Шта мислите о Драгославу Бокану?

Ау, увреде. Чуј националиста, срам га било. :mrgreen:
Jedan od onih nacionalista koji su do juče pljačkali i upadali u kuće a danas propagiraju pravoslavlje i hrišćanske vrednosti. Dakle, gmaz. Sad čitam na temi da je i postao naklonjen Aleksandru Vučiću. Nije prvi put da se takvi likovi okrenu režimu. Pogledajte recimo tzv. Kapetana Dragana koji je isto postao dupelizac.

Naravno da ne mogu svi, ali ono što je tužno jeste naša realnost, a to je da je ogromna većina javnih ličnosti slobodna na tenderu za prodaju.

Не могу, не могу и нису. То што ти претпостављаш и то у шта ти верујеш, другачије се пише, ако желиш бити озбиљно схваћен. Пљуцнуо си човека на правди Бога. Није он купљен, него су уједињени око исте идеје. Аман више де је Јами да вам објасни. :mrgreen:

Jedan od onih nacionalista koji su do juče pljačkali i upadali u kuće a danas propagiraju pravoslavlje i hrišćanske vrednosti. Dakle, gmaz. Sad čitam na temi da je i postao naklonjen Aleksandru Vučiću. Nije prvi put da se takvi likovi okrenu režimu. Pogledajte recimo tzv. Kapetana Dragana koji je isto postao dupelizac.

Стани мало, против Бокана није подигнута оптужница за ратне злочине ни од стране Хага, ни хрватског ни српског правосуђа. Да је тачно то што говориш бар Хаг и Хрвати би га тражили.

Не могу, не могу и нису. То што ти претпостављаш и то у шта ти верујеш, другачије се пише, ако желиш бити озбиљно схваћен. Пљуцнуо си човека на правди Бога. Није он купљен, него су уједињени око исте идеје. Аман више де је Јами да вам објасни. :mrgreen:
Čim se pojavljuje na režimskim Circlejerk emisijama, znači da se poturčio u SNS.

Могуће је, можда ми је то промакло или сам заборавио. Мада се он углавном не бави актуелним политичким догађајима.

Отприлике има око годину дана да примећујем да није скроз исти као раније. У његовом недавном гостовању на Балкан Инфо се скроз отворио и показао да је стао уз АВ.

Evo intervjua iz 2016. godine:

Bukvalno se vidi i da je bio daleko normalniji; uravnoteženiji i elokventnii, generalno. Smireno i smisleno biranje reči.

Kod Bokana promena nije bila postepena. Bila je nagla; bukvalno preko noći. Prestao je da bude ovako prodoran i upečatljiv i postao ovako histeričan i pomahnitao, što je i u duhu sistema rijalitija (Zadruga & co.). Takođe je simultano sve svoje stavove o Vučiću zaokrenuo za 180 stepeni.

Neko će reći da je jedne večeri zaspao i ujutro se probudio kao nov čovek (po mom mišljenju, vrlo očigledno gori). Mislim, ako smo naivni. :mrgreen: Što se mene tiče, izgubio sam skoro svaki vid poštovanja prema njemu, mada sam oduvek znao da je Bokan uvek bio strašno alav na pare tako da i nije nekakvo strašno iznenađenje.

Što se tiče Bokana, tu se čak može videti koliko je i ludilo to u Bokanovoj svesti. Dakle on je bio Vučićev jasni protivnik i pluvao ga 2012-16, u periodu dok je Vučić bio još i kakav-takav i za mnoge i pozitivna ličnost. Mislim, naravno mimo Briselskog sporazuma, to je vreme dok je hapsio i Miškovića i bio srpski Eliot Nes. Potpuno suprotno, dakle u ovom novom periodu 2016-2020, u kojem je Vučić po mom mišljenju možda najgori vladar u novijoj istoriji Srbije (bolje bi se i pijani Zoran Živković ponašao prema sopstvenim građanima, pa i biračima koji ga glasaju). Ali Bokan se pretvara u (ne potpuno otvorenog, ali da) njegovog bota.

Стани мало, против Бокана није подигнута оптужница за ратне злочине ни од стране Хага, ни хрватског ни српског правосуђа. Да је тачно то што говориш бар Хаг и Хрвати би га тражили.

Пали се лампица. Добро је.

To se zna. Bio je na čelu paravojne formacije Beli Orlovi koja je upadala po ispražnjenim kućama i krala belu tehniku. Nisam rekao da je ratni zločinac nego lopov. I da to nije tačno ( a jeste ) imaš gore moj link gde se vidi da je pravosnažno osuđen za organizovanje jedne pljačke u Vojvodini. I takav lik nekome treba da bude uzor?

To se zna. Bio je na čelu paravojne formacije Beli Orlovi koja je upadala po ispražnjenim kućama i krala belu tehniku. Nisam rekao da je ratni zločinac nego lopov. I da to nije tačno ( a jeste ) imaš gore moj link gde se vidi da je pravosnažno osuđen za organizovanje jedne pljačke u Vojvodini. I takav lik nekome treba da bude uzor?

Ајмо поново, зашто онда против њега није подигнута оптужница?

Dakle negde izmedju Arkana i Šešelja. Polukrimos, poluvodja formacija. Nedovoljno da bude roknut kao Arkan ili da ga zovu u Hag kao Šešelja. :lol:

Dakle negde izmedju Arkana i Šešelja. Polukrimos, poluvodja formacija. Nedovoljno da bude roknut kao Arkan ili da ga zovu u Hag kao Šešelja. :lol:
Da. Previše mekan da bi bio zločinac kao arkan, previše nebitan da bi bio poznat kao Šešelj. Jednostavno, sitni bednik koji sad hoće da se malo okoristi i od režima.

У ала си подвалио, свака ти част. Ситуација данас или ситуација уочи избора ове године није иста, наравно, као ситуација 2016-те године, годину дана пред изборе. То је и малом детету јасно.

Aha. Znači do parlamentarnih izbora 2016. godine Vučić je bio najveći monstrum i tlačitelj Srba.

Posle izbora, postao je Srpska majka.

Izvinjavam se, sad mi je sve jasno. :lol:

Zato što se neki izmigolje pravdi. Nisu svi procesuirani, to je nemoguće. Nisu ni mnogi arkanovci koji su to isto radili.
Ajmo ponovo, kako objašnjavaš pravosnažnu presudu protiv njega u Vojvodini?

Хаг и Хрвати су јурили многе Србе који никакве везе нису имали са ратним злочинима. Тако да сам сигуран да би Бокана тражили да има бар неке минималне основе.
Значи ти знаш шта је Бокан радио у рату а Хаг и Хрвати као не знају, боље ћути и брукај се више!

Што се овог другог тиче нисам довољно упознат па да коментаришем. Али знам да је на овим просторима било пуно људи у разним временима који су осуђени а да нису били криви.

Back