Могуће је, можда ми је то промакло или сам заборавио. Мада се он углавном не бави актуелним политичким догађајима.
Отприлике има око годину дана да примећујем да није скроз исти као раније. У његовом недавном гостовању на Балкан Инфо се скроз отворио и показао да је стао уз АВ.
Evo intervjua iz 2016. godine:
Bukvalno se vidi i da je bio daleko normalniji; uravnoteženiji i elokventnii, generalno. Smireno i smisleno biranje reči.
Kod Bokana promena nije bila postepena. Bila je nagla; bukvalno preko noći. Prestao je da bude ovako prodoran i upečatljiv i postao ovako histeričan i pomahnitao, što je i u duhu sistema rijalitija (Zadruga & co.). Takođe je simultano sve svoje stavove o Vučiću zaokrenuo za 180 stepeni.
Neko će reći da je jedne večeri zaspao i ujutro se probudio kao nov čovek (po mom mišljenju, vrlo očigledno gori). Mislim, ako smo naivni.

Što se mene tiče, izgubio sam skoro svaki vid poštovanja prema njemu, mada sam oduvek znao da je Bokan uvek bio strašno alav na pare tako da i nije nekakvo strašno iznenađenje.
Što se tiče Bokana, tu se čak može videti koliko je i ludilo to u Bokanovoj svesti. Dakle on je bio Vučićev jasni protivnik i pluvao ga 2012-16, u periodu dok je Vučić bio još i kakav-takav i za mnoge i pozitivna ličnost. Mislim, naravno mimo Briselskog sporazuma, to je vreme dok je hapsio i Miškovića i bio
srpski Eliot Nes. Potpuno suprotno, dakle u ovom novom periodu 2016-2020, u kojem je Vučić po mom mišljenju možda najgori vladar u novijoj istoriji Srbije (bolje bi se i pijani Zoran Živković ponašao prema sopstvenim građanima, pa i biračima koji ga glasaju). Ali Bokan se pretvara u (ne potpuno otvorenog, ali da) njegovog bota.