- Poruka
- 3.700
Задригли опскурни путиноид!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nego mislim Probali ste sa kreiranjem velike SRJ, i praktično nije uspelo.

Говорио си о томе да се треба одбацити губитничка политика и губитнички наратив. Просто по теби испада да не треба да се помиње жртва овог народа. Кажеш у преводу, ми смо просто сатанизовани деведесетих у медијима и сада треба да ћутимо или да се спакујемо у Белу кућу да би се додворили као паметни Туђман, а не као до сада што смо глупави били (аутошовинизам пар екселанс) и све изгубили, губитнички менталитет и остало. Како не можеш да разумеш да се однос тиче обе стране, не само једне. Туђман је био позван и добродошао у Белу кућу, а онда је тамо одлучио и да кампује, јер је шта? Имао ПРИЛИКУ! Док су другу страну напуцкавали и није имала ни прилику. То што је изрежирано изрежирано је. И ово за Хитлерове, значи стварно какво је то питање? Иста је багра у питању, они су савезници, како не разумеш, у истом злочину учествују, иста им је идеологија, иста болест, назови како хоћеш, и ти би да спаваш у њиховом ходику. Е, па лепо, сахранио би нас, али буквално не би имао ко ни да куцка са дежурним пљувачима по свему што је Српско ни на овом форуму, а камо ли шире.
ne mislim nista pozitivno,lik saradnik DB-a, a o njegovm Belim Orlovima jos manje pozitivnohttps://sr.wikipedia.org/wiki/Драгослав_Бокан
Драгослав Бокан је годинама избегавао да дотиче АВ и његову власт. Али од недавно је почео да брани Вучића, не да буде отворени Вучићев промотер као Драган Вучићевић или Мирољуб Петровић него онако као он се не бави дневном политиком али прозива демонстранте који су од Јула почели да протествују против овог режима, говори да не постоји опасност од миграната, хвали ову власт што обележава српска страдања и што диже споменике истакнутим српским патриотама, херојима и историјским личностима итд. У недавном гостовању на Балкан Инфо Бокан каже да нисмо нормалан народ док год више мрзимо председника Србије него председника Хрватске.
ne mislim nista pozitivno,lik saradnik DB-a
zovi kako hoces, gofno i dalje smrdi bez obzrira kakav mu naziv dasДБ се сад зове БИА.
Боканов однос према Јасеновцу и Хрватима генерално, према Србима у Црној Гори, према Косову, према нашој историји (поготово херојима из Првог светског рата и са Кошара) и још неке ствари подржавам и скидам му капу.
Међутим његов позитиван став према овом режиму је оно што му замерам. Кад Бокан глорификује ову власт (није често да будем искрен, али се догађа и то све чешће у задње време) покушавам то да прихватим (због респекта према њему по питању других ствари) али мој сваки атом се опире томе.
Nije nego su vas drugovi za koje glasate iskoristili i odbacili kao toalet papir, gospođo. Žalosno je gledati kako slepo ponavljate sve što su vam utuvili u glavu preko televizora, nesvesni da vas oni posmatraju samo kao topovsko meso i sigurne glasove.

Овде је изгубио стрпљење, али у праву је!
Овај Јакшић ме страшно нервира. Осим што је лик другосрбијанско ђубре, има одвратан педерски глас.
Тотално дно... ужасан популизам... човек не схвата да живимо у информатичком добу, информација је главни производ, а он то негира као битно, неким ''немењањем друштва у СРБ'', ко да не види да је све горе...9:45 - 15:30![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vučićev liberal ******* VS Vučićev domoljub i rusobuljaš , dosadno više .Овај Јакшић ме страшно нервира. Осим што је лик другосрбијанско ђубре, има одвратан педерски глас.
Vučićev liberal ******* VS Vučićev domoljub i rusobuljaš , dosadno više .
ja nesto posebno ne volim Vucica, niti ga cijenim...ali nas je, pa cemo da vidimo sta ce da uradi u vezi Kosova, sto je pitanje svih pitanja....takodje mi je jasno zasto ga blate nesrbi, kojih je ovaj forum pun...nesrbi zele propast Srba, i sto vise podjela i mrznje medju Srbima, to je i blize njihov cilj, i svojski rade na tome, i na ovom forumu....to naravno niko eksplicitno ne kaze, ali svi to znamo....ali zasto toliko Srba mrzi Vucica, jako je dobro pitanje...ja ga ne volim, ali ga ne mrzim...otkud ta mrznja medju Srbima, to mi nije jasno...nazalost, svaki odgovor koji mogu da dokucim kao moguc, porazavajuce je negativan po nas Srbe...
Mi to zauvek zovemo "udbaš" taman kao što smo ih zvali kad su nas prisluškivali (1970-ih da ja znam, a porodicu još od oznaške prošlosti dotične zločinačke UDBe 1944. godine).ДБ се сад зове БИА.
Mi to zauvek zovemo "udbaš" taman kao što smo ih zvali kad su nas prisluškivali (1970-ih da ja znam, a porodicu još od oznaške prošlosti dotične zločinačke UDBe 1944. godine).

Pa ima kod Marića u Debilioci i po koji pametan gost ,al džaba kada se diskvalifikovao gostovanjem u režimskoj predstavi lažnog pluralizma i dijaloga u medijima . Dovede Bokana,Ćirjaka i Srdju Trifkovića sa jedne "strane " i Jelenu Milić , Čanka ili Dubokog Krla sa druge pa se oni oni kao nešto raspravljaju i polemišu o nekih trivijalnih stvari ,a svi zajedno na gomili imaju člansku kartu SNS u unutrašnjem dzepu .Ко ти ваља да ми је знати?
to je prejednostavno...mogu da razumijem da postoje ljudi placenici da odradjuju neke stvari, i od te place zive, i to dobro...ali, nazalost, cini mi se da se ovde pokazuje jedna patoloska osobina, prisutna kod Srba - a najlakse je opisati kroz odnos partizani-cetnici ili zvjezdasi-partizanovci....svi smo Srbi, ali ima da ti hebem kevu sto nisi na mojoj strani srpstva...porazno, da poraznije biti ne moze...i sta mozemo ocekivati, takvi kakvi smo...Како одакле? Сам си лепо повезао у једном моменту, увезли са стране као и све што не ваља и то по старом добром рецепту расцепа који имплементирају наши већ традиционални непријатељи.
Зато што је баш, баш фрка, губите конце и од муке покушавате бити вицкасти хихихи.баJel zna neko zašto sad na Happy piše "Ćirilica" a u realnosti idu "Parovi."
Тотално дно... ужасан популизам... човек не схвата да живимо у информатичком добу, информација је главни производ, а он то негира као битно, неким ''немењањем друштва у СРБ'', ко да не види да је све горе...
СИТ ГЛАДНОМ НЕ ВЕРУЈЕ...