић него онако као он се не бави дневном политиком али прозива демонстранте који су од Јула почели да протествују против овог режима, говори да не постоји опасност од миграната, хвали ову власт што обележава српска страдања и што диже споменике истакнутим српским патриотама, херојима и историјским личностима итд. У недавном гостовању на Балкан Инфо Бокан каже да нисмо нормалан народ док год више мрзимо председника Србије него председника Хрватске.

Kupljen je pre nešto manje od godinu dana.

Nije tačno da je izbegavao AV. Pljuvao ga je, i to žestoko. U gostovanjima je govorio da Vučić nema slovensku dušu i svašta još.

Fašista najgore vrste.
U poslednjem gostovanju u "Ćirilici" neko ga je dobro izvukao na "čistinu", gde je pokazao da to njegovo "svetosavlje" nije ništa drugo nego fašizam i mržnja prema drugim nacijama.
Gost je bila i ona devojka što je bila u Pink Panterima, mislim da se i ona zapanjila količinom mržnje koja je izbijala iz Bokana.
Nije da nisam znao i ranije, ali se tada baš pokazao u pravom svetlu.
Nacionalista + kriminalac.
Pogledaj moj prethodni post.

Nije tačno da je izbegavao AV. Pljuvao ga je, i to žestoko. U gostovanjima je govorio da Vučić nema slovensku dušu i svašta još.

Тужна је та пројекција којом убеђујеш себе да сви могу бити купљени. :( Инспирисана аватаром, офкорс.

Тужна је та пројекција којом убеђујеш себе да сви могу бити купљени. :( Инспирисана аватаром, офкорс.

Naravno da ne mogu svi, ali ono što je tužno jeste naša realnost, a to je da je ogromna većina javnih ličnosti slobodna na tenderu za prodaju.

Могуће је, можда ми је то промакло или сам заборавио. Мада се он углавном не бави актуелним политичким догађајима.

Отприлике има око годину дана да примећујем да није скроз исти као раније. У његовом недавном гостовању на Балкан Инфо се скроз отворио и показао да је стао уз АВ.

Back